I can't fight an eclipse.

Jag och Sanne har precis bokat våra Eclipse biljetter! Fredag kl. 21.15 på Bergen Kino it is! Caaaan't wait!

Nu väntar jobb till halv 11 på natten, sen sova för att jobba tidig morgon imorgon. Skjut mig nu.


Ni finns hela tiden i mina tankar och i mitt hjärta.


...och jag saknar vår resa tillsammans ♥


Daydreamers.

Vilken härlig känsla det är att promenera upp för bergen! Det är otroligt jobbigt och tar på krafterna.. men det är så skönt att bara gliiiida ner för dom igen. Ska försöka ta en skogspromenad varje dag jag är ledig eller jobbar kväll. Låter som en bra vana..


Stigen uppåt..

City of Bergen

PowerwalkarN



Powerwalk.

Okej, idag ska jag faktiskt försöka vara lite produktiv när jag är ledig. Tänkte börja med en powerwalk upp för berget (satsigt eller hur?) och sen sola lite i parken. Efter det ska vi nog ner till stan och titta lite i affärerna. Elsa måste köpa massa nya kläder då hennes jobb innebär värsta fina kläderna, hehe. Så medan hon måste köpa kavajer till sitt jobb, beehövde jag köpa massa skabbiga billiga tishor till mitt. Fina grejer..

Hört att det är asbra väder i Sverige, jag är så jäkla avis! Saknar att ligga och sola i Ellstorpsparken eller på ett Espresso House i stan med Sara och Anna ♥


Senaste gången jag solade i Ellstorp.. skulle plugga lite inför tentan vilket givetvis gick åt skogen. Dock utgjorde böckerna en bra huvudkudde.


In the dark.

Det är mitt i natten (typ) och jag och Kaisa sitter och degar framför våra datorer. Egentligen så finns det inte så mycket vi faktiskt gör på dom, och ingen som vill nå oss heller för den delen. MEN, jag är ledig imorgon så ska sitta uppe sålänge jag bara orkar!


It Hurts Me Too.

Hej på er!

Haft ännu en bra jobbdag idag. Känner verkligen att jag kommer in i detta nu och att jag är duktig på det. Livserfarenhet (och körerfarenhet) - HEJ! Av någon anledning fick jag för mig att klä mig lite "somrigt" med jeansjacka och tygskor utan strumpor.. Det kändes otroligt lyckat när det började ösregna och åska... Nu skiner dock solen igen, dessa vädersvängningar gör mig galen!

Nu väntar ett True Blood avsnitt och en sen kväll. Ledig imorgon. Kjempegreit!


Solnedgång i lördags efter jobb, klockan 22.30


Bilder från idag.

När solen skiner i Bergen får man fina bilder.. Här får ni några styckna tagna med Kaisas mobilkamera.

En av MÅNGA trappor på väg hem från jobbet.

Sötaste Kaaaaiz

Solning i parken nära hemmet.

Det dyraste och mest välförtjänta snacksen jag någonsin avnjutit.


Sunny Sunday.

Godkväll på er!

Har haft en lång helg full med jobb, vilket känns i hela kroppen just nu.. Igår var jag inte hemma förrän halv 12 på natten, och efter lite nattakäk och 5 timmars sömn var det dags att gå iväg till jobbet igen. För övrigt är lokaltrafiken i denna stad HEMSK. Bussen visar inte busstationernas namn, man kan inte riktigt veta när bussen går ifrån en viss hållplats, dyrt som fasen och så går inte ens vår buss söndag morgon?! KAOS när vi skulle till jobbet säger jag bara.

Solen har dock varit framme idag, vilket har varit otroligt skönt. Har slappat i parken med Kaisa, Bea och Elsa och fått lite rosiga kinder. Även tryckt i mig en massa välförtjänad choklad, chips och cola. Det va fan på tiden.

Nu väntar lite hårtvätt och annat uppfräschande. Imorgon börjar en ny jobbvecka...



Ser ni skogen utanför reflekteras i mina brillor?


Good Morning World.

Godmorgon på er alla!

Har ni haft en bra midsommar? Hur jag firade min vet ni ju redan: kladdkaka & Sex and the City. Fin kombo.

Sitter just nu och äter min havregrynsgröt och lite te. Är väldigt glad och stolt över mitt beslut att stanna hemma igår. Min huvudvärk är borta, jag är utvilad och redo inför en heldag på jobb senare. Jobbar från 15.00 - 22.30 vilket jag tror kan bli rätt tungt ändå. Särskilt eftersom jag kommer vara hemma vid 23.30 och ska stiga upp 06.15 imorgon igen, hehe. Fick ni koll på tiderna nu eller?!

Så fram tills klockan är tre ska jag bara chilla, läsa en bok och diska lite. Kanske ta en promenad i skogarna här om det inte börjar regna. En lugn dag blir det helt enkelt.


min finfina (och billiga) frukost.

En nyvaken Charlotta!


Miami in my heart part 3.

Är fullproppad med kladdkaka och mjölk, det här med att bli fit efter min Norge tid verkar rinna ut i sanden haha. Kollar på sex and the city avsnitt med Elsa och bara chillar...

Här kommer lite fler Miami bilder:

Jag och Koki åkte till hans kompis i downtown Miami.. De bodde på 32:a våningen och detta var utsikten från deras balkong. Vaddå drömutsikt?!

Downtown Miami

Koki och sötaste baby Alec på balkongen..

Vi satt och åt på en latinamerikans restaurang alla 4, och Alec lärde sig dricka från ett sugrör för första gången. SÅ himla söt! Och så god mat!!


(notera att detta är dagen efter en av många otroliga fyllor, haha)

En utflippad kväll på Mansion, hahaha. Två stycken lesbiska tjejer från Las Vegas ville ha "oss", eller snarare mig hahaha. Det va lite awkward, men de var balla!

Vi käkade asgod thaimat (fick veta alla goda matställen på South Beach, bra inside info till nästa gång).
Vi åt alltid en riktigt god måltid om dagen.. följt av massa öl och drinkar på kvällen, och en god pizza på natten haha. Fina matvanor det dära.

Kokis dagliga sysslor

Min sista kväll gick jag, Koki och Keen ut och åt på en väldigt annorlunda restaurang. Allt var organic och lagades från grunden (det tog en jäkla tid att få maten), men det var OTROLIGT gott. Väldigt speciellt var det i alla fall. Ett fint avslut på en fin resa kan man säga.

Vi festade på Purdy sista kvällen. Jag slösade mina sista pengar på öl till oss och vi hade det så jäkla kul!

Vår sista fyllepizza söndag kväll..

Åkte hem måndag morgon. Otroligt deppigt och svårt att åka hem men vetskapen av att jag kommer dit snart igen gjorde det lite lättare. Hade verkligen the time of my life och det finns så mycket jag har i tankarna men jag vågar inte riktigt skriva ut de här. Det är lite för personligt..

You're in my heart.


Miami in my heart part 2.

Okej jag inser att jag varit jättedålig på att lägga upp Miami-bilderna. Då jag ändå bara ska vara hemma ikväll kan jag ju lika bra göra det nu.


Jag gick med mina vänner från Hostelet och såg Afrojack på Mansion, en av de 5 bästa klubbarna i världen. OM jag var glad. OM! Det var så jääävla bra tryck där inne, ska försöka lägga upp nån film därifrån också.

Alex, jag, Lorin och Laura. Swedish & Irish, mitt sällskap för kvällen. Jävligt härliga killar, särskilt en av dom som inte var med på bild och som jag inte minns namnet på. Vi gick verkligen loss på musiken och dansade som galningar haha

Fullproppat. Verkligen.

Efter Mansion mötte jag upp Koki och vi myste uppe på taket. Jättefin utsikt, allt är mörkt och lamporna och stjärnorna lyser upp staden.

Hängde på stranden på 4th street med australienare och britter. Kände mig något okunnig i det engelska talet när jag hängde med dessa engelsktalande hela tiden, haha.

En utekväll på baren Automatic Slims. Jag fick äntligen uppleva en jello-shot insprutad i munnen av en gogo-danser. Tack du medelåldersman som köpte den till mig.. Efter några andra gratis shots såg man ut något i denna stilen...

full och glad, dansandes på soffor med massa text överallt på kroppen skriven med spritpenna. Notera att denna text syntes typ 2 dagar efter också.. Vill inte ens veta hur många andras kameror jag finns på efter denna kväll haha.

Jag och Koki innan utgång på Club Cameo där Bingo Players spelade.. Vi stannade där ett tag innan vi drog vidare till en annan klubb som heter Love & Hate där vi dansade loss in till småtimmarna. Han dansar som en gud förövrigt, jag känner mig helt klumpig i jämförelse, haha. Men ack så kul vi haft när vi varit ute!

På vägen stannade vi i en supermarket och tog massa bilder i deras speglar. De som jobbade där kollade lite snett på oss, haha.

Koki har en thing för coconus-water, haha!

Fler bilder kommer senare ikväll!


MIDSOMMAR.

Glad Midsommar på er alla!

Jag har haft en hektisk dag på jobbet idag. Det var första dagen jag jobbade själv, och jag fick i princip en bil, en karta, 10 nycklar och en lista med saker jag skulle göra och folk jag skulle besöka. I början kunde jag inte hitta en piss haha, men efter några samtal så hittade jag tillslut och då flöt allt på bra.

Ikväll skulle vi alla fira midsommar med några andra svenskar från jobbet, men då jag har en otrolig huvudvärk och är trött från jobb så ska jag bara vila hemma istället. Jag har aldrig varit mycket för att fira midsommar, har nog inte gjort det "på riktigt" på flera år faktiskt.

Förra året var jag i Thailand med min syster. I djungeln faktiskt. Fint sätt att fira midsommar tycker jag!


Jag vill också ha sommar...

Sitter och läser massa svenska bloggar, och vädret verkar ju vara helt fantastiskt i Sverige! Jäkla bra timeing för mig att åka bort....
Här i  Norge så regnar det, regnar lite till och... oj! lite uppehåll med moln! Solen har faktiskt tittat fram nån dag, men inte alls så mycket som jag hade velat. Förra sommaren var det tydligen bara 10 soliga dagar under hela sommaren sa en på jobb. Deprimerande tanke.

Jag vill också gå runt i sommarklänningar, kjolar, små toppar, sandaler och ligga i parken och sola. Jag tog med mig två par gladiatorsandaler när jag åkte hit.. känns något onödigt nu faktiskt. Kommer jag ens använda dom?

Nej, ge mig sol säger jag bara. Massa massa massa sol!


I LOVE BLACK.


(Ursäkta den otroligt kassa kvalitén på bilden, men jag hittar inte mitt kamerabatteri!)

Trots att jag sagt till mig själv att inte köpa något i denna dyra stad, kunde jag inte hålla mig när vi gick in i H&M och såg SALG överallt! Så jag gick hem med en svart stickad kofta för 99 kr som jag velat ha länge, en lång tisha för 30 kr (!!) som kommer användas mycket på jobb, samt ett par vanliga svarta leggings. Bara tråkiga baskläder, I know.. men snart ska det shoppas rejält!


BERGEN TODAY.


Jeans: Miss Sixty | Linne: Forever21 | Jeansjacka: H&M | Väska: Gina Tricot | Skor: Converse

(och såklart ett paraply!!)

Har fått lite shoppat idag, mest inför jobbet och sådär (intalar jag mig själv, då är det ok att slösa pengar). Även fixat lånekort på biblioteket och lånat lite böcker både på engelska och norska. Måste verkligen lära mig språket.

Nu väntar en god middag med korv, makaroner och ketchup. Om nom nom, haha.
Visar mina inköp lite senare!


The world around us wont stop turning tonight.

Godmorgon på er!

Idag är min första lediga dag, skönt! Fick sova ut lite idag men vaknade med en huvudvärk, haha. Snacka om otur. Ska snart bege mig in till stan med Elsa, Bea och Sanne. Bea ska söka jobb och jag måste köpa ett par leggings. Hoppas de har billiga på H&M eller något. Allt är så himla dyrt här!!

Senare idag ska jag ta tag i tvätt och bara chiiiillla och njuta av ledigheten. Imorgon är mitt första jobbpass då jag jobbar ensam. Något nervöst.


Mitt otroligt fina jobb-id. Jag ser tydligen ut som en tomat egentligen.

Idag behöver man inte tänka på att se "anständig" ut! Slitna jeans, urringat linne, smycken, smink och parfym. I'm living on the wild side!

And the road travels on.

Idag var en bra dag. Solen sken, jobbet gick smidigt och bra, fick jobba mer självständigt också vilket känns bra. Man tar mer initiativ när inte ens "handledare" står och kollar på allt man gör. Dock fick jag en brukare att gråta, men det är en helt annan historia....

Det var också en bra dag för att jag klarade tentan! Jag säger det igen: JAG KLARADE TENTAN! Så jääävla gytt att slippa sitta i aulan den 12e augusti. SÅ. JÄVLA. GYTT.

Idag var också en bra dag för att jag fick reda på att jag troligtvis får bo kvar längre i min lägenhet. Förhoppningsvis till jul, och längre än så behöver jag kanske inte ens boende i Sverige.. men mer om de drömmarna någon annan gång.

Det var också en bra dag för jag pratade med min syster och fick reda på världens bästa sak. Men det håller jag för mig själv tillsvidare. Många små hemlisar, I know.. men ska bli skoj att avslöja de i ett senare skede.

Kort sagt: idag var en bra dag.


Det var jättetrevligt att prata med min syster igen. Det var ett tag sedan vi hördes.. Vi kom även fram till att idag var det exakt ett år sedan vi var i Thailand tillsammans. Det var verkligen en fantastisk resa som har gett mig minnen för livet! ♥


A new chapter.

Jag är full igång att leta ny lägenhet eftersom jag måste flytta (någonstans) när jag kommit hem från Norge igen.. Det känns ganska sorgligt att lämna min första lägenhet faktiskt.. Minns när den var helt tom och jag målade väggrna, när jag flyttade in min säng och några få flyttkartonger. När hela IKEA-bilen kom och fyllde min lägenhet med möbler i tusen delar och massa plast och papper.. När allt var klart och jag hade min första middag hemma..

Min galna spis, mitt fina burspråk, mitt knasiga internet, fönstrena som inte är täta, golvet som knakar... Ja, allt det bra men även det dåliga kommer jag sakna. Allt hade sin charm, och jag älskar den lägenheten faktiskt.

Samtidigt är jag lite förväntansfull.. kanske kommer mitt nästa boende bli mycket bättre med fler möjligheter? Jag hoppas verkligen det, annars blir det leta nytt igen. Att bo bra är viktigt för mig, jag måste trivas. Men jag ser fram emot ett nytt kapitel i mitt liv.


En av MÅNGA förfester hemma hos mig..


At the hinderland of my devotion.

Hej på er!

Ännu en dag ppå jobbet idag! Fick gå bredvid en undersköterska och se hur hon arbetade samt hjälpa till lite.. Det verkar rätt spännande, men mycket man måste tänka på. Och det jag oroar mig över mest av allt är hur jag ska hitta?! Området som man arbetar i är ju skitstort, och det är svårt att hitta rätt husnummer och sånt.. Att köra bil i denna stad full med kullar är inte det enklaste heller. Undrar hur många motorstopp jag kommer haffa åt mig...

Nu blir det en kopp te och True blood avsnittet (vi såg inte hela igår).. Det är så skönt att komma hem och faktiskt vara LEDIG! Så mycket man kan göra.. men bara om man känner för det! Jag ska försöka vara lite mer "duktig" och typ läsa böcker, träna och annat som får mig att känna mig grym, haha.



I brist på annat.. lite egotripp bilder tagna med min dator stående på vårt köksbord. Checka den fina fondväggen!


Not even beautiful mountains can take you off my mind.

Hej hopp alla fina människor där ute i världen!

Har precis avnjutit en kopp te och en scone, när man lever "fattigt" uppskattar man småsakerna mer.. Jag och Kaisa gick på en powerwalk tidigare idag och det slutade med att vi hamnade högt uppe på ett av bergen här. Jättefin utsikt och jättebra träning, synd att jag inte tog med mig ett par ordentliga skor bara...

Vi tog i alla fall ett par fina bilder som jag håller på att ladda upp. Tyvärr hade jag inte med mig min kamera, så det fick bli mobilbilder istället. Men en vacker dag snart ska vi ta oss till toppen och ta massa fina bilder!


Kaisa på väg upp mot toppen.

Jag kämpar för fulla hästar.. hahah

Kaisalicious

Me and kaaaiiiz

Sunshine on my skin.

Kaisa and her juicy big rock SAUSAGE!

Kaisa & den vackra naturen

Jag försökte göra samma snygga pose..

men denna var liiiite snyggare, haha

Bergsklättrarskorna!


Första dagen.

Idag var första dagen på jobbet! Fick träffa mina kommande arbetskamrater och många av dom var andra sjuksköterskestudenter från Sverige, kul! Vi fick även en massa information om medicinhantering, rapporteringsprogrammet och sen en introduktionskurs inför våra kommande veckor. Fick även mitt schema, och det ser rätt bra ut faktiskt. Ska försöka haffa åt mig några extra pass och jobba övertid. Cash is king, och jag är ju faktiskt här för att jobba så likabra att jobba hårt.

Efter en god middag bestående av soppa och nybakade scones (vi lever på en låg budget här) så väntar nu ett efterlängtat True Blood avsnitt! Jag är pepp  inför ännu en dag på jobb imorgon (vi får full betalning för introduktionskurserna, tjoho!)


Sista dagen innan allvaret.

Idag är det vår sista lediga dag innan jobbet börjar. Självklart kommer vi ha lediga dagar under jobb-tiden också, men jag ska försöka haffa åt mig så många pass som möjligt. Jobb = pengar, vilket jag behöver. Dessutom tycker jag det ska bli skönt att faktiskt ha något att göra, hålla sig upptagen och aktiv.

Solen skiner även idag, så vi ska nog ta en pwoerwalk snart och hämta Sannes plånka. Efter det kanske vi lägger oss i parken igen.. Man får ta vara på den lilla sol vi får, hehe.

Hur är läget hemma i Schweden??


Vårt jobb!

Goooood morgon!


Bergen at night.

Solen går aldrig riktigt ner här.. inte helt i alla fall. Det är faktiskt lite förvirrande när man går hem mitt i natten, man fattar inte riktigt vad klockan är..


Utanför vår lägenhet. Klockan är 23.30 en fredagkväll.

Utsikt från någons lägenhet.. Klockan är typ 01.00. Otroligt vackert..


A sunny day.

Idag har solen äntligen visat sig i Bergen. Så vi gick upp tidigt (läs: kl 12), käkade frukost och begav oss ut i det fina vädret. Vi gick upp en bit för berget vi bor på.. helt otroligt vacker utsikt! Jättefin natur här. Vi ska ta oss till toppen en av dessa dagar också..

Sen gick jag och kaisa på jakt efter dessa jäkla telefonkort.. Så efter mycket möda har jag äntligen fixat mitt norska nummer!

Nu ska vi se några Sex and the City avsnitt och bara chilla. Jag är helt slut efter att ha varit ute hela dagen.. Dessa backar tar verkligen kål på en haha. Jag har träningsvärk!


Utsikt över Bergen från högre höjder.

Upp..upp..upp...

Sen myste vi i parken och skaffade oss massa D-vitamin!


Toppen av chillhet.

Idag steg vi upp tidigt, kämpade oss genom regn och blåst för att ta oss till vår arbetsplats. Vi fick träffa the big K som verkade jättetrevlig! Ser fram emot måndag faktiskt! Resten av dagen har jag bara chillat, tagit en lång powernap och uppdaterat facebook säkert 125 gånger. Upptäckte även en fet telefonräkning på 1110 kr. Det gör ont kan jag säga. Särskilt eftersom jag är typ pank för tillfället, haha. Längtar jag till lönen? Eh, ja!

Nu väntar god mat som brudarna tillagat (inte jag.. då hade det nog inte varit så smakligt, hehe).


Har införskaffat mig Ballerina kex. Med deilig nougatfyll. Sjukt nöjd.


SAKNAD.

När man är borta hemifrån, sjuk och allt är främmande är det lätt att känslorna svämmar över. Sitter just nu själv mitt i natten. Sanne och Kaisa har gått till busstationen, men jag orkar bara inte. Min kropp och mitt sinne orkar inte.

Jag saknar så många människor just nu. Så många jag önskar jag kunde spendera all min tid med.


Jag saknar mina finaste vänner, Sara & Anna ♥

Jag saknar min älskade syster...

Min mamma och mina brorsor..

Min faster.. som alltid finns där för mig! TACK

och min underbara man....


Live from Bergen.

Sitter här på min bärbara dator, i denna underbara lägenhet, med dessa underbara tjejer. Och en kopp te. Jag är helt slut i kroppen efter att ha promenerat genom hela stan 5 gånger om (bokstavligt talat). Vi har i alla fall fått allting fixat, utom våra bankkonton, så det känns skönt. Vi har även hittat busstationen.. en jävla bit bort haha.

Mår inte så jättebra just nu. Kroppen värker, jag är snuvig, hostar som ett svin och mina ögon är fortfarande kassa.. Jag hoppas verkligen detta går över till måndag då vi ska börja jobba. Imorgon ska vi träffa vår arbetsgivare, the big K. Spännande!


Det går verkligen inte att beskriva hur brant denne backe var!

i 6 veckor ska vi bo tillsammans!

Jag torkar bort regnet från mina brillor, haha.


För övrigt, vår granne kom och klagade på att vi hade för hög volym idag.. Notera: kl. var 18.00 och vi hade rimlig volym på stereon och lagade mat. Man blir lite nervös på tanken av att detta var vårt "lugnaste" och att vi sen ska bo frm brudar i denna lägenhet, varav två Swahn systrar ;)


Bergen Baby!

Vi är nu äntligen framme i bergen. Vår lägenhet är helt underbar!! Verkligen min drömlägenhet typ... Nu ska vi iväg till centrum för att fixa lite inför jobbet. Bankkonton, personnummer och annat tråkigt. Mer bloggning senare idag!

Miami in my heart.

Jag är verkligen helt förälskad i Miami (och i en person som finns där). Underbar stad som har allt man vill ha: sol, bad, VÄRME, fest, härliga människor. ALLT. Får en att ta en rejäl funderare om varför man bor i lilla staden Malmö, haha.

Jag är mitt uppe i packning för Norge och allt nu. Att packa för 6 veckor är inte så himla lätt alltså. Man vet aldrig hur vädret vänder där nere heller. Men snart är jag klar och beger mig..'

Här får ni lite Miami bilder, igen. Haha.


Varje kväll körde vi Beer-Pong på hostellet haha. Träffade två riktigt balla australienare: Anthony och Adrian!

Åkte ENORM hummerlimo tsm med 30 st andra. Kände mig ascool.

Min första utekväll var riktigt galen. RIKTIGT! Jag var för upptagen med att ha kul, så tog inga bilder.. men ska försöka få dom från Adrian. Detta var i alla fall min färgglada frukost jag avnjöt i deras lägenhet på morgonen haha.

France & Sweden.

Fler bilder kommer sen!


Back home.

Hej alla!

Jag är nu tillbaka till Sverige efter ännu en helvetes hemresa. Som om det inte är nog med att åka hem med ögoninfektion, sömnbrist och att lämna kvar sitt hjärta i Miami. Nejdå, ens flyg ska även bara 9 timmar försenat.. Så där ligger man, skabbig som få, på flygplatsens golv i Atlanta. Gråtandes. Igen.

Jag är i alla fall astrött just nu. Ska lägga upp bilderna på facebook och sen sova. Har massa att göra imorgon också då jag åker till Bergen på kvällen. Ska dock försöka klämma in ett inlägg eller två.


Så... kanske en till miami resa snart? haha

nejnejnejnej.. NEJ!

JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM JAG VILL INTE HEM

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN :(

UNDERBART.

Ursäkta min kassa uppdatering. Jag har det helt underbart här och finner faktiskt ingen tid att sitta vid datorn och blogga. Men allt är bra, för bra. Jag vill verkligen inte hem. Någonsin.

Här får ni den första bilden i alla fall.


Detta tropiska väder..

Det är verkligen asvarmt här, men idag regnar det som satan! Himlen bara öppnar sig och det börjar åska och blixtra, men detta varar iofs bara nån timme, sen kommer solen fram igen.

Klockan r halv 4 här nu, och har mest bara chillat idag. Jag och koki promenerade till en salladsbar som han gillar, de hade för övrigt världens godaste jordgubbslemonad typ. Jättegott i denna värme. Känner mig så otroligt ofräsch hela tiden haha.

Senare ikväll ska vi iväg på fest med hostellet. Alla åker i en asstor hummerlimo (för 30 pers) så det ska bli asballt! Sen kanske vi ska vidare till nån av hans kompisar på fest där, men vi får se vad som händer. Tänk om man kunde stanna här för alltid.. shit vilken dröm det hade varit...

Jag är verkligen pissedålig på att ta bilder haha. Inte tagit en enda bild hitäntills... Dock tog italienarna några bilder igår så jag får försöka hitta dom på facebook senare. Men ska bättra mig så ja ghar lite roligare att dela med mig av än massa torra inlägg, hehe. Hoppas ni alla har det bra där hemma! :)


MANGO.

Hej på er!

Var en stund på stranden med den svenska tjejen, jättekul att träffa på lite nytt folk här. Det är så sjukt hur olika allas liv är och man blir verkligen inspirerad kan jag säga.
Efter stranden lånade jag Kokis mördarcykel (ja, jag höll fan på att flyga av haha) och Laura tog Art's skateboard, så åkte vi längst med strandvägen. Det var minst sagt en spännande tur haha, särskitle ftersom jag knappt kunde styra cykeln haha. Sen började det även ösregna, dock är det ändå skitvarmt.

På kvällen har jag chillat lite, och sen hookade vi med en australienare,en hollänade och två italienare och drog till en bar här i närheten som heter Mango. Rätt mysigt faktiskt, goda drinkar och salsa musik. Efter några timmar där är vi nu tillbaka på vårt älskade hostel, och här sitter jag nu vid datorn.

Klockan är halv 3 på natten, så jag tror jag ska lägga mig snart faktiskt. Hoppas ni alla har det bra i Sverige ♥


MIAMI BITCH (again, haha!)

Haha, ja då var vi här igen då. Tillbaka i paradiset. Tillbaka i Miami. Underbart ♥

Det är varmt som satan här, och otroligt fuktigt. Mitt hår är katastrof haha. Har inte hunnit göra så mycket än, eller tagit en enda bild.. men snart ska jag till stranden med en svensk tjej jag träffat här.  Resten av mina timmar spenderar jag med koki, hihi. Jag har det så jävla bra!

Saknar er därhemma!!

Nu åker jag!

Om några minuter stängar jag mina väskor och går mot centralen. Är lite lugnare nu, men tror jag kommer vara asnervös på planet sen haha. Stackars människor som måste sitta bredvid mig säger jag bara.

Blir uppdatering sen när jag är framme, dock lär det dröja x antal timmar eftersom det tar ett jäkla tag att komma fram. Men jag måste ju bevisa för er att jag lever, så uppdatering blir det i alla fall!

Sofia: Jag kommer sakna dig jättemycket! Ska försöka ta en weekend i Malmö sen nåndag så späver kan återförenas! ♥

Kaisa & Sanne: Vi synes i Bergen ;)

Johanna: TACK för legget! Rock on i GBG så ses vi till höst ♥

Sara & Anna:
Love you guys ♥

Usch nu blev jag helt tårögd och nervös, haha. Nä.. nu sticker jag minsann!





FLOWER POWER.





Med en blommig kjol från H&M och bara ben tar jag mig an denna sista kväll i Sverige.

LET'S ROCK THIS NIGHT SISTERS!

Tankar i mitt huvud just nu...

Fyfan vad jag längtar! Shit vad jag är nervös! Vad fan håller jag på med egentligen? Är detta ok? Så jävla skönt det ska bli! Detta känns så jävla rätt! Jag är sjuk i huvudet!

Och uppenbarligen är jag även lite schizofren.

Men nu gör jag mig redo för fest och sammanfattar alla dessa tankar till: S H I T. Det funkar bra.


Fullspäckad lördag.

Hej på er!

Är nyligen hemkommen efter att ha skrivit tentan. Vill inte ta ut något i förskott, men det kändes rätt bra faktiskt! Så vi hoppas på det bästa.

Nu har jag massa att ta tag i här hemma, bl.a. packa !!! Jag är helt galen, vet inte vad jag ska ta med mig haha. Sen måste jag fixa lite program på min lilla dator som hänger med till Miami. Så jag kommer blogga därifrån så flitigt som möjligt :)


LÄNGTAR!

ETT ÅR.

Idag, 4 Juni, avslutas vår kurs (men inte för mig då jag har omtenta imorgon). Detta innebär att jag nu gått 1/3 av min sjuksköterskeutbildning, och ännu bättre att jag nu gått ett år med otroligt fina klasskamrater!

Så jag tänkte ägna detta inlägget åt dom. Det är tack vare dom som jag går kvar på denna sjuka utbildning, haha. Ni är fantastiska allihopa ♥


första gången vi hängde tillsammans. Grillning i pildammarna - möllan - KB. Fantastiskt kväll. Jag hade ingen aning om vilka jag var på KB med, men hade lika kul för det. Sofia bjöd mig på cola på vägen till Södervärn det minns jag.

Vi firade min 19-årsdag med busarong fest och goda strawberry daiquiries.

Rätt utflippad fest. Tror vi stack till KB sen, men helt ärligt så minns jag faktiskt inte haha

Vår första tentafest. Erics säng gick sönder.

Vi bakade lussekatter tillsammans

och vi festade lite mer..

tog fina hoppbilder i pildammarna, haha

i tisdags hade vi vår sista lunch tillsammans. Asgod thaimat vid triangeln

SPÄVER ♥

Det finns hundratals bilder till jag skulle vilja visa, men det tar en jäkla tid att ladda upp dom haha. Hur som helst... på söndag åker jag iväg, och några av er fina klasskamrater kommer jag inte se förrän vi börjar till hösten igen. Och några av er kommer jag bo tillsammans med i Norge.

Jag kommer sakna er alla, och tackar er för detta fina år vi haft tillsammans. Låt de kommande två åren bli lika fina ♥

"ALL IN" kvällen.

Insåg precis (efter att ha läst min egen blogg som en tönt) att jag glömt visa er bilder från kvällen på White när jag gick "All in", bokstavligt talat. Ni har ju inlägget "THE Hangover" efter hahaha.

Hur som helst, kul hade vi och här kommer lite bilder!


Det var Tequila och snygga brudar som stod på schemat denna kväll

och kärlek ♥

och dans, haha

Jag. Älskar. Er

Efter några shots tycker jag om att pussas

Här fick vi fan till det!

På slagt blev bilderna suddigare och suddigare..

och det gick utför.. haha

och med denna otroligt vackra bild så sammanfattar vi kvällen. ALL IN!

Nuuu väntar en jätteskön säng och sömn!

Yes, I'm leaving.



Såhär ser det ut hemma hos mig just nu.


Den vänstra resväskan är för min resa till Miami. Jag åker dit på söndag och chillar där i 8 dagar. Sen kommer jag hem den 15:e, packar den stora väskan och drar till Norge den 16:e med brudarna. 6 veckor ska vi jobba röven av oss, festa, bada och bo 5 tjejer i en trea.

Intensivt? Ja.
Gillar vi det? JA!!

Svarta remmar & nitar.

Hej på er alla!

Ursäkta att jag är helt off, jag försöker verkligen plugga även om det går åt helvete. Och när jag inte "pluggar" så far tankarna iväg åt alla möjliga håll.

Igår gick jag och Johanna lite i stan efter att ha suttit på Orkanen i några timmar. Jag hittade ett par skitsnygga sandaler som jag köpte! Sen gick jag hem med två Almås böcker och en dator i väskan (och skorna), vilket ledde till att jag idag har blåmärken på mina axlar och på midjan. Asså jag är så jävla öm. Borde nästan kunna stämma författarjävlarna och få något skadestånd eller nått. Inte okej med så tunga böcker.

Hur som helst, lat som jag är så orkade jag inte riktigt fota skorna med min riktiga kamera, så det får bli två kassa mobilbilder på dom. But I love them!



Från Din Sko - 349 kr.

Finally sunshine.

Hej alla!

Jag sitter just nu på orkanen med Johanna, Eric och Wrangel. Nördarna som måste plugga till omtentan, hehe. Tråkigt att sitta inomhus nu när solen skiner.. men vi har i alla fall fin utsikt över havet här i Västra Hamnen.

Ser fram emot lunch snart, här finns en redfellas i närheten så det blir nog en Low GI smoothie för min del. Ikväll blir det ölhäng på Möllan, najs.


Försökte ta en bild på den fina utsikten.. Det gick inget vidare, hehe.


Nostalgi.

Hej kära vänner!

1 Juni 2010, imorgon är det exakt ett år sedan jag tog studenten. Det känns sjukt overkligt faktiskt, och nu när jag tänker tillbaka så saknar jag faktiskt gymnasiet. Så lätt allt var egentligen. Och studenten, vilken underbar dag! Solen sken och jag har nog aldrig skrikit så mycket i hela mitt liv haha.

Idag tar Sandra studenten, också på S:t Petri så det är lite nostalgikänsla faktiskt. Ska bli spännande att få stå bland publiken och kolla på alla skrikande studenter på Petris trappa. Trappan jag själv stod på för ett år sedan.

Men innan dess måste jag ta tag i lite andra saker. Mycket som måste göras denna veckan, innan jag åker.



RSS 2.0