i väntan på bättre tider





Idag: handlat mat, poweryoga, gymmet, chill, middag hos faster, dusch, mer chill.
Nu: lite fezt och dans (inte sprit) på Hipp med coola kidz.

SHOPPINGZ

H&M - 199 resp. 99 kr

frk - 149 kr

MQ - 99 kr

Monki - 199 (i think) och 45 typ.

Gina Tricot - 99 kr

Din Sko - 549 kr

 

Totalt: Alldeles för mycket.



FEDT


LILA


(bär något lila för att visa en självklarhet)

Haft den dyraste onsdagen på länge. Massa shopping (alldeles för mycket faktiskt) som jag kan visa imorgon. Nu ska jag iväg till Sanne och träffa finaste brydarna och göra pizza och dricka vin. Sen blir det förfest på Rönnen och till sist Babel för att slösa lite mer pengar. Lönen kom ju trots allt i måndags.

Fint.

words of wisdom.

we always get what we want, except when we need it.
we always know what we need, except when we have it.
we always make the same mistakes, over and over
and we always say never again
, forgetting each time why we did it in the first place.


ELITE NURSES

Haft en slappedag och hängt lite med Sofia och Kaisa, och sedan fikat med Sara och Anna (som åker till Mexiko i övermorgon, den jäveln). Nu blir det lite öl-häng på Möllan med klasskompisarna. Måste verkligen ta tag i viktigare saker snart. Jag önskar att jag inte vore så lat.


SÅ JÄVLA BALL








Så jävla ball igår, först hos mig sen på Slagthuset tills lamporna tändes och vi köade för att komma ut! Tack till alla mina fina vänner, Eric & Wrangel för drinkarna och JJ för att du spelade grym musik. Mindre tack till det äckliga slisket som gav min kind en blöt kyss på vägen ut. Nej, jag var inte sugen.

Allt som allt: GRYM kväll! Dagens hälsa: mindre grymt.

TAGGAD

Bara-för-jag-är-så-jävla-pepp-för-denna-lördagen-med-Anna-Sara-Nathalie-medflera-TAGGA!



(gammalt och onyktert)

Hello Mr. Jacobs

Tjenatjena! Sitter här på Orkanen biblioteket (som vanligt) och finslipar det sista på vår uppsats. Finns egentligen massor vi skulle kunna lägga till, men jag orkar inte mer nu. Förhoppningsvis blir det bra så som det är!

Idag är det fredag igen, men nog ingen utgång för min del. Tänkte dra och träna efter plugget och sen chilla hos någon kompis och bara ta det lugnt, och mysa. Och städa min lägenhet, verkligen verkligen verkligen städa min lägenhet! Haha



Favorittishan just nu. Från Marc Jabocs butiken i Greenwich Village (i think), $25.


Just another day.

Hej på er! Ska strax iväg för ännu en dag av uppsatsskrivande. Det är rätt soft ändå faktiskt, att chilla i biblioteket på Orkanen. Det är kanske 20 % skrivande, 70 % skitsnack och 10 % powernap. En fin kombo.

För övrigt känner jag mig lite som en ny människa efter ompysslandet igårkväll. I alla fall på utsidan, på insidan är allt kaos som vanligt.


typ.

Women on the verge of a nervous breakdown



Nu ska jag iväg och ta en promenad med min faster. Och se om en viss -lite småhemlig- sak är möjlig att genomföra. TJA!

Jobbigt läge.



På tal om skor. Jag kan inte bestämma mig för om jag tycker dessa skorna är väldigt fula, eller jäkligt coola. Vill jag ha dem eller ej? Kul med ett par vinterskor som inte är svarta liksom. Åh, jag vet inte. Jäkla i-land.

SUGEN?

Säljer dessa skor som jag köpte i USA eftersom jag inte kan gå i dom, haha. Någon som är sugen? Typ 250 kr. Billigt och bra. strl 37,5. Aldrig använda.






What's up, really?

Okej, jag har varit väldigt off senaste dagarna. Suttit på Orkanens bibliotek från 9-16 i princip varje dag och skrivit uppsats, varvat med dagdrömmar och powernaps. Den är ju nästan klar, behöver bara finslipas vilket känns skönt.

Igår firade jag min födelsedag med några av mina bästa vänner; Anna, Sara, Nathalie,Frida. och Emma The Miami Crew så att säga. Vi började så smått hos mig, och när fyllan var på topp tog vi oss in till köpenhamn och Disco In där vi dansade några timmar. Jag personligen blev lite besviken på just den klubben, men tydligen skulle de ha dragit igång rejält efter att jag och Anna stack. Jag orkar bara inte festa till 7 på morgonen, jäkla tråkmåns.

Imorse när jag vaknade kändes det ungefär som att jag blivit påkörd av ett tåg. Försöker hitta en del av min kropp som inte gör ont, so far not so good. Tog en tur i stan med Kaisa och köpte en pälsmössa (fake dock) och Bingo Rimér -  En flickfotografs bekännelser.

Tända ljus, kärleksté och Bingos berättelser om sexiga blondier med silikonfyllda bröst förgyller denna söndagskväll för mig.



Asbra bok än så länge!

EGO



(jag lovar, ett riktigt inlägg som faktiskt innehåller text kommer strax!)

MYZ

spenderar denna oktobernatt med denna vackra kvinna


some NYC shopping

Tyvärr måste jag säga att jag blev LITE besviken på shoppingen i New York. Det mesta var rätt dyrt och jag var för snål, haha. Klart att det är möjligt att jag gick till fel ställen, men jag hade fasiken ingen lust att köpa ett linne för 180 dollar (även om det va dödssnyggt). Hade dessutom inte tid att utforska shoppingen till dess fullo, så de flesta av mina dollarsedlar gick till taxiresor all over.

FOREVER 21

 

VINTAGE MARKET IN WILLIAMSBURG

 

URBAN OUTFITTERS

 

VICTORIAS SECRET


MARC JACOBS


 


In a New York state of mind.


Times Square

Bryant Park

Meatpacking District

En av många långa gator

The American Dream

Brooklyn

Brooklyn Beach (typ)

Manhattan i bakgrunden

The Diner

Två onyktra människor

En tripp till Washington D.C & Alexandria

Såg Memphis - the musical

Times Square

Världens godaste cupcakes från Magnolia Bakery

Pablo Francisco at Gotham Comedy Club

På toppen av Empire State Building

-igen-

Allt som allt: grym resa!

not-so-very-sweet-home.

Åker hem idag. Det känns jobbigare än vanligt. Mycket jobbigare.


(on the top of the world)


Ipad

Sitter och bloggar Fran en iPad just nu, kanner mig liiide cool haha. Har haft en mysig dag med mass a solsken, farskpressad juice, central park, upper east side, metropolitan museum osv. Gatt runt I jeansjacka hela dagen, jag langtar verklilgen inte Tills Sverige kylan. Hoppas ni har det bra dar hemmer, nu maste jag se till atet min syrra into koper upp help Mac ad Affaren... Uqrsakta for cp text haha

WE'RE GOING TO BROADWAY

Shit, jag är ju sämst på att uppdatera, haha! Hur som helst, i måndags så firade vi min födelsdag! Först åt jag och min syster en skitgod frukost på Penelope, sen myste jag lite med Koki och senare på eftermiddagen käkade vi middag på en asfin asiatisk restaurang. På kvällen gick vi först till en bar och chillade och sen till en klubb som heter Green Room, där vi dansade in till småtimmarna. Man vet att man haft en bra utekväll när man vaknar nästa morgon med huvudvärk, blåmärken och oförklarliga smärtor i diverse muskler, haha.

Morgonen efter min födelsedag  tog jag och Koki bussen till Washington DC för att möta upp hans syster och familj. Vi spenderade dagen med dom, shoppade lite, käkade god mat och bara tog det lugnt. Så det var trevligt. Tidigt imorse tog vi bussen tillbaka och nu är jag här i NYC igen.

Ikväll ska jag och min syster se Memphis musikalen på Broadway, its gonna be awesome! Och efter det kanske ännu en utgång, vem vet?


Födelsedagsfrukost

& födelsedagsfylla

Vi tog lite polariodbilder i DC!


(glömde ta en bild på vita huset, attans! Men jag har sett det iaf heheheh)


HELLO BROOKLYN

Hej på er!

Igår åkte jag och min syster in till Brooklyn och gick runt i Williamsburg där de har väldigt bra vintage-shopping. Jättemysigt område där vi käkade brunch och gick runt och kollade i alla små mysiga butiker. Köpte en oversize skjorta, en skitsnygg ring i äkta silver och örhängen. Har även köpt ett par snygga röda heels från Forever21. Mer än så har jag tyvärr inte hittat än, det är rätt dyrt  här och jag är rätt snål haha.

På kvällen gick jag på bio med Koki och idag vaknade jag upp och är 20 år gammal. YES!






NYC day 1

Hello daaaarlings!

Har spenderat min första dag i New York och den kunde faktiskt inte vara bättre! Hämtade Koki på flygplatsen tidigt på morgonen, myste lite och sen har jag bara gått runt och runt fram till nu typ haha. Det har dock regnat hela dagen, men nu har det i alla fall slutat och imorgon ska det bli soligt.

Imorgon åker vi kanske till DC och spenderar dagen där, inget är bestämt än dock. Annars blir det en av många efterlängtade shoppingturen!

It's aaaalll goood.

with love from NYC.


Utsikten från vårt hotellrumsfönster. Empire State Building.

Flat iron building, haha.

På väg mot Meatpacking District

My gorgeous sister!!


RSS 2.0