Miami in my heart part 2.

Okej jag inser att jag varit jättedålig på att lägga upp Miami-bilderna. Då jag ändå bara ska vara hemma ikväll kan jag ju lika bra göra det nu.


Jag gick med mina vänner från Hostelet och såg Afrojack på Mansion, en av de 5 bästa klubbarna i världen. OM jag var glad. OM! Det var så jääävla bra tryck där inne, ska försöka lägga upp nån film därifrån också.

Alex, jag, Lorin och Laura. Swedish & Irish, mitt sällskap för kvällen. Jävligt härliga killar, särskilt en av dom som inte var med på bild och som jag inte minns namnet på. Vi gick verkligen loss på musiken och dansade som galningar haha

Fullproppat. Verkligen.

Efter Mansion mötte jag upp Koki och vi myste uppe på taket. Jättefin utsikt, allt är mörkt och lamporna och stjärnorna lyser upp staden.

Hängde på stranden på 4th street med australienare och britter. Kände mig något okunnig i det engelska talet när jag hängde med dessa engelsktalande hela tiden, haha.

En utekväll på baren Automatic Slims. Jag fick äntligen uppleva en jello-shot insprutad i munnen av en gogo-danser. Tack du medelåldersman som köpte den till mig.. Efter några andra gratis shots såg man ut något i denna stilen...

full och glad, dansandes på soffor med massa text överallt på kroppen skriven med spritpenna. Notera att denna text syntes typ 2 dagar efter också.. Vill inte ens veta hur många andras kameror jag finns på efter denna kväll haha.

Jag och Koki innan utgång på Club Cameo där Bingo Players spelade.. Vi stannade där ett tag innan vi drog vidare till en annan klubb som heter Love & Hate där vi dansade loss in till småtimmarna. Han dansar som en gud förövrigt, jag känner mig helt klumpig i jämförelse, haha. Men ack så kul vi haft när vi varit ute!

På vägen stannade vi i en supermarket och tog massa bilder i deras speglar. De som jobbade där kollade lite snett på oss, haha.

Koki har en thing för coconus-water, haha!

Fler bilder kommer senare ikväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0