Oh My Shit.

Jag är helt virrig i tankarna just nu. Så mycket som ska göras, måste göras och vill göras. Ser inte hur tiden ska räcka till, särskilt för mig som inte är särskilt bra på att vara effektiv!

Idag invigde jag i alla fall min fina dator i skolan. Lunchade med brudarna efteråt, asgod thaimat! Sen hängde jag med min coola faster lite. Imorgon är det seminarie och sen Sandras student!

Full rulle. Och jag är jättenervös.


THE Hangover.

Hej kära vänner!

Bloggar just nu från min nya dator, and i love it! Den är jätteskön att skriva på, men det är lite konstigt för den är så liten haha.

Hur som helst. Hade otroligt kul igår, riktigt jävla ball var det haha. Dock blev det en shot för mycket för min del så sista timmarna är lite suddiga, hehe. Idag mår jag inget vidare heller haha. Okej, helt ärligt mår jag piss men va fan.. smällar man får ta.

Ska typ sova snart igen. Det är vad jag gjort idag, sovit, druckit Resorb, sovit, ätit pizza, sovit, druckit massa oboy och vatten, sovit osv. Jag är fortfarande trött och törstig. Önskar jag hade juice hemma. Livet e inte lätt.


webkameran på datorn funkar finfint. Ni ser även hur bra jag mår.


PHOTOSESSION.

Städar min lägenhet för fullt här hemma (läs: sitter vid datorn..) och försöker få lite ordning inför ikväll. Då ska vi nämligen ha förfest här hos mig, fast Sara får nycklarna så att brudarna kan börja utan mig ;) haha. Jag har ju nämligen min sista praktik idag, depp deluxe. Inte depp att det är slut, utan depp att jag har en C-tur denna lördag..

Hur som, ska fortsätta nu så de vågar gå in i min lägenhet sen haha. Ikväll är det ALL IN på White som gäller!




I lööööv den svartvita funktionen på min webkamera, haha. Notera den otroligt höga upplösningen på bilderna hehe.


Kvällens.




Svarta jeans från VILA, tillsammans med en Chanel-inspirerad tröja från H&M Divided.
Plus lite smycken och annat krimskrams.

Nu beger jag mig till Anjelica och sedan Skeppsbron!

Kjol & Jeansshorts.

Yesbox, det var det jag kom hem med idag!

Från H&M Divided - 149 kr

Från Gina Tricot - 199 kr


Och ordet var: STRESS.

Hej alla underbara människor i världen!

Är hemkommen från praktiken och en dag på stan. Unnade mig lite kläder och en asgod latte, visar bilder sen! Nu måste jag verkligen få lite mat i magen, duscha och sen städa BIGTIME!

Ikväll ska jag till Anjelica som fyllt 20 i veckan, grattis! Känner mig något stressad med att hinna med allting. Har inte ens packat upp min nya dator och jag är otroligt nyfiken på hur den ser ut!!

Anyways, matdags nu! Uppdatering sen. Puss ♥


idag fyller även en speciell person år. Så en födelsedagspuss till honom med ♥

Dagen efter.

Godmorgon på er!

Babel igår var riktigt najs! Började rätt lugnt, men sen öste det in folk och det var riktigt bra tryck där inne! Egentligen hade jag bara tänkt stanna en stund, men slutade med att vi var där tills stängning haha. Så efter knappt 6 timmars sömn sitter jag här nu, otroligt ofräsch, trött och med ett bultande huvud. Tre tecken på en lyckad kväll helt enkelt.

Nu ska jag iväg och hämta min älskade dator (yes!!) och sen har jag min slutbedömning på praktiken. Hål tummarna för mig! Efter det har jag praktik till 22.00. Fyfan.


Såhär piggär jag just nu...

Spontanutgång.

Det är lillördag och jag orkar inte riktigt sitta hemma fast jag är astrött. Det blir en tur till Babel istället. Housemusic ♥


I LOVE MIAMI.



Fick detta snygga linnet av Sara idag! Jag ville köpa ett när jag var i Miami men hittade inget och sen hann jag inte. Söt som hon är kom hon ihåg att jag ville ha en sån här tröja och köpte den till mig.

Fick även den snygga plånboken, som är en Billabong från Australien. Ascoolt

Love it ♥

En dag på stan.

Idag var min sista praktikdag innan min slutbedömning, så jag gav verkligen järnet idag! Är trött som ett svin nu och hoppas verkligen jag får bra kritik imorgon. Dock återstår ändå 3 praktikdagar... orka.

Har spenderat eftermiddagen i stan med käraste Sara!
Känns så skumt egentligen, nästan som att hon faktiskt inte varit borta i 5 månader. Allt känder så naturligt, så enkelt. Precis som det ska vara. Det är helt fantastiskt att ha dig hemma igen!

Vi gick i alla fall runt i alla stora butiker,
och inte ett skit hittade jag! Jag var ändå insatt på att köpa hem lite fint, men de hade bara så skumma saker i butikerna tyckte jag. Och det som var snyggt fanns självklart inte i min storlek. Typiskt. Skulle även hämta ut min dator idag, men tyvärr hann affären stänga innan vi kom dit..

Nu ska jag skriva klart min tråkiga smärtanalys och trycka i mig några mackor.


Tänk att det snart var ett år sedan vi stod på Petris trappa och skrek lungorna av oss!

5 månader.

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!

Min älskade Sara (och självklart käraste Nathalie också!) är hemma igen! Efter 5 månader ute i världen, 5 månder ifrån mig, 5 månader utan fikor, fester och skitsnack är hon äntligen tillbaka. Och shit, vad jag saknat dig!

Jag är så otroligt glad att jag åkte till Miami och träffade dig. Ångrar det inte för en sekund! Annars hade dessa månaderna varit outhärdliga! Men nu när du är hemma igen ska det bli skönt allt återgår till det vanliga så att säga.

Jag är så glad att jag har dig i mitt liv


Leva livet.

För ca en månad sen tänkte jag skriva ett inlägg om hur mycket jag älskade min livssituation. Om hur glad jag är att jag kan göra vad jag vill, när jag vill. Så känner jag fortfarande idag, men med lite mer mod i kroppen!

Jag är faktiskt jätteglad över mitt liv. Jag har otroligt fina vänner, går en bra utbildning och bor själv (and lovin it!). Även om jag klagar över vissa saker, är bitter ibland, så innebär det inte att jag inte tycker om livet jag har. Okej, jag skulle kanske inte tacka nej till en vid min sida, men det är inget jag behöver. Inte just nu i alla fall.

Denna sommaren tror jag kommer bli den bästa i mitt liv, än så länge. Jag är singel och jag ska leva livet. Jag ska jobba i Norge och tjäna pengar, åka till Miami och röja sönder. Jag ska festa med mina vänner, sola på stranden, dricka goda ischai's och njuuuta. Inget ska hindra mig och inget ska dra ner mig i skiten. Jag må behöva flytta någonstans, men det löser sig.

Nu ska jag bara leva livet. Fullt ut.


MINI EVERYTHING!

Jag har ett stort leende på läpparna då jag precis klickat hem denna skönhet! Den kommer användas flitigt i sommar, så någon bloggbrist ska det inte bli här inte!

Acer Aspire One heter den, och har 250 GB hdd, inbyggd kamera, 8 timmars batteritid osv. Den är dessutom i vit/silver och assnygg!


ca 3000 kr gick den på...

Monday Morning.

Godmorgon på er alla nära och kära!

Idag är min lediga dag, men trots det är jag uppe med tuppen. Dvs om tuppen vaknar 8.00 då! Hur som helst tänkte jag vara lite satsig och jogga/powerwalka i parken nu en timma. Det ger tydligen bäst resultat att träna på morgonen innan frukost, dock behöver jag frukost för att bli en människa på morgonen.

Resten av dagen ska spenderas med finfina Almås och skriva smärtanalys. Känner ni min glädje?


En bild på mitt ansikte var inte riktigt lämplig med tanke på hur jag ser ut just nu, haha.


Miami's Finest.

Då jag försöker göra allt annat än att plugga, så kommer det lite blandade bilder från Miami, från Sara och Fridas kameror!


Då vi alltid missade frukosten på hostellet, köpte vi goda bagels med cream cheese i ett café nära!

Jag och frida. Fit for party!

Förfest på Hostelet

Vår första utekväll på Club Bed. Det enda folk verkade dricka där var cranberry vodka och med apelsinjuice. Ack så trött jag är på det nu.. haha

På klubben

Dagen efter. Fräsch som få (not)!

Världens snyggaste skor från Steve Madden! Ångrar att jag inte köpte dom nu.. men jag kunde inte riktigt gå i dom haha.

God middag på Cheesecake Factory. Väldigt skum kypare dock.. han bara slängde på massa ost på min pastarätt fast jag sa stopp haha. Men det var lika gott ändå! Fri påfyllning av de enorma coca cola drinkarna också!

Swedish Crew, som de kallade oss på hostellet, i limon på väg till Club Tantra.

Nathalie & Jag

Väl på tantra så öste gratisdrinkarna på.. och det slutade med att jag såg ut något i den här stilen då ja..

Vi chillade i lobbyn. Där var så mysigt med soffor, musik och röda lampor haha. Nästan lika röda som min bränna? Ont gjorde det i alla fall..

utanför hostellet.

På Sawgrass Mills. I väntan på våra enorma och otroligt goda cheesecakes.

Lite mer shopping!

Min sista kväll i Miami. Vi skulle till Nikki Beach, men vände i sista sekund och spenederade våra sista timmar tillsammans på vårt underbara hostel!

Där vi bl.a. spelade biljard! Asgrymma var vi.. hehehe.. Denna kväll kallas även för Green Apple night, för det va då vi shottade upp vår sista (vidriga) Smirnoff Green Apple och sjöng snapsvisor i lobbyn. Eller ja, våra egna påhittade visor dvs. Tror jag sov 2 timmar den natten, och sen åkte jag iväg på måndag förmiddag. Ett sorligt förväl av Miami.



Men jag kommer tillbaka snart

It's over. Soon.

God morgon på er!

Själv har jag varit vaken i ett par timmar nu. Jag tycks inte sova mer än 6-7 timmar per natt, vilket egentligen är rätt skönt för då hinner jag med mycket mer på dagen. Jag hatar att sova bort hela dagen, även om det är skönt att ligga och dra sig i sängen.

Nu ska jag plugga lite, sen till praktiken igen. Det ska bli så otroligt skönt när allt detta är över sen. Jag är trött på det nu faktiskt, finns så mycket annat jag vill göra.



Igår var jag på OP. I lööööv deras gröna kläder!

Don't take life too seriously.

Godmorgon på er!

Hängde som sagt i Lund med Kaisa igår. Vi mötte först upp Johanna i Botaniska trädgården, men sen bestämde vi oss för att röra oss in mot centrum igen där det va lite mer liv. Jag avnjöt goda grillspett och sen tog vi varsin öl. Slutade med att vi fastnade nästan en timme på tågstationen men nån konstig italienare bredvid oss som sa att jag hade ankfötter, haha!

Ska snart röra mig mot praktiken, men innan dess blir det en liten tur till marknaden. Behöver fylla på mitt förråd av smink och hudkrämer. Försöker komma underfund med när jag ska finna tid för att plugga till omtentan. Så mycket annat som kommer ivägen, och det gäller ju att prioritera rätt haha!


Det är såhär vi underhåller oss. HAHA






LUNDAKARNEVALEN.

Fräsch och redo för en kväll i Lund med Kaisa och Johanna! Vi ses i vimlet!



Jag älskar den svartvita funktionen på min webkamera!


Freaky fucking friday.

Äntligen fredag! Trots att jag har praktik imorgon så susar fredagskänslan genom kroppen. Det har nog med vädret att göra. Har i alla fall hunnit med annat än att ruttna vid datorn idag! Mötte upp Kaisa i stan efter praktiken.. vi tog en liten promenix och sen satte vi oss med varsin cheeseburgare och glass på Gustav. Det var otroligt spännande att kolla runt på hur folk klär sig och går. Vissa var ju otroligt satsiga med klackar och värsta genomtänka outfiten.. För en dag på stan!! Hur orkar man undrar jag bara? Eller så är det kanske bara jag som är lat.

Vi kom i alla fall fram till en fantastisk idé, och det vore sjukt kul om den blev verklighet. De bästa idéerna brukar ju komma till på fyllan, men ack vilken verkan solen kan ha också! Nu håller vi tummarna bara!


En riktigt galen utekväll i Miami.. gaaaalen!

HAPPY.


Charlotta Sernerup vs. Hyresvärden

Fick precis samtal av min hyrsvärd, ni vet.. dom som försöker kasta ut mig på gatan så att säga.. Well, jag säger bara.. BRING IT!

Round 1:

Hyresvärden: Hejsan, det här är blablabla.. Din lägenhet har blivit uppsagd och vi undrar när du hade tänkt flytta. Innan 1 juni får du ju 7000 kr av oss.
Jag: Ja, det vet jag. Jag är 19 år och student så att hitta en lägenhet är inte det lättaste för mig. Så jag bor nog kvar tills sista dagen sen kan ni kasta ut mig härifrån.
Hyresvärden: Jaha... öööh... du kan inte flytta till Rönnen då om du är student?
Jag: Jag är inte sugen på att flytta till mindre lägenhet, dessutom är det ca 500 pers som prioriteras före mig.
Hyresvärden: Jaha.. mene... jaa... ööö... Vi kan ju försöka fixa en lägenhet till dig?
Jag: Ja tack, får ni gärna göra. Så länge den motsvarar den jag har nu gällande storlek och hyra.
Hyresvärden: Jo.. givetvis.. Jag ska höra runt och se vad jag kan göra. Du får gärna höra av dig om du hittar något annat själv.
Jag: Ja det ska jag göra. Men jag trivs här så jag bor nog faktiskt kvar sålänge jag kan.
Hyresvärden: Vi kan säkert fixa något åt dig. Jag återkommer. Tack för din tid. Hej.
Jag: Hejhej.


fuckers.


My bright future.

Precis kommit hem från Ella. Klippt topparna och fräschat till mitt hår lite vilket verkligen behövdes! Nu väntar en rejäl hårtvätt och inpackning (jag är för snål för att göra det hos frisören, hehe). Vi hade även en lång pratstund om allt som händer just nu och allt som hänt. Ella har känt mig sedan jag var en liten skit, så hon vet mycket som inte jag vet. Fick reda på en del som chockerade mig lite... Är i alla fall otroligt glad över hur mitt liv har blivit, trots allt som hänt.

Hon spådde mig också och berättade lite om min framtid. Exakt vad hon sa tänker jag inte berätta, men kan säga att jag ser fram emot framtiden väldigt mycket. Den rör sig iden riktning jag vill. Vill även påpeka att jag inte sagt något till henne om mina framtidsplaner sedan innan, så det är faktiskt nästan lite läskigt hur hon kan komma fram till samma tankar som jag haha.


Dagens längtan: Värme, Sara, Miami


Kvällstankar.

Här sitter jag i min ensamhet och kollar på en asbra sida Sanne tipsat om! Ja, jag mår faktiskt bättre av att sitta och kolla på freaks haha.. Känner mig nästan snygg nu fast jag sitter här i fettigt hår, mjukiskläder, osminkad och allmänt ofräsch. För er som är intresserade så finns sidan inne på Sannes nya asballa blogg!

För övrigt har jag typ värmevallningar nu. Klimakteriet som närmar sig kanske? Eller helt enkelt bara min abstinens som kickar in. Rejält. Just nu vill jag bara bort från Sverige. Bort från kylan. Bort från praktiken. Bort från skolan. Bort från.. allt.

Tur man åker snart.


Someone to share everything with.









Jag hittade nya funktioner på webcammen. Detta är resultatet.

Tack för en mysig kväll Kaisa. Min mage mådde miiikkkee fint efteråt ♥

En kväll med Kaisa.

Kaisa är påväg hit och vi tänkte myspysa heeela kvällen! Kränga lite chips och cola (det vanliga alltså) och snacka en massaaaa skit. Jag är otroligt uttråkad, haha. Vi ska även kolla på lite flygbiljetter till Bergen, vi åker ju snart!

Idag återvände vi även till HS aulan. Vi hade en mycket onödig föreläsning om omvårdnadshandledning, och en lite intressantare om stress och stresshantering. Dagens konstaterande: Jag är stressad. Det var rätt skönt att få vara tillbaka i skolan igen och träffa alla klasskamrater man saknat! Var även glad över de 3 gratis mackorna jag tryckte i mig på fikan, och kaffet givetvis. Kaffe är ett måste inom vården. Gratis konsumtion, i mängder.

Nu är det mys på g. Puss på er alla ♥


Satsa eller inte?

Är sjukt sugen på att köpa en minidator! Det ligger kanske inte riktigt i min budget just nu, och är heller inget som borde prioriteras... Men behöver en ändå eftersom jag kommer vara borta så mycket under sommaren, och datanörd som jag är så behöver jag en dator med mig helt enkelt!

Hittat en från ASUS Eee PC som var rätt billig, runt 2000 kr bara! Den är kanske inte den bästa på marknaden, men har allt jag behöver!


Så den stora frågan, ska jag satsa eller inte?

En dag när man ser ut som en människa igen.





Working hard for the money.

Insåg att det är den 17:e maj idag, vilket innebär att om exakt en månad åker jag till Norge för att jobba! Ska jobba där i 6 veckor tillsammans med Sanne och Kaisa inom hemtjänsten. I vackra Bergen ska vi bo, och vi har hittat en jättefin lägenhet vid stranden som vi ska dela på!

Tror det kommer bli 6 lärorika, roliga och härliga veckor! Skönt med lite miljöombyte och otroligt skönt med massa cash, haha! Efter Norge-jobbet väntar en lååång semester förhoppningsvis. Var exakt vet jag inte riktigt än, det lutar åt Miami en gång till. Men semester någonstans blir det garanterat.


Tre snygga svenska brudar.. Bergen watch out!

Med en suck...

... öppnar jag upp Almås - Klinisk omvårdnad 1 & 2, Medicinska sjukdomar, klinisk mikrobiologi och geriatriska sjukdomar igen...



Nej, jag är inte så glad just nu..

Hur det sociala livet försvann.

Och på en sekund försvann det lilla sociala liv jag hade kvar. Jag kuggade min tenta! Helvete också! Egentligen inte så jätteoväntat då jag pluggade typ 2 dagar till den, hehe. Men det är ändå riktigt segt för jag har inte tid att sitta och plugga nu, och jag har verkligen inte tid den dagen då tentan är!

Men det löser sig, det gör det alltid...


06.03.

Godmorgon på er.

Tvivlar på att någon av er som läsar är vaken just nu (förutom mina kära klasskamrater givetvis).. Med mjukisbyxor, fettigt hår och osminkat ansikte släpar jag mig nu till praktiken. Känner mig som en riktigt skönhet!

Mer när jag kommer hem.


(inte jag just nu..)

My new shoes.





Skorna är köpte i USA på Sawgrass Outlet Mall

Tror de kostade runt 500 lappen eller något sådant. Dösnygga!

Dreamcatcher.

Godmorgon på er alla!

Hur mår ni denna söndagsmorgon? Bakis? Haha. Själv mår jag prima ballerina! Var hos Panini igår och slukade nån bira, men orkade faktiskt inte gå ut och fick ont i magen. Så jag och Sanne vandrade hem genom stan, stannade till på Statoil och syndade lite med kexchoklad och cigg haha.

Idag har jag praktik på eftermiddagen, men nu tänkte jag först röja lite här hemma (jag blev inte klar med städningen igår...) och plugga lite.

För övrigt är jag världens lyckligaste just nu. Eller, jag kommer förhoppningsvis bli världens lyckligaste om några dagar då allt troligen är klart. Jag berättar mer om det när det är klart! Ännu en dröm som går i uppfyllelse...


I'm ready when you are.

Efter många om och men är jag nu färdrig för kvällen! Efter allt småätande idag ser min mage ut som en uppblåst ballong, haha. Så inget kändes ju särskilt snyggt att ha på sig.. men men, det löste sig!

En plommonfärgad midjekjol från H&M tillsammans med ett svart linne och en kortärmad lös kofta från GAP.


Min lugg är snart helt borta. Ska jag låta den växa eller klippa den igen som jag gjort senaste 4 åren??




Nu bär det av mot Panini ♥


Shoppingsugen.

Även om jag har några plagg i garderoben med lapparna kvar (sedan USA) så är jag fortfarande shoppingsugen. Det kliar rejält i fingrarna nu till sommaren kan jag säga. Men ska försöka hålla mig, jag har annat roligt att slösa mina pengar på!



Klänningarna kommer från Nelly.com och Asos.com

She's on fire.

Dagens upptäckt: Lil Waynes album Rebirth! Aldrig varit ett stort fan av honom, men detta albumet gillade jag starkt! Favoritlåtarna är definitivt On fire och Drop the World. Musiken som pumpas hemma i min lilla lägenhet just nu alltså...

Städningen fortsätter...



Cleaning Lady.

Idag är det stor städ-dag som gäller för mig! Måste köpa svarta sopsäckar och slänga massa skit som jag har här hemma också. Eftersom jag kommer flytta snart (vet inte när än...) så är det likabra att bli av med skiten! Så jag är faktiskt en av få som är glad att det spöregnar ute idag. Då måste jag stanna inne, och förhoppningsvis städa...

Måste även skriva klart min omvårdnadsjournal, så i princip är det inget kul som står på mitt schema denna lördag. Än så länge i alla fall.


Kommer sakna min fina lägenhet :(

Filmmyyyyys

Ligger på Sofias soffa med hennes minidator i knäet. Mitt sug för att köpa en egen liten dator ökar nu drastiskt! Vi väntar i alla fall på Sanne, sen ska vi ha filmmys tillsammans. Tror vi ska se Kick Ass!

För övrigt lider jag av värsta matkoman just nu. Krängde en kycklingkebab (asgod och fräsch!) och en cola nyss, hehe. Beach '10 I'm so not coming, haha.


You're gonna be the one who saves me.

Jag älskar denna låten, framförallt den här versionen av Ryan Adams. Så otroligt fin ♥

 

There are many things that I would like to say to you
But I don't know how.


I brist på annat.

Så får ni en liten lista här istället. Har faktiskt inget annat kul att blogga om då mitt liv kretsar kring praktik, skola och facebook typ haha

Matvanor:
Bästa maträtten? Fasters ugnspannkaka.
Bästa drycken? Coca-cola!
Värsta maträtten? Kommer inte på något speciellt, tofu är rätt äckligt haha
Värsta drycken? Whiskey
Bästa alkoholdrycken? Goda drinkar
Använder du smör på smörgåsen? Yees
Favoritglass? Choklad

 

Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad? Det är olika, ibland mer ibland inget. I snitt kanske runt en tusenlapp typ..
Har du mer skor än kläder? Nopp
Favoritplagg? Min kavaj från Zara, Converse och lösa t-shirts.
Hatplagg? Tunna leggins med en tröja som inte går över rumpan haha

 

Arbete, utbildning:
Jobbar eller pluggar du? Jag pluggar till sjuksköterska och jobbar lite ibland
Vad vill du bli? Vet inte riktigt, vill jobba med människor och hälsa i alla fall
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Jag trivs, men är lite trött på det faktiskt..
Är lönen viktigast? Inte viktigast, men definitivt viktig. (om den hade varit viktigast har jag valt fel yrke haha)


Boende:
Lägenhet eller hus? Egen lägenhet
Framtidsplaner med boende? Större fräsch lägenhet centralt. (Kanske tillsammans med någon..?)
Litet eller jättestort? Normalt
Landet eller mitt i stan? Mitt i stan
Mysigt eller sterilt? Definitivt mysigt!


Lite allt möjligt:
Har du barn? Nopp
Är otrohet okej? Nej, okej är det inte
Älskar du någon? Älskar mina nära och kära :)
Betyder familjen mycket för dig? Ja. Vissa av mina vänner känns som familj också.
Är du lojal? Ja mot de som förtjänar min lojalitet
Tycker du om att dricka dig full? Till en viss gräns haha
Hemmafest eller krogen? Börja med hemmakväll, sedan utekväll på klubbarna. Brukar bli bäst!

 


Vart är denna värld påväg?

Idag gjorde jag en förjävlig upptäckt! Ett ballerina kex som var felkonstruerat! Jag visste inte hur jag skulle äta denna kaka nu helt plötsligt, för jävligt helt enkelt..


Ser ni??

Jag har seriöst inget bättre att skriva om hahaha. För övrigt har jag slukat hela jävla paketet nu inom loppet av två timmar. Skitbra. Min mage gör ont. Otippat.

Love is not a victory march.

Fick sluta lite tidigare från praktiken idag, otroligt skönt! Har chillat lite här hemma nu med äggamackor och desperate housewives. Nu blir det faktiskt en sväng till gymmet, känns som jag inte varit där på evigheter! Så ska nog ta och träna igenom hela kroppen lite lätt. Måste komma igång ordentligt med träningen igen känner jag..

Ikväll är det plugg som gäller! Hoppas på att få tentaresultatet snart....


En bild från i höstas när jag var nyinflyttad!

I hate this.

Usch jag hatar denna känslan jag har i kroppen nu. Jag vet inte alls vad som kommer hända och det känns som att hela mitt liv bara hänger i luften just nu. Kan inte planera mitt liv, inte ens en vecka framåt liksom.. Det enda som kretsar i mina tankar är all skit som pågår, och det enda som håller leendet kvar på mina läppar är tanken på alla fina människor runt omkring mig. Ni vet vem ni är, och ni är guld värda ♥


Charlotta & Kaisa

Här är en liten preview på hur det såg ut en kväll när jag var hos Kaisa och vi upptäckte en otroligt spännande funktion på hennes dator. Roligare än så här blir det nog faktiskt inte!


ser ni likheten till Michael Jackson? (inget illa menat till alla fans nu hehe)

Kaisa i plus-size version..

Så ser jag ju nästan ut i verkligheten också!

Miami Pics part four.

Bildbomb!


Middag på the Cheesecake factory. Otroligt god och prisvärd mat!



Vår andra utekväll. Vi började förfesta på hostelet med lite gratis öl...

Sara  & jag ♥

Vi åkte limo till klubben!

.. och det gick utför haha

sedan festade vi på Tantra, där vi hade lite svårt att få bra fokus på bilderna hehehe...

Gratis vodka cranberry (ska nog inte dricka det på evigheter mer..)



Kvällen avslutades i lobbyn, lika trevligt som alltid ;)

Anna åkte hem på natten, och så var vi bara 4 brudar kvar i Miami. Här lite bakishäng på stranden..

Jag hade lyckats bränna mig givetvis, så fick sola med tröja på haha. (så brände jag ballarna istället hahaha)

Vi hade det riktigt ball i vågorna!

MANSION. En av de top 5 bästa klubbarna i världen tydligen.

Sara utanför världens bästa hostel!

På bussen till Sawgrass Outlet Mall

TRUMP hotels..

ENORMA cheesecakes från Cheesecake Factory. Kostade ca 7 dollar stycket, men otroligt goda!

Vi shoppade loss :)

Sista dagarna lärde jag känna en underbar kille där nere. Tänker inte skriva så mycket mer om det just nu, det är väldigt privat och håller det helst utanför bloggen tills vidare. Otroligt ofräsch (eller charmig?) bild dock, jag är bakis deluxe och han hade jobbat hela natten HAHA. Fint.

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva här.

Har förvånansvärt nog faktiskt fått gjort lite saker här hemma imorse. Diskat, plockat undan lite, skrivit på omvårdnadsjournalen m.m. Ska snart fräscha upp mig lite inför praktiken, men orkar inte sminka mig så finns väl inte så mycket mer man kan göra egentligen hehe. Tycker det är lite tråkigt att man inte får ha ringar, nagellack osv. Givetvis är det ju för hygienens skull, men hur kul är det egentligen när alla går runt exakt likadana, morgontrötta i sina vita kläder?

Då jag inte har cykel ska jag promenera dit. Vardagsträning liksom. Äh, fan vilket meningslöst inlägg haha. Jag måste skärpa mig nu!




Note to self: Boka tid hos frisören!

To make all the right choices.

Godmorgon på er!

Idag är det en lång dag på praktiken som gäller för mig. Eller tja, 14.00 - 22.00, det känns verkligen som att hela dagen går förlorad..

Har haft många tankar som cirkulerat runt i mitt huvud de senaste dagarna. Det är även en av anledningarna till att jag skrivit väldigt få inlägg på sistone. Jag vet inte vad jag vill egentligen. Eller det är massa saker jag vill göra, men vilket ska prioriteras först?

Jag kan inte låta bli att fundera över om allt som händer nu är ett tecken på att mitt liv behöver förändring. Det kanske inte är meningen att jag ska plugga på högskolan och bo i Malmö? Eller så det är precis det jag borde jag. Jag vet bara inte. Så mycket som händer, och jag vet inte alls hur jag ska hantera det eller vilka val jag vill göra.

Det skulle kännas förjävligt på ett sätt att göra fel val dessutom. Fucka upp hela livet som jag byggt upp från grunden så att säga. Nej, jag vet bara inte vilka val jag ska göra just nu.. Jag avvaktar några dagar så kanske jag i alla fall får svar angående min lägenhet.


Howdy Fellas.

Hallåå på er alla!

Sitter här hemma med matlagningen i full igång. Första gången jag lagar riktig mat på evigheter känns det som. Hade i alla fall en okej dag på praktiken, men fick byta handledare vilket var lite segt. Hoppas de hinner se hur otroligt skicklig jag är (hehe) på den korta tid jag är där..

Senare kommer Kaisa hit en stund för att mysa med mig, och sen tänkte jag ta tag i lite annat smått och gott. Vill redigera och framkalla några foton och hänga på väggarna här hemma. Borde gjort det för längesen men aldrig orkat ta tag i det riktigt.

Menmen, nu är det mat som gäller! Gött.


Gårdagen.

Har haft fullt upp idag med att göra allt och ingenting. Var en sväng hos Sofia och fikade med Kaisa också. Kul att träffa dom små pinglorna igen. Efter det gick jag en snabb tur genom stan och sen upp en sväng hos både faster och styvmamma. Effektivitet, haha.

Nu börjar ögonen kännas tunga och jag tror det är sängdags.. Ska upp 05.30 imorgon. Inte så sugen på det nä.

Här kommer i alla fall några bilder från igår :)


jag med min utsökta Corona inne på Barcelona



kvällen avslutades sen som sagt på Slagt :)

Fantastiska Fyran.

Godmorgon på er!

Hade ni en bra lördagkväll? Själv hade jag det jättetrevligt, var först hos Sanne sen en snabbis på Barcelona och tillsist dansade jag loss på Slagthuset. Nykter kväll vilket innebär att jag mår prima ballerina idag haha.

Nu ska jag bege mig mog Sofia, som nyligen flyttat, för lite kaffe och skitsnack. Förhoppningsvis kommer Sanne och Kaisa också dit så att fyran äntligen kan ses efter flera veckor utan varandra!!


Det är så otroligt skönt att vara lite brunare nu efter Miami resan. Ser fräsch ut utan smink, allt jag behöver är mitt läppsyl. Härligt.

Har en ny tröja som jag köpte i USA, tillsammans med ett halsband från New Yorker, jeans från Vila, armband från Pandora och "the ring" haha..

och så har jag små presenter till mina loveeeerrssss, från Victoria's Secret såklart. Shit vad jag är snäll!

Utgång - WHITE

Ikväll blir det den första utgången efter min hemgång. Kanske även min sista på ett bra tag då jag inte är ledig på helgerna numera hehe.. Ska till Sanne en stund nu först och uppdatera henne om allt som hänt.. Sen kommer Martina dit och vi drar till Barcelona. Där kanske vi tar en öl och möter upp Sandra, för att tillsist ta oss till slutstationen Slagthuset och WHITE.

Ska ta det rätt lugnt ikväll trots allt, jag är rätt trött...


Älskar svarta och silvriga smycken. Dessa kommer bl.a. från Lindex, H&M & Pandora


Trevlig lördagkväll på er ♥

Miami Pics part three.

Bildbomb 3! (ni har väl inte tröttnat..?)


Jag, något vitare än alla andra hehe

Vackraste Sara i det fantastiska vattnet!

Asssssssssss

Kärlek & Glädje



Älskade vattnet! Dock mindre kul när jag fick massivt mycket salt i ögat och det rann konstant i typ 30 min haha.

Det ser nästan ut som att jag skiter sand, höhö.

B-kändisar från serien "Jersey Shore" som visas på MTV

Jag gick loss lite därinne! Dock blev jag faktiskt besviken på deras bikinis, som inte alls var lika snygga som på hemsidan. Dock hade de en "magic" bh som ökade kupstorleken med 2 storlekar.. Något jag borde satsa på kanske?


Shit, nu när jag kollar på dessa bilderna igen har jag bara en enda önskan. ATT KOMMA TILLBAKA! Det var verkligen en fantastisk resa trots att vi var under 21 och bara var där en vecka (iaf jag..). Ska definitivt tillbaka om 1,5 år och röja loss som satan. Miami is paradise.

Miami Pics part two.

Bildbomb 2!


Vackra strandvägen. På kvällen spelade de alltid härlig musik på barerna på denna gata!

Stekigt.

"hur man öppnar en colaflaska" haha. För övrigt såldes cola i 60 cl där, inte 50 som i sverige haha. Allt är lite större (och lite bättre) i USA.

Baywatch

Vi köpte en Smirnoff Green Apple (okej svenska killarna över 21 köpte till oss..) på två liter för 200 kr! KAP! Dock var den rätt vidrig efter ett tag... hehe

hahah, stylish!

vi förberedde oss inför vår första utgång på Club Bed.

Sötaste Sara och Anna på hostellet där vi förfestade!

Bästa hostellet i världen!



svenska brudarna på klubben..


sen gick det uför... HAHA

Miami Pics part one.

Bildbomb!


i taxin påväg från flygplatsen. Snacka om att Sara och Nathalie var glada över sin överraskning (vilket var jag hehe) Vilken lycka när vi var framme!

på hostellets altan. Värmen & solen & Sara & Anna ♥

vår fiiiiina gata haha. 9th street!

på väg till South Beach

Det var palmer överallt.. så himla vackert!

South Beach

Jag dag 1, lika vit som sanden haha


Livräddartorn i Art Deco style. Alla såg olika ut, ascoolt!

förbereder oss inför en hopp-bild haha

Graciöst! haha

och en i vattnet också haha

viktigt med solskydd! 30+ för min del haha

påväg till Starbucks

(okej, jag är pinsamt vit hahaha)

Snyggaste brudarna på Starbucks!

Fler bilder kommer senare!

Updates.

Okej, sorry för att jag inte skrivit ordentligt på ett bra tag nu.. men det är så mycket som händer i mitt liv just nu. Känns som att allt går i 180 km/h, samtidigt som jag vandrar runt långsamt som en zombie.

Jag är jetlaggad och sover kasst som satan på nätterna. Även min orolighet bidrar till detta. Så jag vaknar upp, går till praktiken som är ganska dryg faktiskt. Kommer hem, äter lite och sen sover. Ungefär ser min fredagkväll ut också. Jag visste inte ens att det var fredag förrän Sofia frågade om jag skulle ut ikväll. Varför skulle jag ut en vardag? tänkte jag då.. Tills jag insåg, juste.. fredag. Snacka om noll fredagskänsla haha.

Har även fått reda på att jag måste flytta, väldigt snart. Mitt hus ska "rotrenoveras och återflyttning är tyvärr ej möjlig". Blir i princip utkastad ur mitt eget hem utan någon annanstans att bo (förutom folks fina soffor som erbjudits). Detta innebär att jag har en jävla massa att ta tag i. Snacka med jurister om detta ens är lagligt för det första?? Hitta ny lägenhet, packa, flytta allt, flytta alla abonemang, packa upp. Samtidigt som jag då har min praktik, mina inlämningsuppgifter och kanske även en omtenta.

Nu kanske ni förstår varför jag inte bloggar så aktivt. Varför finns det bara 24 timmar på dygnet?


jag är glad att det finns vissa saker i mitt liv just nu som gör allting värt ♥

(snart kommer alla mina miami bilder upp här!)

Everyone has a breaking point.

För mycket skit som händer på en och samma gång just nu.. Vet inte riktigt hur jag ska hantera detta. Fan, jag orkar bara inte mer.


Praktik.

Måste rusa iväg till praktiken nu, går från 13.15 - 22.00. SNacka om att hela dagen försvinner haha. Hoppas min väska har kommit ikväll såjag kan komma hem sen.. lägger upp lite bilder och annat kul då.

Tills dess får ni alla ha en bra tisdag ♥

Hemma

Hej alla!

Efter en förjävlig flygfärd hem är jag äntligen hemma.. eller typ.. Jag är hos Kaisa eftersom min väska fastnade i USA och mina hemnycklar låg där i..
Mitt plan var dessutom sent så jag missade mitt andra plan.. kaos var det och jag mådde så jävla kasst!

Nu är jag i alla fall tillbaka och det känns jävligt tråkigt haha.

Ska socialisera lite med Kaisa nu, puss på er ♥

Last night.

Detta e  min sista kvall, vilket e riktigt javla depp. Har e verkligen paradiset.. varmt vader, so, bad, coronas, harliga manniskor..bastaste Sara, Nathalie och Frida (och Anna nar hon var har).. menmen, imorgoon tar jag taxin 12.30 harifran och aker till deppiga Malmo.

Men lite kul vantar mig senare.. forhoppnignsvis!

Puss pa er alla, hort det e fint vader i Malmo o hoopas ni har det bra! ♥

..

Don't wanna leave. Met the best person ever ♥

I'm alive.

Japp min avanner, jag lever

Sorry for den daliga uppdateringen men Annas dator dog och kan inte blogga fran hotellets egentligen. Men kan skriva snabbt nu.

Lever pa solen, Starbucks, corona, cola och cranberry vodka typ haha. Men de naaajs. Skitvarmt har och e sjalvklart en krafta nu haha.

Bilder kommer i massvis nar jag kommer hem

Puss pa er alla.

RSS 2.0