See you in New York.

Har virrat runt hela dagen och försökt fixa inför resan. Vad fasiken packar man när man ska till New York egentligen? Samtidigt som jag vill ha med mig ALLT och se stunning ut när jag vandrar på Manhattans gator, så vill jag samtidigt inte ha NÅGOT eftersom jag vill fylla väskan när jag kommer dit. Dagens i-land.

Nu är jag typ klar och snart väntar sängen. Lär väl inte kunna sova inatt av excitement, hehe. Men vi hörs när jag nått New York. Ciao!




Vårt hotell ligger mitt i smeten. Gilla.

Today is the first day of the rest of your life.


Ska strax iväg till skolan och ha ett möte med studie- och yrkesvägledaren tillsammans med Sanne. Vi har nämligen lite vårplaner som vi ska ta reda på om de går att förverkliga. Om det går så berättar jag mer om det senare, men det ska bli spännande detta!

Resten av dagen kommer ägnas åt plugg, packning och förberedelser. Mycket som ska fixas innan en resa och att kombinera det med plugg (och min lathet) är inte det lättaste. Men det ska nog gå allt. Jag är så otroligt förväntansfull och glaaaaaaaaaad!


Shit, vad hände?

Igår satt jag och Sara och kollade igenom gamla bilder vi båda hade på våra datorn. Båda insåg att det är många bilder den andra aldrig sett förut, både på gott och ont. Jag tycker det är skitkul att kolla tillbaka och är så jäkla glad att vi lever i en tid med digitalkameror haha.

Ibland undrar man dock, va fan gick snett egentligen?





Dagens projekt.

Att reda ut mitt hår efter två dagars sängliggande i en slarvig knut. Ska bli spännande detta.



STEVE MADDEN.






Sjukligt snygga skor från Steve Madden. Köpta i Miami för ca. 750 kr. Tyvärr rär de liiiite för höga för mig, så går lite knäppt. Men jag över på det. Vill ha dom i New York. Kärlek ♥

SickoLicko

Godmorgon på er!

Min morgon har bestått av några alvedon, te med honung, massiv huvudvärk, tennisbollar i halsen, feber och så lite ryggont på det såklart. Inte den trevligaste morgonen kanske. Låg och svettades som en gris första timmarna, men nu känner jag mig lite bättre faktiskt.

Känns tråkigt att en hel dag går till spillo, och kanske även hela helgen eftersom jag måste ta det lugnt. Men hellre att det händer nu, än om en vecka när jag ska resa. Jag har nämligen en tendens att bli sjuk innan resor, hehe. Nu har jag i alla fall lyckats time:a det litegrann..

Så nu hoppas jag att ni alla önskar att jag ska krya på mig, för det gör jag i alla fall!


Har för övrigt snyggaste frillan idag. (och grymma paint-kunskaper)


Black.Green.White.



H&M - 99 kr


H&M - 249 kr.

Sjukligt nöjd.

MEXICAN NIGHT.


















Vi har det alltid så trevligt ihop ♥



T minus 6 days.

Hej på er!

Sitter och pluggar på Orkanen med Kaisa & Johanna. Nästa onsdag har vi tenta på kvantitativa metoder & statistik, och det är precis lika roligt som det låter! Men nu börjar man i alla fall (nästan) få ett grepp om det.

Ska nog sitta här nån timma till, sen hem och städa lite (hehe, okej det lär inte bli av men jag ska försöka). Sen blir det lite bildbomb på bloggen hade jag tänkt. Mexican Night bilderna har äntligen funnit sin väg till Facebook!


(liten preview på skjortan btw)

Baby, stop being so cool.

Denna dag har varit speciell på många olika sätt. Många dåliga känslor blandade med många underbara, min kropp har varit ett känslomässigt vrak hela dagen typ, haha.

Hur som helst så har jag köpt 2 assnygga skjortor idag. Kameran är på laddning så bilder får ni imorgon istället. Jag har börjat måla min första tavla och Koki har köpt sin biljett till New York. Saker känns bra, jag gillar det.

Nu väntar sängen, godnatt!


Har förresten sett alla Gudfadern filmerna med the Kaiz nu. De va fett, vi är lite sugna på italienare.

Words of truth.

"This life is what you make it. No matter what, you're going to mess up sometimes, it's a universal truth. But the good part is you get to decide how you're going to mess it up. Girls will be your friends - they'll act like it anyway. But just remember, some come, some go. The ones that stay with you through everything - they're your true best friends. Don't let go of them. Also remember, sisters make the best friends in the world. As for lovers, well, they'll come and go too. And babe, I hate to say it, most of them - actually pretty much all of them, are going to break your heart, but you can't give up becuase if you give up, you'll never find your soul mate. You'll never find that half who makes you whole and that goes for everything. Just because you fail once, doesn't mean you're gonna fail at everything. Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about."

- Marylin Monroe.

Goodmorning World.

Godmorgon på er!

Ska strax iväg till skolan för att plugga inför kommande tenta. Då jag antaligen kommer vara borta mestadels av dagen tänkte jag passa på att blogga lite snabbt. Ska försöka ta mig till gymmet efter skolan, känner att det verkligen börjar bli dags haha.

Efter det blir det en sväng förbi min styvmamma och min faster och sen kanske, kanske, kanske förbi tatueringsstudion. Vi får se hur modig jag känner mig...


SISTERHOOD.





I love you and I can't wait to see you again. To explore New York City with the most beutiful woman from the inside and out, my inspiration, my amazing sister ♥

Random List.

I brist på annat så får ni en liten lista här istället :)

Nämn något som gjorde dig glad igår. Telefonsamtalet med min syster.

Vad gjorde du klockan 8 imorse. Fixade frulle och pratade i telefon.

Vad gjorde du för 15 min sedan. Kollade igenom ”maj 2010” arkivet i bloggen.

Vad har du druckit idag. MER – passionsfrukt och nånting till? Och BRAVO juice!

Vad var det senaste du åt. Världens godaste kycklingröra med soltorkade tomater, färska champinjoner, vitlök och creme fraiche! Med ris..

Vad var det senaste du köpte. En militärgrön kofta.

Godaste glasssmaken? Choklad, rätt och slätt. Eller nej, Royal Sommarbär!!

Vad är det för färg på din ytterdörr. Oj ingen aning faktiskt, träfärgad tror jag?

Tror du på kärlek vid första ögonkastet. Lust vid första ögonkastet defnitivt. Vilket sen kan leda till kärlek. Being there, doing that.

Sover du tungt. Oftast inte, har haft jättesvårt att sova senaste veckorna…

Drömmer du mardrömmar. Yes, oftast inga monster och sånt utan mer ”verkliga” mardrömmar.

Trivs du med ditt jobb. Studerar. Hoppas att jag kommer trivas med mitt jobb i framtiden..

Favoritklädsel. Svarta jeans, nån cool topp och en slapp lång kofta över. Med snygga ringar till och converse.

Favoritlåt just nu. Cat Power & Rhythms Del Mundo – Satisfaction.

Vad ser du om du tittar till höger. Mitt fönster, murgröna med massa spindlar och regn utanförr. Rätt deprimerande utsikt för tillfället haha.

Vad gör dig glad just nu. Tanken på New York, min syster, Koki och alla mina fina vänner

Vad ska du göra härnäst. CHILLA fett!

Höger eller vänsterhänt. Höger.

Favoritgodis. Marabou Mjölkchoklad tror jag. Är inget big fan av lösgodis. Kakor gillas också.

Kläder just nu. Beige byxor från Zara, svart ribbat linne och en hoodtröja. Det är kallt här hemma alltså.

Hur många kuddar sover du med. 3 just nu.

Spelar du något instrument. Har kunnat spela lite piano, annars inget.

Morgon eller nattmänniska. Klarar varken tidiga mornar eller jättesena kvällar haha. Dock så älskar jag frukost och jag älskar natten.. Får införa nattfrukost.

Är du kittlig. Ja, ibland.

Snarkar du. Tydligen snarkar jag otroligt gulligt, inget jag själv kan bekräfta eller uttala mig om.

Stjärntecken. Våg.

Längtar du mest efter just nu. NEW YORK!!!


the pimp and all his ladies.

Så igår började vi förfesten hos Eric. Det började lugnt med lite drinkar, cider och vin.. tills vi började köra Ölspelet och det hela urartade. På ett bra sätt dock. Slutade med att vi satt i en ring runt bordet och skrek "chiiiippoooong" och jag la mig på golvet och kunde inte andas pga allt skrattande. Tror inte jag skrattat så mycket på länge faktiskt, haha.

Vid ett stack vi till Babel där det var riktigt jävla bra! Två sköna golv med riktigt bra tryck. Vi dansade som aldrig förr ända tills de stängde av musiken och tände lamporna. Då begav vi oss vidare till Sibylla för korv och pommes. Sov 3 timmar på min soffa och mådde sedan som jag förtjänade haha.

Hade riktigt kul i alla fall. Många bilder togs, men bara ett fåtal som faktiskt är någorlunda okej att visa haha.





CHAOS IN MY MIND.

Hej på er!

Vill först och främst tacka för alla kommentarer ang. New York inlägget, otroligt kul att läsa vad ni tycker och tänker! Vill även passa på att be om ursäkt att jag inte uppdaterat med lite inlägg här på länge. Jag har haft mycket för mig samtidigt som jag egentligen inte gjort något alls. Men jag försöker reda ut lite saker med mig själv, och därför lagt detta lite åt sidan.

Ska berätta lite om helgen och lägga upp bilder därifrån. Sen ska jag svara på era kommentarer! Har för övrigt haft en riktig jävla bakissöndag idag haha.


THE BIG APPLE.

JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD JUST NU!!!!

Biljetterna är köpta! Den 30:e september sätter jag och min syster oss på ett flyg direkt till New York. MASSA shopping, uteliv, sevärdheter, Koki och annat skoj väntar.

I couldn't be happier!


Take me to the place I love.

Godkväll på er!

Har spenderat mestadels av dagen i skolan med ännu en statistik föreläsning. Ämnena vi läser nu är så ofattbart tråkiga vilket gör det svårt att ta sig igenom dem. Idag lämnde i alla fall jag och Wrangel in våra ämnesförslag inför B-uppsatsen. Alkohol it is! Om vi får som vi vill dvs

Hemma har jag sovit (jag är skittrött nu för tiden, min sömn är fucked) och kollat på True Blood. Shit vad jag älskar den serien alltså.

Har förresten börjat använda min gamla mobil som jag inte använt på flera år. Hittade massa gamla sms, nummer och bilder i den hahaha. Snacka om nostalgikänsla. Och snacka om att man förtryckt vissa delar av sitt liv, hehe... Nu ska jag nog lägga mig och läsa lite sen blir det sängen. Bilder från Mexican Night kommer upp så fort Anna skickar dom :)


så här är jag 17 år gammal och detta är strax innan jag slutade använda telefonen. Ser mig själv i spegeln just nu, och shit vad man förändras. Både på ut- och insidan. Till det bättre får jag hoppas...

So god damn mainstream.

Godmorgon!

Blir ett snabbt inlägg här eftersom jag snart ska iväg till skolan. Har haft en mysig helg och bilder kommer upp snart! Har även (som alla andra känns det som) köpt de nya Reebok - Easytone skorna, så jag hoppas verkligen de funkar. Ska gå i dom hela dagen och se om det känns nått i rumpan, haha.



Nu jävlar ska jag ta tag i träningen!

Bienvenido a mi casa.

Shit vilken morgon jag haft! Otroligt produktiv, för att vara jag i alla fall.

Vaknade klockan 9 och från dess fram till nu har jag:
- Framkallat bilder
- Monterat upp lampan (vilket var ett jäkla projekt och kamp mot min höjdskräck)
- Fått ordning i hallen
- Fått ordning i köket
- Diskat asmycket
- Plockat undan
- Gjort sit-ups
- med meeeera.

Ni som känner mig vet att detta är sjukt grymt, haha. Nu tänkte jag faktiskt ta en sväng mot gymmet. Efter det blir det duschen, powernap och ikväll är det Mexican Night hos Nathalie med tacos och mojitos. I natt blir det dans för hela slanten. Detta kommer bli en bra lördag.

Här kommer de första bilderna från min lägenhet:


Lampan är uppe! Jag har så jäkla högt tak!

Obäddad säng & sänglampan.

Min gamla tv-bänk som nu används i dekorationssyfte. TV:n står på en liten vit bänk vid närmare soffbordet.

Min tesamling.. 14 paket HAHA.


A new beginning.

Hej på er!

Är helt slutkörd och ska strax hoppa i säng, men innan dess tänkte jag slänga ihop ett kort inlägg här. Omvårdnadshandledningen var inte riktigt min grej kan man säga. Jag personligen tycker inte om att vara tvungen att snacka om mina känslor och erfarenheter till folk jag inte känner. Och även om jag känner dem vill jag inte känna något tvång att snacka om sånt.. så vi får se hur det kommer gå helt enkelt.

Efter det gick jag och Kaisa på stan, och jag kom hem med helt andra grejer än det jag var ute efter. Någon stickad tröja blev det inte, men jag hittade en fin på H&M som jag kanske köper i veckan. Vi får se. Köpte 3 st ljus till ljusstaken här hemma, en spetstopp från BikBok och 3 canvastavlor! Har haft sånt sug att måla senaste tiden, så jag slog till på 3 stycken och tänker låta fantasin flöda när jag har tid. Hoppas på bra resultat, för nu jävlar ska min kreativa sida fram!

Nu väntar sängen och förhoppningsvis en hel natt utan störningar och mardrömmar.



One day you'll wake up.



Godmorgon på er!

Ska strax knalla iväg till skolan för omvårdnadshandledning, vad det innebär riktigt vet jag inte än. Sov på den föreläsningen, hehe. Som tur är så varar det  bara 1,5 timme så efter det blir den en tur på stan med Kaisa. Ska bli trevligt.

Hemma väntar bara tråkigheter: plugg, städning, tvätt, kanske träning? Måste verkligen försökta ta tag i träningen ordentligt nu. Har inte tränat ordentligt sedan maj, och det känns i kroppen kan jag säga. Inte att jag gått upp i vikt eller så, mer att jag känner mig otroligt svag. En känsla jag inte gillar.


Seriousness is taking over.

Hej på er!

Haft en lång dag i skolan idag och lyssnat på en väldigt intressant föreläsning om alkohol och alkoholkonsumtion. Den fick en att tänka till lite, men samtidigt inse att detta är åren man "får" dricka, haha. Men lärorikt var det i alla fall. Efter det gick jag till Espresso House och spenderade 4 mysiga timmar där med Sara och Anna. Gamla minnen, nya upplevelser och massa skvaller ♥

Imorgon börjar allvaret för min del! Ska ta tag i plugget och börja läsa de otroligt tråkiga böckerna. Måste även ta tag i tvätten då jag inte tvättat på en månad hehe. Snart dax att vända trosorna ut och in minsann! Blir även en runda på stan med Kaisa troligtvis. Är sjukt sugen på en stor stickad kofta...


(från Nelly.com)

HARMONY

Har haft en väldigt harmonisk och lugn kväll här hemma ikväll. Packat upp så smått, fortsatt läsa på min väldigt intressanta bok (skönt att läsa något annat än kurslitteratur), druckit gott te och lyssnat på härlig musik. Jag rekommenderar Rhytms del Mundo för den som gillar lite spanska vibes.

Imorgon är det föreläsning om alkohol, ska bli spännande att få reda på hur mycket man förstör sin kropp varje fredagskväll haha.

Juste! Idag fick jag känna Sofias bebis röra på sig inne i magen. Vilken spännande känsla det var ♥


Man lär sig något nytt varje dag.

Idag har jag lärt mig att:
- Två timmars sömn gör att man får jävligt ont i huvudet.
- Kaffe gör att man överlever en hel dag trots lite sömn.
- Denna terminen kommer suga balle

Det var i alla fall kul att träffa klassen igen :)


Some peoples dream. My reality.

Medan jag funderar över mina alternativ, kan jag dela mig mig av fler Miami bilder...


På en av många barer vi gick till för att spela biljard och dricka öl. Jag har för övrigt blivit grym på biljard! (och på att dricka öl, hehe). Bilden är tagen på deras toalett för det som är intresserad, haha.

Sanningens ord.

Med två galna svenska brudar i hummer limon. Den enda gången mitt legg inte funkade, så jag tog bittert en taxi tillbaka haha.

Photo by: Karly Loaiza

Definitivt den godaste ölen!

En sjukt utflippad kväll där vi körde Ring of Fire. 

Hade så himla kul på resan! Gjorde inte så mycket "turist" saker utan jag bodde väl mer där så att säga. Och jag trivdes otroligt bra! Blir nog en lite längre tur snart igen hoppas jag :)


Vad bra att detta inlägget publicerades igår när jag skrev det då.. *suck*

Lördagsalternativ.

Har fått lite ordning här hemma idag (tror det eller ej). Mattan och soffbordet står på plats, likaså TV:n och datorn.  Och soffan. Så jag sitter här och myser med mig själv för tillfället. Annars har jag inte hunnit med mycket mer idag eftersom jag steg upp klockan 3 på dagen, haha. Har även klippt till mig en ny tröja (bilden nedan) men visar bättre bilder en annan dag.

Vad ska man då göra ikväll? Känner mig inte särskilt pepp på något särskilt men alternativen är:
- Babel
- Stanna hemma och läsa en bok
- Se en film
- Fortsätta städa (eeeh...)
- Plugga (EEHH......)



Man ser uppenbarligen inte piggare ut av att sova hela dagen heller..


NATTBLOGG.

Det är så mycket tankar och känslor som väller inom min kropp just nu. Jag vet inte hur jag ska hantera allt och hur jag ska göra. Samtidigt som jag vill skriva ner allt här, så vill jag det ändå inte med tanke på att jag inte vill att alla ska veta vad jag känner. Inte allt i alla fall.

Var med Sara, Frida och Nathalie ikväll. Vi uppdaterade varandra om våra liv och sedan skulle vi till Hipp, men det var helt fullpackat och vi var inte på humör att stå i kö direkt. Så vi chillade på donken istället, fin fredagskväll haha.

Skolan har satt igång och det känns som att man börjar komma in i sina rutiner igen. Dock vet jag inte om rutiner är det jag vill ha längre. Efter att ha varit ute ikväll känns Sverige mindre och mindre som mitt "hem" och jag bara längtar tills jag kan komma härifrån och starta om på ny kula. Inte så att jag vill mista mina vänner, jag vet att de som står mig närmast alltid kommer finnas kvar oavsett om jag bor i Malmö eller i Australien. Tack för att ni finns ♥

Närmaste 3 veckorna ska jag fokusera på skola, träning och få ordning på mitt hem. I början av oktober åker jag till New York med min syster för att fira min födelsedag. Jag kunde inte längta mer, får då får jag träffa dig igen. Får fira min 20-års dag med två personer jag älskar.


The land of the cold and mysterious.

Hej på er!

Är nu tillbaka här i kalla Sverige, och ni kan säkert föreställa er hur det känns.. Hade ännu en jobbig flygresa och undrar om jag någonsin kommer kunna åka från USA utan att det gör ont och utan förseningar, haha. Fast väl hemma träffade jag min faster, Anna, Kaisa & Sanne och det gjorde det hela lite lättare. Lite.

Idag har jag myst med mina fina vänner, käkat god mat och gjort lite skolarbete. Allt är back to normal igen typ. Vilket innebär att jag ska försöka blogga mer aktivt nu igen. I alla fall under en månads tid tills det normala blir onormalt igen.


RSS 2.0