ELISE RYAN

Sådärja, nu ligger två Elise Ryan klänningar ute på tradera. Dels för att jag behöver pengarna hehe, men även för att den ena inte sitter så bra och den andra kommer troligtvis inte användas mer. Så då kan jag ju likabra använda de pengarna till något annat. Kanske en ny klänning?

Om någon är intresserad så ligger länkarna under varje bild.


NY & OANVÄND Nuvarande bud på 199 kr!

ANVÄND MEN BRA SKICK! SÅLD!!

Live Update


Jag brände firren :(

PAUS

Tar en paus i städandet och allt det dära. Har plockat undan alla kläder och annat småskit, dammsugat, betalat räkningar och diskat. Så har ju ändå kommit en bit hehe. Tror jag lägger ner städandet för dagen och ger mig på garderoben istället.


Dags för ny header snart kanske?

Tråk-söndag

Idag blir det ännu en av de söndagarna som bara består av tråkigheter. Det ska städas, dammsugas, moppas, diskas med mera. Ska även försöka få ut några annonser på tradera samt rensa min garderob! Varva allt detta med lite pluggande också, så ser vi hur min söndag kommer se ut!

Menmen, det är saker som måste göras och jag känner mig mycket bättre till mods när allt faktiskt är klart sen. Så det är bara att bita i det sura äpplet och sätta igång!


Jag just nu, hehe

MYSPYS

Hade en trevlig promenad med Anjelica innan idag, kul att kunna catch-up litegrann. Fick köpt det jag skulle på marknaden, fick även köpt en hårinpackning för blont hår som ska ge det mer lyster osv. Tycker mitt hår har börjat tappa färg och så, så ska se om denna hjälper lite och ger glans.

Vi gick även förbi en ny inredningsbutik som hade otroligt fina saker. Impulsköpte två nya fina ljuslyktor där för 39 kr/st. Alltid kul med nya saker till hemmet!

Så nu sitter jag och har det mysigt här hemma och ska sätta på en film. Det blir helt enkelt en lugnt hemma kväll med det trevliga sällskapet av mig själv, haha.


De fina ljuslyktorna.

Ny mascara, ansiktsmask och hårinpackning!




Myspys ♥

Jaha, är det så man ser ut när man dansar?

Godmorgon alla!

Är vaken men inte så utvilad, hehe. Marianee sov över här och hon va tvungen att vakna tidigt för att gå till jobb. När hon väl gått kändes det inte så lönt att somna om igen, så tänkte ta tag i städningen istället. Jag försökter fortfarande ta tag i det, haha.

Lite senare ska jag och Anjelica iväg till marknaden då jag är i desperat behov av ny mascara. När man är student får man handla billigt helt enkelt! Har inte träffat henne på länge dessutom, så ska bli skoj :)

Blev en hel del "inte ok" bilder från gårdagen haha. Dock blev det bara foton från förfesten, orkade aldrig ta upp kameran på Crown.. Jag och Marianee lärde oss i alla fall en värdefull läxa.. man ser hemsk ut när man dansar! HAHA.


hahahahahha

Sparris




Kan väl bjuda på dessa, heheh...



Back to Basics

Hemma från Redfellas, och har duschat och börjat göra mig iordning inför kvällen.. Det blev en god Triple Berry och en I'm Starving toast där, det satt fint i kistan haha. Jag och Anna snackade mycket om resor, och avundsjuk blev jag när hon ska runt typ sisådär överallt, och jag ska sitta med ett ton böcker i skolan. Känner att det får bli en rejäl resa när jag tagit examen!

Passade även på att köpa lite nytt till bas-garderoben. Otroligt tråkigt att köpa, men det behövs ju. Mitt svarta linne är dessutom så slitet nu, så det känns fräschare med ett nytt.

Nu ska jag iväg en snabbis och träffa en vän på centralen, käka lite pizza och snacka lite skit haha. Sen kommer Marianee hem till mig och kanske även Anna sen är det party all night long!


REDFELLAS

Ska snart iväg och möta upp Anna för en härlig fika på Redfellas Juicebar. Älskar deras smoothies, och det kan vara skönt att variera Chai Latten med en Triple Berry, hihi. Fick även ett presentkort där i julklapp, så får ju passa på nu!

Senare idag ska jag nog ta det lugnt, för ikväll blir det nog utgång som vanligt. Ikväll hänger nog Marianee också med, vilket ska bli skoj!


Glädje i vardagen


Bäver ♥ Sparris

En gammal goding

Hittade en gammal goding inne i garderoben, så slängde på mig den idag!



(är medvetne om att jag ser ut som 12 med uppsatt hår, haha)

En härlig skjorta från VeroModa.


Inser nu att den liknar våra busaronger (vård-tröjor) som vi använder i skolan.. HAHA

Nästan oslagbart..

.. att få vakna kl. 11.00 till Bonobo-Flutter, vara utvilad och se att det är solsken ute! Nu jääävlar ska våren komma! Man har ju nästan glömt hur den blåa himlen ser ut känns det som.

Idag blir det en relativt kort dag i skolan, från 13.15-16.00, och efter det är det väl bara att åka hem och laga mat, städa och andra grejer. Kanske blir ett litet träningspass senare på kvällen också. Beror på hur satsig jag känner mig haha.

Skönt att få vakna med glädje idag i alla fall. ♥


sommar

På begäran..

.. lite bilder :)






Vid det här laget vet väl alla var kavajen är ifrån ;)


Det är ju faktiskt lill-lördag..

.. så jag tänkte faktiskt gå ut och dansa. På Babel kommer det nämligen spelas house and I love it! Med tanke på att jag aldrig varit där heller, tänkte jag ta tillfället i akt då jag börjar 13.15 imorgon!


House music is flowing in my veins

Inte min dag idag.

Dagen började med att jag vaknade, trött som satan och orkade verkligen inte gå upp ur sängen. Men jag gick upp, kolalde mig i spegeln och va ful som stryk också haha. När jag skulle sminka mig fick jag mascara i hela ögat, och redan då visste jag att detta inte skulle bli en bra dag.

På föreläsningen idag så somnade jag, och sov i ca 30 min. Det va dock rätt skönt haha. Väl hemma gick jag in för att se var jag fått min praktikplats någonstans. Jag kollade först på alla andras, och såg att de fått relativt nära sina hem, och många hade fått vid värnhem/kirseberg. Yes, tänkte ja då. Jag scrollar ner till mitt namn, och vad ser jag då? Jodå.. Charlotta Sernerup - Rosengård - Kryddgårdens äldreboende.

Jag ska alltså vara ensam i Rosengård, och ibland kommer vi sluta 22.00.. För att göra saken ännu värre, så måste jag GÅ 20 min genom kyrkogården/parken för att kunna ta mig till hemmet.. för DET känns ju tryggt.

Jag är faktiskt otroligt besviken, och arg. Inte för att vara sån, men det måste ju finnas någon lämpligare än en 19-årig blond, svensk tjej för den praktiken. Jag vet själv inte så mycket om Rosengård, och dömer ingen. Bara vet det jag hört från andra samt media.

Jag fick inte byta plats heller, så det är väl bara att gilla läget eller att hitta någon som vill byta med mig....

Hoppas i alla fall att resten av kvällen blir bättre. Lill-Lördag idag ju!


Årets nitlott..

Är lack och måste smälta detta.......... skriver lite senare istället!



Ska istället försöka ta mig ut i detta snöoväder (när tar det slut???) och hämta mina nya böcker á 10 kg stycket!

Snart snart snart..

... kommer min älskade syster hit! Håller på att surfa runt på några hemsidor för att hitta en bra biljett, men det lutar åt datumen 22/2 - 28/2. Så bokar det så fort hon tar tummen ur röven och svarar på mitt sms, haha! Sverige-resan är nämligen min present till henne (hon fyllde ju 25 i höstas) och då ingår även boende i min fina lyxlägenhet, maaud, lite shopping och självklart mitt underbara sällskap. Helt oslagbart ju!

Tills dess ska min lägenhet vara i finast möjliga skick, haha! (därav min städmani kanske?)


Vi ser ut som Dag & Natt haha, men inuti är vi väldigt lika, och det är jag glad för!

Is it a keeper?

Solen skiner och vårkänslorna är på gång! Nu ignorerar vi det faktum att det bara blir kallare och kallare dock haha.

Har varit i skolan under förmiddagen idag, rätt bra faktiskt eftersom man faktiskt kommer upp på morgonen och får mycket mer gjort. Idag har jag redan hunnit med en föreläsning, lagat storkok (4 lunchlådor & en middag), diskat, handlat mat, kollat på ett Heroes-avsnitt och nu är det städning på G. Jag förvånar nästan mig själv, hoho.

Tog mig även tiden att fota lite "ordentliga" bilder idag, istället för att bara sätta på webcamen, hehe.




Min kamera är så dålig på att ta bilder utan blixt, buhu :( Men färgerna stämmer bäst på sista bilden.

Ny randig oversize tröja från JC

Glansiga leggings från H&M

Kan inte riktigt bestämma mig för om jag diggar tröjan eller inte.. Men den får nog stanna i min garderob ja!



So god damn random

På den senaste tiden har jag och min käraste Bäver fått för oss att mms:a en massa till varandra. Typ saker vi äte, gör eller *gillar*. Detta har då givetvis resulterat i massa mobilfoton, som jag tänkte dela med mig lite av (i brist på annat kul liksom, haha)


En bild vi tog på fyllan, ahaha

Rocky Road & Lamm

Min & Kaisas fina flamingo HAHA

3D brillor är de nya solglasögonen! (Rayban inspirerade)

Bäver efter att vi fått reda på att vi klarat tentan!!

Jag, nöjd över mitt rena kök samt inköp av Ajax (my new lover)

One of them homeparties

(får fortfarande psykbryt på mitt tangetbord. Batteriet börjat nog ta slut så får väl ta tummen ur röven och byta det..)

Som lovat, några bilder från hemmafesten hos Ray i lördags. Trevlig kväll, men själv mådde jag inte så bra så det blev en tidig kväll för min del.


Några av tjejerna

Jag, Marianee och Martina haha

Jag & Martina

Sedan drog dansen igång!

Sedan avslutar jag med två mycket fina bilder, haha

Fint, mycket fint.


Inte ok att vakna 06.15

Jag är fan inte människa innan... halv 9 iaf! haha.

Nu ska jag röra mig mot skolan, vi har först KTC och ska sätta PVK, sen har vi en fet håltimme och sen är det föreläsning om astma.

Under håltimmen hade jag tänkt försöka få in några bilder från festen i lördags, så nu vet ni vad ni har och förvänta er!

Godmorgon alla ♥



Zara♥Monki

Sundays charm.

Idag har jag fått psykbryt på mitt tangentbord, tränat sönder mina ben, sprayat ajax över hela lägenheten och inte hunnit blogga ett skit! haha.

Men imorgon blir en bättre dag med lite bilder och annat skojsigt.

Nu väntar sängen!


My-alter-life

Har fått några bilder ifrån min resa i Wien. Hälsade på min älskade mami och min syrra, moster, morbror och mormor kom också dig för att fira mormors 70-års dag. Det finns säkert 1000 bilder därifrån då Oleg (min morbror)  leker paparazzi och fotar nonstop haha.

Men här är en mycket litet urval av bilder:


Syskonen ♥

Mormor & barnbarnen

Middag.

Ett stycke syster & bror ♥ (älskar hans tröja!!)

Mammas motton här i livet, haha

Storan & Lillan

Restaurang på 1500 m höjd

Jag diggade läget!

Snowflake haha

Pulka, yeah!





Ännu en galen kväll

Jag mår inte riktigt okej, men jag överlever dock haha..

Igår började vi kvällen hos Sofia. Vi drack, dansade och tog massa roliga bilder. Tyvärr ligger de på Sannes kamera så jag kan inte lägga ut de än.. Vid 12 slaget rörde vi oss mot KB och spenderade nån timma där, innan vi gick vidare till Crown. Rolig kväll!


asså har jag verkligen så mörkt hår?? Kanske dags att färga det lite ljusare..?

hahahahha, denna bilden är så otrligt dålig på oss!



Ikväll blir det för en gångs skull hemmafest. Men får nog ta det lugnt för har inte så mycket krafter kvar, hehe. Uppdatering om det lite senare.

The wardrobe monster

Nu ligger alla kläderna på sängen i princip, och efter x antal "detta-är-inte-fint-eller-min-mage-ser-stor-ut-vad-fan-ska-jag-ha-på-mig???" Så blev det inte mycket svårare än så här faktiskt.. Är dock inte helt säker om jag vill ha detta dock hahaha. Fina i-landsproblem.


Nytt linne från JC, halsband från New Yorker och en svart kavaj från H&M.

Could my hair look like this all the time pleeeeease?

Ikväll inviger jag även mina nya godingar!

Vet inte varför jag fortfarande sitter framför datorn. Är sen till förfesten hos min älskade Bäver!
Ikväll intar vi kb, och dansar loss tills solen går upp. Ungefär.

Ha en underbar fredag alla

One day you'll realize.



Nothing left for me to say
There's no more wicked games to play
It's time for me to walk away
I am alright




Sorry för tråkia/inga inlägg. Har inte så mycket att skriva just nu, så låter hellre bli än att ordbajsa haha. Men det kommer.. det kommer.

Konsten att skriva ett CV

Sitter just nu och försöker skriva om mitt CV. Senast jag skrev den var ett år sedan, och mycket har ju ändrats sedan dess kan jag säga! Tycker bara det är så svårt, särskilt att skriva ett personligt brev. Hur gör man så att det inte låter som en kontaktannons?

Nä, får nog ta en liten paus nu och käka någonting.. Sedan får jag fortsätta skriva om hur ambitiös jag är, positiv, glad och så vidare.. hahah.


När man har tråkigt...

"Dagens Outfit"

H&M lover allover

"Dagens frissa"

Tofs i slitet hår, mycket fint.

"Dagens pose"


Lite yoga där ja.. yeah!

Lite som gör mycket.

Efter en lång och seg dag i skolen är jag äntligen hemma. Har suttit och snorat ner hela HS byggnaden känns det som haha. Denna förkylningen verkar ju aldrig släppa, så nu ska jag snart iväg att köpa en redig nässpray (mysiga fakta, I know).




Ingen har väl heller undgått det som hänt på Haiti, och jag kan stolt säga att jag faktiskt bidragit med lite pengar för att hjälpa alla drabbade. Det är väldigt enkelt att hjälpa till, och små donationer gör faktiskt stor skillnad. Om alla i Sverige skulle skänka en tia var, då hade vi bidragit med nästan 90 miljoner kronor. Och vad ger en tia egentligen? En bussbiljett för barn typ..

Så jag tycker att vi alla ska glädjas över att vi har det så bra som vi faktiskt har det, skänka alla drabbade en tanke och gärna hjälpa till genom att donera. Det har i alla fal jag gjort!

Så här kan du hjälpa till:
Rädda Barnen: PG 902003-3 eller skicka sms “10KATASTROF” (10 kr), “KATASTROF (50 kr) till 72950.


Läkare utan gränser: PG: 90 06 03-2, Bankgiro: 900603-2, SMS:a ordet “LIV till 72990 (50 kr).


Röda Korset: PG: 900800-4. Du kan även sms:a “AKUT” till 72900 och skänka 50 kronor, eller sätta in valfritt belopp på plusgiro 900800-4 eller bankgiro 900-8004. Märk talongen med “Haiti“.

 

 

 


Bättre sent än aldrig

I know, har varit jättedåligt på att uppdatera men har helt enkelt inte haft tid eller lust idag. Spenderat stor del utav dagen i skolan, och sen har jag tränat och bara chillat lite här hemma. Resten av kvällen kommer inte bli mycket roligare heller utan ska skriva om mitt CV. I sommar hade nämligen jag, Kaisa, Sanne och Sofia tänk söka jobb som undersköterskor i Norge.. vore riktigt awesome om vi alla fick jobb där!

För övrigt, så  längtar jag så otroligt mycket till sommaren. Är så trött på all snö, slask och kyla. Vill bara känna solens strålar trycka mot min hud, se mitt solblekta hår och slänga av mig alla tjocka kläder, haha.



Härliga sommarbilder..

Calling in early

Nej tror faktiskt det är dags att gå och lägga sig nu, jag loggar ut tidigt! Imorgon är nämligen "första skoldagen" så att säga, och börjar 8.15 vilket inte är nådigt!

Det ska däremot bli spännande att läsa lite om sjukdomar samt utveckla ens praktiska kunskaper.. Snart måste man ju faktiskt kunna allt på riktigt också!

Godnatt alla ♥


Några bilder från Decibel

För första gången i hela mitt liv testa jag att ha röda läppar. Lånade Sannes läppstift då har inte har ett eget haha. Personligen tyckte jag att det såg helt okej ut, men det va jobbig för jag va hela tiden rädd att smeta ut det, och när det började försvinna såg det inte alls så snyggt ut haha. Så kommer nog inte ha det särskilt ofta...


Jag & Feffe haha. Fetaste tröjan?


Jag & Emelie några minuter innan stängning.. Riktigt wierd dude det där alltså..



Ännu en trevlig kväll på Crown med massa folk och massa dansande!

De två sista bilderna är lånade från Festbilden.se

LACK

Ett inlägg jag jobbade på bara försvann :S Satan också!

Goood morgon?

Ja, klockan är 17.35 och jag sitter fortfarande i min pyjamas. Lyckat!

Hade det jättetrevligt igår, både på förfesten och på Crown.. Älskar ju musiken där, så har lika kul varje gång! Kom dock hem rätt sent så har sovit bort halva dagen, och sedan sovit lite till haha.. Så nu sitter jag och försöker smida planer inför kvällen. Det blir nog ingen utgång idag dock, utan en lugn hemmakväll någonstans känns mer lockande.

Bilderna från igår kommer lite senare när de kommit upp på facebook och festbilden. Erik tog en jättecool bild på mig så jag hoppas den kommer upp på deras hemsida, hihi. Det känns värdelöst att fota med min egna kamera, dels för att bilderna inte blir så snygga och dessutom glömde jag min kabel i Österrike så kan inte lägga in några bilder... väntar tills mamma skickat den!


tills dess får det bli en gammal bild från förra tentafesten i december!

It's time to party!

Nu jääävlar ska det röjas! Jag är peppad till tusen!

Ska först till Sanne och förfesta, sen ska vi vidare till KB troligen och sen går nog jag och Anna till Crown haha. Detta kommer bli en lång kväll.. det känner jag på mig!


Tröjan & byxorna är nya och från Zara! Syns dåligt, men det är mörksilvriga stenar där på axeln, riktigt snyggt!



Dags för..

..träning!

Får se hur länge detta håller innan det rinner ut i sanden haha..


DECIBEL ♥


Imorgon är det dags igen! Missa inte DECIBEL @ Crown med den fetaste house musiken!
Kommer bli en awesome kväll! :D

Datum: 15 januari
Tid: 23.30 - 04.00
Var: Crown Nightclub
Pris: 100 kr (Köp vid entré)
Övrigt: GRATIS innan midnatt.
Ålder: 18+

www.DecibelEvent.se


Håller tummarna..

.. att jag inte tröttnar och faktiskt orkar städa klart min lägenhet! Senare idag är det dags för tvättning, träning och göra klart arbetet. Massa roliga saker på schemat alltså, haha..

Ska i alla fall satsa på en produktiv dag idag, det behövs!


Förra våren.. Man börjar ju få lite vårkänslor nu när solen lyser en i ögonen och himlen är blå. Längtar.


TwentyFourSeven

Det var så otroligt skönt att träna idag! Är HELT slut i kroppen nu och kommer förmodligen inte kunna röra mig imorgon, haha! Diggar verkligen att 24/7 har en egen liten avdelning för tjejer som var rätt mysig, samt att de har olika gruppass man kan gå på!

Något som gjorde saken ännu roligare var att jag först träffade Johanna där från min nuvarande klass, och sedan även Erika och Marianee från min gamla gymnasieklass. De går alltså också på det gymmet, kul! Så nu kanske det blir några träningspass tillsammans!

Passade även på att hämta Anjelicas Glamour tidningar från hela 2009, så jag tror jag ska chilla med lite läsning nu innan jag går och lägger mig. Är nöjd med min insats för dagen!


Fick även reda på att jag klarat min tenta.. SCORE!!

Beach 2010..

.. here I come!

Dags för träning!


Äntligen.

Äntligen är jag hemma och har lite tid för mig själv, även om jag snart ska lägga mig.. Har inte haft mycket tid framför datorn, och framför allt inte haft tid med min själv sedan jag kom hem från Österrike, därav bristen på inlägg.

Kom alltså hem igår, och käkade först mat sen tog jag mig till Sofia och vi jobbade på vårt grupparbete. Efter det fick jag äntligen se Avatar med Bubba! Filmen var jättebra tyckte jag, väldigt fin :)

Idag har jag i princip bott hos Sofia haha, vi har jobbar på arbetet, lagat mat, kört och handlat på Netto (mockasinslippers YEAH!). Så imorgon hoppas jag vi blir klara så att jag kan ta uti med mitt kaotiska hem!

Saknar redan min vackra mamma, underbara syster och mina brossor.. Vi ses ju inte så ofta, bara några gånger per år så man försöker göra det bästa utav den tiden vi har tillsammans. I söndags natt låg jag, min syrra och mamma i sängen och bara pratade med varandra om allt möjligt. Otroligt mysigt. När man inte ses så ofta så uppskattar man verkligen sådana stunder, och man känner verkligen hur mycket man betyder och älskar varandra.

Nu ska jag kolla igenom min mejl och kolla runt lite innan det blir sängdags igen.

Godnatt alla


Jag och  mamma dansar loss i Lettland, senaste gången vi sågs i oktober ♥

Utmaning

Blev utmanad av martina, so here goes:

Vad gjorde du för tio år sedan?
Då var jag 9 och gick i 3:an på grundskolan, så jag lekte väl mest och drömde om att bli veterinär haha.


Vad gjorde du för ett år sedan?
Jag började sista terminen på gymnasiet och tog mitt körkort!

Fem snacks du gillar:
Kinapuffar, Pringles, Chokladpudding, Chocolate Chip Cookies och vaniljdrömmar!

Fem låtar du kan hela texten utantill:
Vet inte riktigt faktiskt, kan rätt många när jag väl hör låten. Dock är jag ingen höjdare på att sjunga haha.

Fem saker du skulle göra om du var miljonär:
Shoppa, ge en del till mamma och brossorna, resa, köpa bil och leva livet!

Fem dåliga vanor:
Biter på naglarna, tappar motivation lätt ibland, tränar dåligt, orkar aldrig städa haha och är för lat ibland haha.

Fem saker du gillar att göra:
Resa, vara med nära & kära, dansa, festa, mysa.

Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa:

Något jag känner mig obekväm i helt enkelt.

Favoritleksaker:
höhö....
Nej men jag vet faktiskt inte haha. Datorn & Mobilen?


Mountain high

Hej alla!
Lördag idag (eller det tror jag i alla fall, man har ju inte riktigt koll på dagarna när man är på semester ju..) och har varit en runda i stan och kollat runt. Finns nog inget mer jag vill köpa dock, alla snygga pumps kostar en förmögenhet här så får köpa det när jag kommer hem.

I eftermiddag ska vi köra ut från Wien till några berg här i närheten. Tydligen ska det finnas en grym pulkabacke där någonstans (vågar jag?) så vi ska åka dit. Blir nog middag där uppe också, sen kör vi hem sent på kvällen.

Imorgon fyller mormor år, så vi ska till en rysk restaurang här i Wien och äta middag. Sen på måndag morgon åker jag hem helt enkelt, så snart är resan slut.

Ska bli ganska skönt att få komma hem igen, få träffa alla klasskompisarna man inte sett under julen och framförallt sova i min egna säng!!

Hoppas ni alla har det bra där hemma ♥

Me, the city and a lot of bags

Hemma från en lång dag i stan! Är nu några tusenlappar fattigare, men några snygga plagg rikare! Har fått köpt det mesta jag velat ha nu; svarta converse, tunikor, snygga toppar, byxor och en groovy adidas tröja. Vill dock ha ett par snygga enkla pumps, men har ännu inte hittat några snygga som passar både min fot och min budget.

Nu väntar jag på att mamma ska ropa att maten är klar (det är så otroligt skönt att slippa laga all mat för en gång skull, och bara få allt serverat! Lyx!), sen är det god middag som gäller!

Ikväll ska vi nog bara chilla tror jag.. Vi är rätt trötta hela högen faktiskt. Bilder på kläderna och resan kommer när jag kommit hem. Mammas dator jobbar i snigelfart så jag vågar inte ge mig på att försöka lägga in bilderna och grejer.


Live from Österreich haha. (ja, jag är lite sliten)


Godnatt

Jag besöker John Blund tidigt ikväll, tror det blir en lång dag imorgon nämligen.. Ska hämta min syster på flygplatsen vid 12 och sedan tror jag (hoppas!) att vi beger oss ut i stan :)

Hoppas ni har det bra hemma i Sverige, puss och godnatt ♥

in Österreich

Efter en lång resa är jag äntligen framme. Mådde lite bättre imorse också vilket gjorde resan lite lättare, men att åka med en 80 årig KVINNLIG taxichafför som halvt läste en bok å halvtkörde samtidigt, inte kunde ett ord engelska och samtidigt inte visste var gatan jag skulle till låg, gjorde det mycket jobbigare helt plötsligt.

Men nu är jag här i alla fall och har käkat mormors goda pannkakor. Ska nog bara vila resten av dagen och typ, sitta vid datorn haha. Imorgon kommer min syster vid 12 tiden och sen kommer mamma på eftermiddagen vilket innebär SHOPPING wohooo!

Så jag har i alla fall något att se fram emot!


Hahahah jag döör. Hittade gamla bilder på mammas dator.. Denna bilden måste vara MINST 3 år gammal (säkert mer dock..) hahaha.


Packat & klart

Sådärja! Nu tror jag att allt ligger i resväskan (men man glömmer ju alltid något, fast det ingår i resandet nästan..) så nu är det bara handbaggaget som ska fixas.

Jag hoppas verkligen jag mår bättre imorgon, inte så kul att spendera hela min tid i Wien liggandes på mammas soffa och kolla på dubbade serier.. Håller både tummar och stortår helt enkelt!



Flyget går 10.35 imorgon, så jag måste gå hemifrån vid 8 tiden ungefär :(. Undrar verkligen hur det kommer gå med tanke på att jag stigit upp runt 12 senaste 2 veckorna. Det blir att sova på planet helt enkelt. Slänger nog in ett inlägg när jag är framme och så. Kommer nog ändå inte ha så mycket att göra med tanke på att jag kommer få spendera hela 24 h ensam med min mormor (omg säger jag bara..) och mina brossor haha. Mamma kommer inte hem förrän på torsdag. Så vi får se hur det kommer gå helt enkelt :p

Ha det så bra alla ♥

Jag är grym på timeing

Vaknade imorse med feber, svullna halsmandlar, årets huvudvärk och ont i nacke och rygg. Nej, jag drack inte en droppe igår så jag är inte bakis.. Jag lyckades bara time:a in en sjukdom såhär dagen innan jag åker. Helt perfekt...

Étage igår var ändå kul, musiken var bra och det var väldigt intressant att se allt ur ett nyktert perspektiv! Förstår bara inte dealen med att tjejer verkligen måste putta sig fram? Jag menar, okej om ni trycker lite mot min rygg så jag ska flytta mig, men att ta i för kung och fosterland för att komma förbi är väl lite att ta i? Och att ha otroligt korta klänningar och stå på scenen, när folk står precis under och ser allt, är kanske inte så lyckat heller. Jag dömer ingen, har själv gjort dumma saker på fyllan, men det var rätt intressant vilka saker man la märke till igår.

Hur som helst, nu måste jag verkligen packa inför imorgon. Har legat hela dagen och poppat treo och strepsils (inte för att det hjälpt ett skit...), så nu måste jag bli klar med detta så att jag kan typ, sova?

Skriver lite senare, puss puss ♥


Dags att träffa la familia igen..

Étage

Nu är jag redo för kvällen. Anna är på ingång och sen blir det dans hela natten lång.


Orkade inte engagera mig så mycket idag, så det fick bli den lilla svarta


Känner dock att jag börjar bli lite småsjuk, lite ont i halsen och hostar gör jag också. Så det får nog bli en "lugn" kväll...(vi får se hur det går, hehe)

Måndag

Sitter och väntar på 2 väldigt sega personer, för att sedan bege mig ut i stan och fixa lite saker :) Senare idag väntar bara plugg, men ikväll blir det fest för heeela slanten!

Jag och Anna har även suttit och planerat lite av vår resa i sommar. Det kommer bli en underbar, fantastisk och sjuk resa! Längtar redan


Ikväll ska jag och bubbe festa saaatan! ♥

Myskväll

Har haft en slappis dag med en mycket trevlig person, och senare kom en ännu trevligare Martina hit och så kollade vi både på Twilight & New Moon. Lovely. Vi passade även på att tjocka oss rejält med mina älskade kinapuffar, chips och självklart cola!

Nu ska jag nog bara ta det lugnt, och snart lägga mig faktiskt. Känner att jag behöver vila ut lite så att jag kan få något gjort imorgon. Och imorgon MÅSTE jag plugga! (litegrann i alla fall..)


M & Jag


Jag har dregglat rejält säger jag bara.. oohhhhhhhh

Okej, utekväll it is



Med världens tröttaste ögon och en riktig "bad-hair-day" så hittar ni mig på KB!

Livets stora fråga..

Utekväll eller hemmamys?

vs.

020110

Andra dagen på det nya året, och året har väl inleds sådär för man väl säga. Man jag tror ändå detta kommer bli ett bra år!

Jag känner att jag verkligen måste ta tag i plugget igen och försöka återväna till mina rutiner. Att stiga upp 12.30 varje morgon kommer inte funka längre. Så dagen kommer nog bara bestå av tråkigheter: plugg och handla mat.
Har jag tid över ska jag kanske ta mig till stan också, måste köpa presenter till mamma, mormor och syrran.

Uppdaterar nog lite senare, tills dess så får ni alla ha det så bra =)


Only in my dreams..

Bildregn från igår



VI började kvällen med en jättegod middag hemma hos Robin.


Jag, Michelle & Martina

Jäger!


Jättegod skumpa!

Sen började det spåra ur... hahaha

Innan 12-slaget började vi ta oss mot Stortoget!


Välkommen 2010!

Vi tog oss till en fest.. som va sådäär :p (Skumpan gjorde dock allt mycket bättre)

Så vi mötte upp Anna och tog taxi till Barcelona (puben) istället!

På Barcelona stötte vi på fler bekanta :D

Fina vänner

Marianee, Sandra & Jag


Jag hoppas ni alla har haft en bra nyårsafton
och klarade er oskadda! Nu lockar sängen, rejält!

Discokulan

Jag lever, knappt..

Väntar på bilder från igår och sen kanske jag kan berätta lite om gårdagen. Kort sagt kan man säga att det va en sjuk kväll på alla sätt och vis. Men nu är 2010 här, nytt år och nya tag!

Igår såg jag ut lite som en discokula med mina svarta paljettklänning från VeroModa.





RSS 2.0