käraste bloggläsare..

Jag har valt att förnya mig lite, och bloggar på tumblr istället. Det är lättare att blogga från mobilen då så jag hoppas att jag kan uppdatera oftare då!

Klicka på länken så kommer ni dit. Ses där ♥

http://charlottasernerup.tumblr.com/

stöd min tradera karriär

http://www.tradera.com/auktioner/Missbuyalot


BABEL night

I fredays firade vi Kaisas födelsedag mef alla sköna brudar i samma etta. Vi gick sedan till käraste Babel och såg Ison & Fille uppträda. Vi hade en liten Ison & Fille "haffa" period någon gång under vårt första år tillsammans så vi tänkte att detta kunde bli lite roligt, och det var de verkligen: de var grymma!

Vi fortsatte dansa all night long och det var så kul att gå ut med alla igen ♥




till ruta ett



Så eftersom Malmö Högskola suger hästballe så kommer jag och Kaisa kanske inte få reda på om vi får börja till hösten eller inte, förrän själva terminen faktiskt startar. Vilket innebär minimal tid för att sätta en eventuell plan B i verket.

Vad är då plan B? Jobba i Norge, flytta till syrra i Lettland, stanna kvar i Malmö och jobba som vårdbiträde på äldreboende (i think not..) eller ska man slå på stort och dra till USA några månader istället? Jag har faktiskt ingen aning. Så vi håller tummarna att jag slipper en plan B helt enkelt.

Mål för sommaren: sälja allt SKIT jag inte behöver och använder. Spara lite cash och köpa en MacBook Pro, YEAH!

it is a new life baby

Det är mycket som hänt senaten veckorna här i Malmö. Har blivit sambo för några veckor i alla fall och flyttat in i min "sommarlägenhet" med fantastiskt läge, jag gillar det! Så nu när man kommit lite i ordning ska jag försöka uppdatera lite bättre.


Igår på Emmas student med mina kära. Sara & Nathalie ska snart resa Europa runt, om jag är avis!

En av många dagar på stan i Malmö

RSS 2.0