CLUB BED.

Igår var vi på Club Bed, där hostelet hade bokat en "säng" haha. Japp, här bokar man inga bord inte haha. Det var i alla fall jävligt ball! Klubben spelade skön house musik och några killar bjöd på en jäkla massa sprit hela kvällen lång. Så tror ni alla kan föreställe er hur jag mår idag...

Efter klubben stack vi hem, men fastnade med killen i receptionen som bjöd oss på Coronas haha. Riktigt jävla skön kille! Så vi kom inte i säng förrän ja.. sent haha.

Nu ska vi i alla fall smörja in oss med solkräm och röra oss ner mot stranden och sola och bada. NAJS.

South Beach.

Har spenderat hela dagen på South Beach och solat och badat. Här är det över 35 grader, solen steker riktigt hårt och himlen är molnfri, helt jävla underbart helt enkelt. Druckit iskall cola på stranden, slukat en smoothie och en bagel och gått runt på Miami Beachs gator. Kan ju säga att folk är väldigt.. snackiga här haha.. Kanske för vi är söta svenska flickor, vem vet?

Hur som helst, då allt är 21 års gräns här fick vi ragga till oss lite sprit från några svenska pojkar haha. Fick en två liters flaska (!!!) Smirnoff Greeen Apple hahah. Gytt. Snart ska vi duscha, äta middag, fixa till oss och sen intar vi Club Bed resten av natten.

Detta är livet.

MIAMI BITCH!

Surprice surprice, I'm in Miami!!! :D
Vi sitter här nu utanför vårt hostel.. Klockan är nio på morgonen och sitter i shorts och tisha och svettas! Det är helt fantastiskt här, otroligt fint! Vi ska snart bege oss ner till South Beach och sola och bada.. och ikväll är det fest som gäller! Det är ju 21 års gräns här så det blir lite problematiskt att komma in på klubbarna haha. Men killarna i receptionen gillade oss svenska flickor så de skrev in oss på VIP-listan och där behöver man visst inte legga. Eller "vi fixar ;)" sa som hahah.
För övrigt skulle ni sett Saras reaktion på flygplatsen när jag hoppade på henne hahaha. Går ej att beskriva alltså!
Nä, nu räcker det för denna gång.. Nu går vi till South Beach och steker.
Puss på er där hemma, suckers! haha

Saturday surprice.

Hej på er alla!

Är precis hemkommen från en liten runda på stan med Anna och Frida. Vi köpte varsin smoothie på Redfellas och gick och satte och på gustav och njöt av solen. Lite så spontanfike sådär, mycket trevligt i alla fall :)

Nu är jag bara hemma en snabb runda för att slänga på mig lite mer kläder. Ska bege mig mot Pildammsparken strax där det ska grillas resten av kvällen. Ska bli kul!


G O I N G.

Nu jäklar beger jag mig! Ska först packa ner vinet, sätta på läppsylet, ta ut pengar och sedan tar jag bussen mot Lund där det är röjj hela natten som gäller!




Lyckades inte få nån bra outfit bild.. men har i alla fall toppen från H&M och ett par svarta jeans från VILA.  Till det svarta naglar, lätt sotade ögon och massa ringar. Najs najs.

Jeansjacka & sju ringar...

... var vad jag köpte idag! Både jeansjackan och ringarna kommer från H&M och kostade 299 och 29.90 kr. Prisvärt, hehe.


Bilden gör den inte rättvisa, den är mycket snyggare i verkligheten :)

Ringarna, sju stycken smala. Den ena är dock inte med på bild. Jag vet, jag har korvfingrar.. haha.

I can breathe again.

YES! Nu är det jävlar i det helg! Tentan är över, jag känner att tyngden från mina axlar försvunnit och jag kan andas igen. Det gick ändå skapligt, särskilt om man ser på hur otroligt lite jag pluggat till denna tentan jämfört men de andra.

Nu tänker vi inte mer på det! Musiken ska pumpas på högsta volym och jag ska hoppa in i duschen och göra mig redo för kvällens bravader. Ikväll intar syrrorna Lund, så beware ;)





Ser ni vad jag köpt idag? That's right, har äntligen köpt en snygg jeansjacka! Visar bättre bilder på den senare :)

Önska mig lycka till.

Nu är det läggdags för min del. Måste vara utvilad imorgon då det först är tenta, sen ska vi göra något i Pildammarna och på kvällen är det all in på tentafesten som gäller! Vill att ni håller tummarna för mig mellan 8.00 - 12.00, så kanske jag kan svara på alla frågor om ateroskleros, hypertoni, afasi, dysfagi och ja.. ni hör ju själva hur roligt det låter.

Godnatt!


Det får gå som det går.

Nä, nu har jag lagt undan böckerna så nu får det räcka med plugg för idag. Det får gå som det går helt enkelt, finns inte så mycket man kan göra åt saken. Okej, man kan plugga men nu orkar jag inte mer haha.

Ska bara ta det lugnt resten av kvällen, försökta smälta all information som bearbetats. Kanske se någon film? Ja, vi får se vad denna torsdagskväll bjuder på helt enkelt. En sak är säker, 22.00 kommer ligga däckad i min sköna säng.





NU: en svalkande dusch! Som ni ser så står solen på rätt bra här om dagarna.. och det blir riktigt varmt, så jag svettas som en liten gris haha. Jag vet att ni gillar det.

Två favoriter.

 

Jag älskar kavajer i alla dess former, men särskilt de som är lite längre och med uppkavlade ärmar. I sommar kommer jag nog använda de flitigt på kvällarna, istället för en jacka. Tycker det är skitsnyggt nu till vår och sommar med dessa ljusa färger. Super fräscht :)

 

Dessa hittar ni på ASOS.

 


Nu tar jag en liten paus i pluggandet och tar en tripp till gymmet istället. Känner att min hjärna börjar jobba på högvarv, inte bra!


Gooood morning sunshines!

Godmorgon på er alla!

Vaknade med huvudvärk idag, troligtvis på grund av att jag hade den skummaste mardrömmer någonsin. Drömde att Niedelman (från Stieg Larsson filmerna) jagade mig bland sånna läskiga rum från SAW filmerna. Precis när han fick tag på mig så vaknade jag alldeles kallsvettig och hjärtat höll på att flyga ur bröstet på mig, haha. Ingen bra start på dagen kan man ju säga...

Idag är det sista dagen innan tentan,
så ska försöka repetera lite och få in lite information. Tror faktiskt inte jag kommer klara tentan då jag inte började plugga i tid, den är ganska maffig och omfattande. Det blir lite som en test-tenta kan man väl säga. Fast man vet ju aldrig, jag kanske faktiskt klarar det.. och då kanske det är dags att börja tro att högre makter faktiskt finns?

Vad ska ni göra idag? :)



trött & nyvaken. Tror bestämt att jag stannar i min morgonrock hela dagen. Har ändå inga planer på att röra mig utanför hemmet, haha.

Vissa stunder får man aldrig tillbaka.

Satt och reflekterade lite kring det här att ånga saker. Jag vet att folk oftast säger "ångra aldrig något", men hur ofta är det egentligen så? Jag personligen tycker att det är bättre att ångra något man gjort, än att ångra att man aldrig gjorde det.

Om man väl gjort något (som man sen kanske ångrar ändå) så vet man i alla fall. Man vet att man inte borde gjort det. Visst, ånger är en jobbig känsla.. men det är ännu jobbigare att vara ovetandes. Tänk så skulle det bli precis som man hade hoppats? Det vet man aldrig, såvida man inte gör det givetvis.

Jag har gjort mycket jag ångrar, det vågar jag faktiskt erkänna. Varje misstag har dock lärt mig något nytt, gett mig en ny erfarenhet. Jag ångrar också att jag inte gjort något i vissa stunder. Stunder som varit perfekta, men jag vågade inte. Nu ångrar jag det, och nu kan jag inte göra någonting åt det. Det tillfället kommer jag inte få igen.

Så tveka inte, finns det något ni vill göra så gör det! Är det någon ni vill säga något speciellt till så gör det! Livet är alldeles för kort för att tveka, det gäller att leva in i det sista.

Glöm inte, vissa stunder får man aldrig tillbaka. Så ta tillvara på de goda ♥


♥♥♥

Gymdags!

ÄNTLIGEN tar jag tummen ur röven och beger mig till gymmet. Får nog ta och tacka Katarina och Johanna för kicksparken haha, annars hade jag nog aldrig orkar gå dit faktiskt. Det är alltid en fördel att känna folk som tränar på samma gym, ibland är det helt enkelt roligare att gå med andra :)

Ikväll blir det ett Indoor Walkning - Förbrännings pass! Great! Panninis (Johanna) första gång.. Svetten ska rinna!




osminkade jag beger mig mot Twentyfourseven. Vi håller tummarna att det inte finns några snygga killar där, HAHA!



Har även målat naglarna svarta för första gången, någonsin? Jag vet, jag är typ sist med den trenden men jag har aldrig haft tillräckligt långa naglar för det eller ens gillat det. Men det blev ju faktiskt helt okej ändå :)

T E N T A - T I M E .

Sorry, denna tentan tar upp all min tid.. nästan. Och när jag väl har tid över så hittar jag hellre på annat än att sitta vid datorn faktiskt. Är just nu inne på "Omvårdnad vid livets slut", spännande värre. Nu väntar dock middagspaus och sen återgår jag till plugget.

Ska försöka slänga in ett lite roligare inlägg sen med. Puss på er ♥


Just an ordinary tuesday.

God förmiddag alla små korvar!

Jag har spenderat denna fantastiska dag i skolan och läst om diabetes, stroke, hepatit etc. Erkänn, ni vill byta liv med mig i denna stund? ;) Haha. Nä men, lite skönt att det regnar faktiskt så får man mindre ångest över att det finns så mycket annat roligt man hade kunnat göra istället för att sitta där med 10 kg böcker.

Det roliga fortsätter även ikväll; plugga, städa, diska, laga mat.. Ja.. ni ser mönstret. Hoppas ni haft en roligare tisdag än mig!



Sleepmode.

Nu väntar sängen för min del. Imorgon blir det ännu en heldag av pluggandet i biblioteket. Hoppas någonting fastnar nu...
Det blir även en promenad till skolan (för första gången?) tillsammans med Sanne, så kan inte sova bort hela morgonen icke!

Vi höres när jag kommit hem igen, godnatt på er


Kvällens två funderingar...

1)

Äta köttfärssås i knäet när man har ljusa byxor. Hur ska detta sluta?!

2)

Om jag har boken i knäet, så kanske det överförs lite information via låren till hjärnan? Vi hoppas på det i alla fall!

-

 

Oversize skjorta från Zara

Linne från H&M

Bältet har jag fått av mamma

Byxor från Zara



Tentaplugg

Har suttit i skolans bibliotek och pluggat inför tentan på fredag. Känner att det är lagom dags att ta tag i det nu, även om jag inte tror jag kommer klara den haha. Menmen, sådant är livet. Thank god för omtentor ♥

Tycker det är rätt bra att sitta och plugga med andra, då lär man sig av varandra. Och jag har ju de smartaste vännerna av alla! Nu ska jag nog gräva ner mig i böckerna igen och vara allmänt asocial. Vi höres!


sover man på lektionerna blir det mycket att läsa igen sen...

Finner inga ord..

Nu har jag varit 4 månader utan min älskade Sara. En av mina bästa vänner, en som jag kan prata med om allt, en jag litar på till 100 %. Vi skrattar, gråter, dansar, super (hehe) och är allmänt galna tillsammans. Jag saknar det, men framför allt saknar jag dig. Jag saknar att höra din röst, ditt skratt och dina kloka påståenden (och även de mindre kloka givetvis).

Jag saknar våra danser, parodier, filmjölken på förfesten, tequila-shotsen. Saknar när du sov hos mig efter att vi gått barfota hem från Buddha Lounge. Jag saknar ALLT.

Kom hem min vän. Jag behöver dig i mitt liv.






Bilder från i fredags.

I fredags så var vi ju då hos Anna och festade loss lite. Hon och Frida skulle egentligen åkt till Miami imorgon, men det verkar inte bli av p.g.a alla inställda flyg. Otroligt tråkigt, men inget man kan rå över direkt...

Hur som helst så blev det lite festande ändå, sen begav vi oss ut.. Jag spenderade dock mest kvällen genom att snacka house-music med Martin haha. Lide avis över att han varit på Ibiza och stått i DJ-båset med några av de största deejaysen. En dröm som jag hoppas kommer gå i uppfyllelse för min del.

Här kommer några bilder :)


Älsklings Anna & Jag

Träffade även på Arvid, första gången på väldigt länge..

Jag & Emma





Nu måste jag fylla på mitt kylskåp. Puss på er!


Lite bilder från grillningen.

Bättre sent än aldrig, right? Så här kommer några bilder från i torsdags då jag var och grillade med mina härliga klasskamrater.



Kaisas humör var på topp! haha

Fina fläskkarréer.. eller grishals som jag fick lära mig. Mums.

Jag & Sanne njtöt av solskenet.

Conversarna.

Pågarna var glada!




När solen sen inte lyste på gården längre, flyttade vi in i Erics lägenhet. Där spillde Sanne öl på mig (som bilder illustrerar) och vi fortsatte kvällen med öl och youtube haha. Tack för en trevlig kväll kära klaskamrater ♥

I'm sorry.

Ber om ursäkt för den kassa uppdateringen och min frånvaro. Allt känns rätt så mycket åt skogen just nu, men lägger det åt sidan och återkommer strax med lite bilder och updates. Först ska jag diska och se ett avsnitt Vampire Diaries. Puss på er ♥


-





(dags att tvätta spegeln kanske?

T-shirt från Gina Tricot
Byxor från Zara
Scarf från H&M
Skinnjacka från Rock n' Blue
Converse

Årets första grillning.

Japp, det är vad som står på schemat ikväll! Ska iväg och grilla om några timmar tillsammans med klassens elit! Tror det blir lite flintastek och givetvis massa korvar. Och öl. Vi är ju lediga imorgon, skönt!

Kul att tänka tillbaka
lite på första gången vi grillande tillsammans. Då möttes vi i Pildammarna och det kändes lite konstigt eftersom vi knappt kände varandra. Men vi körde lite ölbrännboll, käkade korvar (som knappt blev klara pga engångsgrillen) och drack vin ur förpackningen haha. Den kvällen slutade på möllan med några tequila shots och sedan en tripp om KB. Redan då visste jag att detta skulle bli bra klasskamrater ♥


När vi satt i Pildammarna

för att sedan skratta loss på Möllan

och tillsist hamande vi på kära KB haha

Sommartecken.

Idag har det varit härligt väder hela dagen, helt underbart! På lunchrasten gick vi brudar en runda runt Pildammarna, tror det ska bli vår nya tradition nu faktiskt haha. Bilder på det kommer så fort min käraste bäver tagit tummen ur röven och skickar dom (!!!).

Efter vår lilla tur, tog vi av våra jackor och la dom på gräsmattan.. därmed blev det årets första solning. Det var så otroligt skönt att känna solens strålar trycka mot ens ansikte. Hoppas detta håller i sig nu, jag behöver sol!


ser ni fräknarna jag fått?

-







Blus från Zara
Linne från H&M
Jeans från VILA
Ring från KumKum
Armband från Pandora

idag blev det även ballerina skor eftersom solen skiner högt på himlen.

Godnattpuss

Bara för Kaisas skull.. ♥


och med detta säger jag GODNATT!

As much as I want to.

Godkväll på er!

Har haft en otroligt lång dag i skolan idag, är därför helt slut nu på kvällarna. Det är tur man har så underbara klasskompisar som gör de långa dagarna uthärdliga. Resten av kvällen har mest spenderats i soffan, chillandes.

Imorgon väntar ännu en lång dag, och jag inser nu att jag inte har någon matlåda.. fasiken också! Får passa på att spendera mycket tid med klassen nu, innan praktik nummer 2 börjar, och då även osocialiteten.

Ja, mycket roligare info hade jag väl inte att bjuda på ikväll haha. Hoppas ni har haft en bra dag :)


Är vi inte lika?! HAHA

K Ä R L E K



sommarens första måste: Solbrillorna
check

sommarens andra måste: solhatten
check

sommarens tredje måste: ljusa byxor
check

sommarens fjärde måste: kärlek
CHECK!

I brist på annat..

Bästa veckodagen: Fredag & lördag

Humör: Glad, trött, fundersam..

Favoritgodis: Kinapuffar LÄTT (och Pringles Sourcream & Onions)

Är det nåt du absolut inte äter: som student får man äta allt, haha.

Kläder just nu: Morgonrock

Musik just nu: Maskinen - Bränner

Favoritsaft : Hallon

Dagens längtan: Efter en viss person som är på andra sidan jordklotet..

Hur många kuddar sover du med: Två, som jag haft i evigheter!

Spelar du nåt instrument: Har spelat lite piano innan, och prövat på gitarr.

Dagens frisyr: Just nu,uppsatt i en boll. Annars utsläppt och vågigt :)

Kommer du ihåg din första kärlek: Ja absolut! :)

Har du några homosexuella vänner: Halvt, haha.

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Tror det är fysisk möjligt, men kanske inte mentalt. Beror på vad man anser som otrohet dessutom.

Ser du på kärleken som ett misstag: Absolut inte. Dock är jag själv inte redo för något förhållande ännu :)

Bio eller promenad: Bio om det är en bra film. Men en promenad med rätt personär rätt mysigt det med.

Dagens borde: Plugga deluxe haha.

Dagens fundering: Hur ska jag göra...?

Snarkar du? Ibland gör jag nog haha, dock ett gulligt snark (hoppas jag!)

Rädd för insekter? Nej inte direkt haha. Går inte att vara rädd när man bott i djungeln i några dygn..

Det här är jag bra på: Mycket, haha (oj vad hände med självinsikten). Nej men jag är duktig på att finnas där när det behövs, samt att dansa och ha askul!

Vad vill du jobba som? Vet inte riktigt, men med människor och något hälsobefräjmande.

Chips eller godis? Pringles!

Skriver du dagbok? Gjorde när jag var mindre, nu är det bara bloggen.

Har du tatuerat eller piercat dig? Var nånstans? Nej, bara öronen.

Hur många syskon har du? 4 underbara halvsyskon.

Är du rädd för blod? Verkligen inte!

Anser du att du är stark? Ja det gör jag. I alla fall psykiskt stark.

Röker du? Nopp

Snusar du? Haha, nej.

Använder du knark? Nopp

Kaffe eller te? Chailatte! Annars kaffe i skolan och te hemma :)

London eller Paris: Endast varit i London, så får bli det!

Favoritfärg: Nude-färgat (beige! haha). Nej men jag vet faktiskt inte riktigt.

Född:Malmööö, Schweden!

Nationalitet: 50 % svensk och 50 % rysk (med lite inslag från Kina (12,5%), haha.. tro det eller ej!)


A walk in the sun.

Nu ska jag, Sanne och Kaisa bege oss ut på en powerwalk i detta underbara väder! Man får ju passa på medan soler lyser för fullt!

Älskar verkligen nu när solen är framm igen, blir så fint ljus på alla bilder man tar, alla människor blir mycket glada och allt och alla blir så mycket vackrare...




fick sån fotolust idag..

-

 

Body från Gina Tricot

Byxor från Zara

 

 

Sen åkte givetvis Conversen på, och min fina ring från KumKum.


Vad hände här??

Ett antal bilder kom precis upp på facebook.. Jag minns ungefär 5 % av dom haha. Så ball har vi, syrrorna ♥

(de värsta bilderna behåller jag nog för mig själv..hehe)












Ta hand om din lever!
HAHAHA

En liten ändring..

Som ni ser har jag ändrat header igen hehe. Blev lite trött på den gamla, och jag gillar mer svartvitt faktiskt. Så denna får stanna ett tag, sen kommer säkert en ny om någon månad eller så :) Hoppas ni tycker om den!

Jobbet idag gick bra, fick 81 kr i dricks tjohoo haha. Nu kan hyran betalas! Nu tänkte jag hoppa in i duschen och göra en liten mini skönhetskur här hemma. Själv-mys, jag gillar det!


s e c r e t s.

I hate secrets, I hate keeping things to my self. But I also love them, I love the mystery of no one knowing. Right now I just wanna scream my secrets out to the world, I'm tired of keeping this...

But soon, everyone will know my little secret.

Soon.


You can make it feel so real.

Godmorgon på er!

Jag hade en fantastiskt rolig lördagkväll igår (not!) haha. Jag kollade på en kass film med George Clooney och gick och la mig innan klockan slog 23.00. Dock var det rätt skönt att få sova ut imorse, så det var nog värt en tråkig lördagkväll trots allt.

Idag är det jobb som gäller för min del. MFF spelar idag vilket innebär att jag ska servera alla supportrar på krogen, hehe. Trots att lönen inte är den bästa så behöver jag ändå pengarna till sommaren, så ska väl inte klaga för mycket. Väl hemma måste jag ta tag i läkemedelsberäkningen, har tenta på det imorgon. Det kommer nog gå rent åt helvete, haha.

Vad ska ni göra denna söndag? :)



Stockholm pt. 2

Okej, så nu var vi fixade och redo för att festa loss på Solidaritet.. Så efter massa letande efter Stureplan haha, så hittade vi äntligen dit! Ray & Bubba (Pandoras Boxx) började värma upp folket med härliga housetoner, och sedan steppade Norman Doray upp på scen.

Det var riktigt bra tryck där inne kan jag säga, och basen ska vi inte ens snacka om! Jag hoppade och dansade för kund och fosterland haha, och såg nästan värre ut än vad jag brukar efter ett hårt gympass. Men grymt var det, och otroligt kul!

Efter Solidaritet
drog vi oss vidare till donken för lite nattamat, och sen gick vi till bilen och anordnade våra "sovplatser"... jag somnade aldrig riktigt, det är inte lätt att somna sittandes i en iskall bil kan jag säga. Vid halv 6 på morgonen började vi köra tillbaka mot Malmö, och då de både Ray och Gio var riktigt trötta fick jag köra mestadels av vägen. Men det gick bra och det var en bra körerfarenhet för mig också tyckte jag. Dock vill jag nog aldrig göra om det. Att köra 6 timmar utan någon sömn på mer än ett dygn är inte okej!


Jag Anna och Martina inne på Solidaritet

Anna & jag.. samlade krafter innan allt drog igång ordentligt haha

Ray & Bubba in thaaa mixx

NORMAN DORAY!!

coolaste hörlurarna!

Laaadies

sovplatserna i bilen haha.. fyfan.. aldrig mer!!

What a lovely day.

Vilket uuuunderbart väder det är idag! Har sådan lust att bara lägga ner allt jag behöver göra idag, slänga på mig lite våriga kläder och sätta mig på en uteservering någonstans. Men idag gäller lite vårstädning och träning för min del. Inga roliga saker, men måste verkligen (!!) göras här hemma haha.

Hade det trevligt igår med klassen med, orkade dock inte följa med ut så det blev en tidig kväll för min del (okej typ 1, men ändå) vilket är rätt skönt faktiskt. Ska nog ta det lugnt ikväll med :)


Charlotta Sernerup - Norman Doray - Anna Eichmuller



Bara typ så.. den bästa bilden jag någonsin tagit! Fick även en svettig kram, lite konverserande och en slängkyss av självaste Norman Doray.. nu kommer jag sova gött i typ en månad, haha. Lovely ♥

Finally Friday.

Äntligen ännu en fredag! Detta fredag känns verkligen befriande.. praktiken är äntligen över och jag blev godkänd! Nu får jag äntligen sova ut i 2 veckor, något jag definitivt ser fram emot!

Ikväll blir det nog ingen utgång för min del, är rätt trött fortfarande så vill komma i sängs i rimlig tid. Men ska ändå till Johanna och träffa klassen, saknat dom små jävlarna ♥

Nu måste jag springa ner i tvättstugan (ni aaaanar inte hur mycket tvätt jag hade.. allt hinner inte ens bli klart, haha!) och sen fixa till mig lite inför kvällen :)

Stockholm pt. 2 kommer snart. Stay tuned!


Norman Doray in my heart.

Efter att ha varit vaken i 38 timmar, kört bil i totalt 9, festat loss i 5 och spenderat massa döda timmar däremellan är jag nu äntligen tillbaka i Malmö igen! Det var en lång bilfärd, men ändå kul! Bara så otroligt jobbigt att köra hem igen, särskilt efter att inte ha sovit.. men lätt värt det i slutändan!

Solidaritet var najs, Pandoras Boxx (Ray & Bubba) var naajs och Norman Doray var NAAAJS!!! Riktigt bra tryck på dansgolvet och grymma låtar. Nej, mina kläder är inte så fräscha idag hahaha. Vet inte vad man kan säga egentligen.. jag är ganska tom på ord just nu, är så otroligt trött..

Så här får ni några bilder tills vidare, så kommer det mer imorgon. Nu är det snart sovdags för min del faktiskt, upp 05.30 imorgon igen.


Ray började köra från Malmö till Jönköping..

jag passade på att sova då hahah. För övrigt, jisses va hemsk jag ser ut när jag sover?!

vaknade upp pigg och glad igen typ. Hade ju faktiskt inte riktigt sovit haha

Partywagon haha. Här i denna bilen gjordes det mesta igår haha (tolka inte detta fel nu..)

Jag tog över körningen, och Anna musiken!

Turister i Stockholm haha.. det tog ett tag innan vi fattade det här med parkering hahah

Vi tog en tur längst ned gågatan. Synd allt var stängt..

Stockholm at night.

Anna och Martina - redo för utgång och Norman!

Fler bilder och filmer kommer imorgon, från själva Solidaritet samt resan tillbaka.

Godnatt på er ♥

(P.S detta är nog försat gången jag går och lägger mig vid 20.00 sedan jag var typ.. 10? haha)

Hej stockholm! Nu är vi äntligen framme ef...

bild0133 (MMS)

Hej stockholm! Nu är vi äntligen framme efter några timmars parkerinsletande... Ska gå runt lite i stan nu, sen göra oss redo för ikväll. Denna natt kommer bli awesome! Vi synes på solidaritet <3


Nu lämnar vi snart skåne! Jag bloggar och ...

bild0132 (MMS)

Nu lämnar vi snart skåne! Jag bloggar och anna twittrar haha, nördar vi är! Har försökt sova lite men inte gått så bra hehe.. Om 20 min är det min tur vid ratten, önskar mig lycka till! Hoppas detta kommer fram nu. Puss på er!


Stockholm BABY!

Nu sitter Anna här och vi ska dra iväg mot Stockholm. Stureplan, Solidaritet, Norman Doray & sömnbrist here we come!



Ska försöka mobilblogga på vägen ♥

I ♥ BLACK





ROADTRIP

Hej igen på er!

Jag som hade tänkt att idag skulle bli en bra blogg-dag, men så mycket har kommit ivägen så har inte riktigt hunnit. Hur som helst, imorgon ska jag ju till Stockholm! Med några av mina närmaste vänner dessutom så det ska bli jättekul. Ray och Bubba ska nämligen vara för-dj's för grymma house dj'n Norman Doray.. kommer bli grymt!

Tydligen har det blivit lite ändringar här. Först skulle vi köra vid 3 tiden, men nu ska vi helt plötsligt köra redan kl. 12. Inte nog med det, jag ska köra från Jönköping till Stockholm! Inte nog med det.. utan en sjumannabil, fullproppad med ungdomar.. Jag är galet nervös hahah. Akta er på vägarna säger jag bara :p haha.

Nej men nu ska jag förbereda lite inför imorgon. Hinner knappt hem om innan vi åker, så allt måste göras klart ikväll. Ska försöka klämma in ett litet inlägg senare ♥



tro det eller ej, men jag är faktiskt ganska duktig på att köra, men försiktig. Om jag vill.

Back to reality.

Jadå, då var den långhelgen över. Inget lov för min del men var ledig både fredag lördag söndag och måndag så det var rätt skönt faktiskt. En välbehövlig långhelg måste jag säga. Idag var första dagen tillbaka till verkligheten, och idag var jag även tillbaka på min kära skola. Vi hade seminarie i nutrition och äldres hälsa, det gick skitbra! Börjar se slutet på denna eviga praktik nu...

Nu tänkte jag ta mig en liten tur till gymmet, fixa lite småsaker och handla. Imorgon bär det av mot Stockholm, berättar mer om det senare ikväll..

Hur har ni haft det över påsken?


Anna ska med till Stockholm, yaaay

Kärlek vid sista ögonkastet.

Här får ni lite härlig musik innan läggdags. I love this song!


 

Det kommer funka, måste funka, nånstans där finns vår plats ♥


Bilderna från gårdagen.

Här kommer ett litet bildregn från gårdagen.. Tror alla bilderna är från förfesten, hehe..


Hemma hos mig, ignorera mina strumpor hahah..

Hanna & Martina - Martina & Jag

Fick verkligen till håret igår, najs!

bruuudarna

booooysen

Söta Hanna & jag haha


dansen drog igång!


och HÄR gick det utför, haha!

Tack för en fin kväll alla ♥

Nu blir det chillande resten av kvällen.. imorgon återvänder jag till kära Malmö Högskola för en heldag med seminarier. Kommer nog bli rätt drygt tror jag, men har saknat HS!


FOREVER 21

Det är synd att Sverige inte har så jättestort utbud av affärer egentligen. De flesta har på sig ungefär samma saker och det är inte lätt att vara unik om man inte har den största plånkan.

Hittade lite godbitar från Forever 21. Har velat beställa därifrån tidigare, men hört att tullkostnaden är ganska hög, därför har det inte blivit av. Men när jag är i USA någongång så får jag ta och besöka deras butiker!


BÅTEN

Gårkvällen var riktigt rolig tyckte jag! Började med en förfest hemma hos mig, som urartade något runt 12 tiden haha. Förlåt mina kära grannar! Vid 12 tog vi taxi till Båten, där Bubba spelade och det var riktigt bra tryck! Härlig musik och mycket folk, nästan lite för mycket folk mot slutet. Det är ganska jobbigt att dansa ibland om alla bara puttar en fram och tillbaka typ.

Idag blir det en lugn dag för min del. Ska återhämta mig (min lägenhet ska återhämta sig!) och kanske ta tag i studierna lite? Ikväll blir det filmkväll av något slag :)


Båten igår. Fullsmockat, haha. Detta är typ den enda bilden jag tog dessutom.. måste bli lite bättre på att använda min kamera. Snart så.. snart.

Pascha - Étage


Vi började kvällen på Pascha i hbg, där vi hade reserverat bord och fick skumpa!

Ladies ♥

Vackra Hanna & Skruven

DJ RaymondLam @ Étage

Martina & Sandra :)

och sist men inte minst, jag, Ray och Sandra inne på Étage :)

En annorlunda utgång.

Gårkvällen var väldigt speciell faktiskt. Vi började förfesten i Raymonds bil på vägen upp mot Helsingborg, med några cider och pumpande musik. Det va rätt najs ändå haha, väldigt varmt och mysigt haha. Väl framme i Helsingborg (en timme försent eftersom ray körde lite fel haha) dansade vi loss på Pascha. Stämningen var på topp och ray spelade fantastiskt! Vi fick även gratis skumpa, så det var najs hehe...

Efter hbg åkte vi tillbaka till Malmö, mötte upp Robin, Chrille och Emirious och drog sedan vidare till Étage där vi avslutade kvällen. Där var det också najs, men så otroligt varmt på dansgolvet så det var sjukt. Som att hoppa in i en jäkla bastu haha. Men det var ändå kul att få se lite hur det är på 25+ event och jämföra det lite mer 18+ haha. Kan ju säga såhär, inte alla beter sig bättre med åldern..

Allt som allt var det en mycket trevlig kväll, tack vare de fantastiska människor jag var med ♥
Bilder kommer sen!


den enda bilden jag tog, haha. Jag, Hanna och Martina inne på toan på Pascha i HBG!

Några bilder innan jag går..

Nu är jag i princip färdig! Satt och funderade innan vad det var jag glömt, och kom på.. Powernapen! Jag tar ju alltid en powernap på lördagarna om jag varit ute på fredagen.. men idag hann jag inte med det, så vi får se hur det går ikväll hehe.

Slänger på mig en kavaj och lite färg på läpparna sedan också!






Två städer - Två klubbar - En kväll

Så ser kvällens schema ut! Vi ska först till helsingborg och Pascha, där Ray ska lira. Efter några härliga timmar där ska vi sen tillbaka till Malmö och avsluta kvällen på Étage. Tur de stänger 5 inatt, hehe. Ska bli spännande detta. Lite äventyr och en annorlunda utgång.

Nu är det dags för förberelser. Borsta håret, mousse, föna, styla, smink, kläder.. ja.. ni fattar. Dags att sätta igång!


Diggar faktiskt mina röda naglar. Jag har nästan aldrig starka färger på naglarna då de är så korta.. men detta blev ju snyggt, kanske matchar med röda läppar ikväll?


Natten till idag.

Japp, idag är definitivt en bra dag! Det gick bra på gymmet, märker att min kondition har förbättrats avsevärt, och även att jag blivit starkare. Det är precis det jag är ute efter också, att känna mig starkare i kroppen och må bättre. Jag är absolut inte intresserad av att "gå ner i vikt" då vikten inte betyder någonting för mig. Har faktiskt inte ens vägt mig på säkert ett halvår, minst.

Har även lagat en god soppa jag som precis slukat i mig, hehe. Och nu väntar en promenad med en gammal kompis.. och kanske en liten glass på donken som belöning. Det är trots allt lördag, och jag sitter inte och knaprar i mig något påskägg här inte!


Låt som fastnar lite i tankarna.. Särskilt eftersom det hände en tjej för någon vecka sedan när hon skulle hem från en nattklubb här i Malmö. Skrämmande faktiskt..


Ännu en lördag.

Godmorgon på er!

Hade ni en bra långfredag igår? Det hade jag! Avslutade kvällen tillsammans med Sanne, Sandra, Martina och lite rödvin. Vi gick sedan ut och skakade rumpan tills lyset sattes på igen. Trots de få timmars sömn, mår jag faktiskt väldigt bra idag. Känner mig pigg och glad så jag hoppas det håller i sig.

Nu tänkte jag faktiskt ta en runda på gymmet. Känns som att jag inte varit där på evigheter. Innan dess, får ni lite bilder från gårdagen:


Igår hade jag på min mina gamla jeans från Miss Sixty som jag inte använt på år och dar. Kändes kul att ha de ute faktiskt, även om de sprack! Hahaha

Martina :)

Någon som kan gissa vem detta är? :o

Rödvinet Umbala, helt ok faktistk!

Igår lärde jag mig att om man får röda läppar av rödvinet, ska man doppa dom i soda (kolsyrat vatten av något slag) så försvinner det. Tackar Martin för den information, kan komma till nytta framtida festkvällar.

Sötaste Sandra :)


Haha, skön bild!

Sen drog vi då vidare till gamla kära Crown, hehe. Där slog vi klackarna i taket, även fast klackarna tillsist åkte av.. Då blev även Sandra något kortare än Martina haha.. vilket vi försöker visa med denna vackra bild.

Det får sammafatta gårdagen, nu drar jag till gymmet så hörs vi lite senare ♥

Shit pommes!

Jag ser lite fräknar på kinderna! Nu är det fasiken vår på riktigt, haha. Personligen hatar jag det stadiet när fräknarna precis håller på att komma fram (även om det är en soltecken) för man ser helt "smutsig" ut i ansiktet haha. Men när de väl är framme tycker jag det är jättesött faktiskt, fräscht =)

Nu ska jag börja fixa mig inför kvällen. Förfest hos mig med härliga brudar, blir inte bättre än så!




Lite härliga bilder från idag =)

Powerwalk.

Tog precis en härlig powerwalk tillsammas med Sanne. Jättehärligt att ha en kompis som bor så nära en, det kommer bli många fler powerwalks nu i framtiden i det fina vädret. Och det tackar jag inte nej till!

Vi gick runt och runt i Ellstorpsparken och pratare lite sommarplaner, framtidsdrömmar och annat smått och gott. Kom även fram till att vi saknar våra Strawberry Daiquiry och Tequila kvällar ;) hahah. Nu är min sommarlängtan ännu större, har nämligen på mig att denna sommaren kommer bli den bästa än så länge!



Första gången på länge man kan gå ut i bara hoodtröja och leggings utan att frysa. Underbart!

The Long Friday.

Hej på er!

Det var väldigt mysigt igår. En stor Staropramen, värmelampor, filtar och härligt sällskap. En god torsdagskväll helt enkelt. Känns som man knappt hinner träffa klassen nu när vi alla har praktik på olika ställen i stan. Det kommer ju bli så hela maj också, vilket känns lite tråkigt faktiskt. Saknar alla knasar, haha!

Idag är det fredag, vilket brukar innebära fest. Blir kanske en girls night out med Martina, Sandra och Hanna, men inget är säkert än. Hoppas det blir en ball kväll i alla fall, känner att jag behöver det ikväll faktiskt!


På Nyhavn :)

NYHAVN

Det blev Möllan trots allt, och troligtvis mysiga Nyhavn :) Ska bli kul att träffa några man inte träffat på ett bra tag nu, och mina andra härliga vänner. Är så glad att jag har er ♥


senaste gången jag var på Nyhavn, ca en månad sedan :)


1 April 2010.

Usch, är så otroligt seg och opeppt just nu.. Vet inte riktigt vad som kommer ske ikväll, men vi får väl se!

Fick åka lite ambulans idag med en boende, rätt coolt faktiskt. Att ambulansaren var en ung, snygg och charmig kille gjorde resan betydligt trevligare haha. Nästan som man blev sugen på yrket haha. Annars har det varit en relativt lugn och tråkig dag.

Alternativ för ikväll: Möllan och öla, Partyklubben, ligga hemma i all ensamhet och slå på en film och lägga sig tidigt. Japp, ungefär så pepp är jag haha.

Men nu är det i alla fall långhelg för fasiken!


RSS 2.0