Ursäkta.

Sorry för otroligt kass uppdatering idag. Jag är bara helt trött och försvunnen i mina tankar. Otroligt uttråkad är jag dessutom haha. Känns som alla har lov och ska ut ikväll, eller har andra roliga planer. Tja, min plan är att lägga mig 22.00 och stiga upp 05.30. Låter det inte lockande? Någon som vill byta kanske?

Nej, nu får jag leta lite inspiration och hitta på något. t.o.m. facebook var tråkigt idag. Chockerande!


Kvällsunderhållning.

Vad gör man som singel bitterbrud en tisdagkväll när alla ens polare är upptagna och man ska upp 05.30 imorgon?

JO! Man  är inne och skrattar högt för sig själv på följande hemsidor:
FELSMS & FAILBLOG


Almost real.

Jaha, då insåg man precis att man har en uppgift som troligtvis skulle vara klar igår. Och jag har ju givetvis inte ens börjat, och lånat ut mina böcker som jag behöver. Mycket välplanerat detta, haha. Försöker ta tag i det nu..

Hur som.. Köpte ju ett par assnygga brillor förra veckan! Så stack och lämnade tillbaka de från New Yorker imorse. Dessa är också av wayfarer stuk och är helt svarta, vilket jag tycker är snyggast!




De är av märket Prestige, och kostade en hundralapp!

På bättringsvägen.

Godmorgon alla!

Idag känner jag mig definitivt på bättringsvägen! Febern steg igårkväll, och jag var orolig över att jag skulle vakna och må skit igen. Men icke! Jag vaknade relativt pigg, och har bara lite ont just nu. Hoppas nu detta håller i sig, så jag kan återvända till mitt liv imorgon!

Igår var det verkligen som att hela dagen bara stod stilla. Jag gjorde verkligen inte ett skit! Men idag tänkte jag ta tag i lite saker, ska lämna tillbaka ett par brillor som inte passade så bra som jag trodde, och så ska jag försöka få lite plugg gjort!

Vad ska ni göra idag? Har ni lov nu?


jag just nu.. HAHA, kolla mitt hår!!!

STUDENTLIVET

Ibland gäller det att fånga ögonblicket, så jag tackar för mobilkameran! Under min första och halva andra termin på sjuksköterskeutbildningen, har jag skaffat vänner för livet! Det är jag otroligt tacksam för. Och när skolan inte har så mycket kul att bjuda på tar vi massa random bilder istället. Random & Awesome is what we call it!


Smart asses!

Vi bakade lussekatter. Notera de längst ner hehe.. Man blir inte mognare med åldern.

liten powernap under föreläsningen.. fett underskattat!

en svettig ostmacka under rasten haha

Cookie-moonster fick ingen mat biblan :(

men i aulan, då jävlar knaprade han på en Twix!

(okej, jag vet att vår humor är skittorr, haha. Men ack så kul vi har det om dagarna. Nu är jag trött på praktiken och vill bara tillbaka till HS aulan och mysa med mina fina skolkamrater ♥)

FASIKEN

Nämen vilken trevlig start på veckan! Jag vaknar kallsvettig, illamående, spyr och ja..vi behöver kanske inte gå in på fler detaljer..

Är väldigt medagen just nu, tror febern börjar stiga dessutom.  Fått i mig typ ett glas vatten och ett knäckebröd och har så jäkla ont i magen. Nu fyfan, jag hatar att vara sjuk!


Mår som jag förtjänar.

Japp, det gör jag verkligen idag! Efter x antal timmars sömn, drog jag mig ur sängen och stack och jobbade i några timmar haha. Nu när jag är hemma igen känner jag hur tröttheten (och bakisheten) tynger ner mig. Känner mig 20 kg tyngre haha.

Men vilken kväll! Hade askul hos Johanna, dock kom vi inte mycket längre än så typ. Kom inte in på kb direkt, så vi stack och käkade kebab och drog hem sen haha. Men hade lika kul för det :)

Jag igår, asglad!

Snygga brudar

Myspys!

Bönderna drog igång!

jag är ju smsarN ;) haha

FANTASTISKA FYRAN ♥



Going Out.

Varför är det alltid så, att man känner sig skitsnygg när man lämnar hemmet. Mascaran sitter perfekt, man är lagom röd om kinderna och kläderna sitter som en smäck. Sen efter några timmar ute, ser man helt katastrofal ut.

Det måste vara ett tecken på att man har röjt riktigt jävla mycket. Antagligen lär även jag se katastrofal ut om nån timma. Ikväll ska det röjas!





Kjol från H&M Divided
Topp från Lindex

Something Old. Something New.

Häromdagen hade jag lite av en garderobsrensning här hemma, vilket innebär att det sett ut som tredje världskriget på mitt golv haha. Hittade två gamla kappor jag inte använt på år och dar.. Testade dom och de satt som en smäck! Blev skitglad, helt plötsligt hade jag två "nya" kappor liksom.

Tog den ena och gjorde om den lite.. Satte på en päls från en annan kappa, och vips! En snygg vit kappa med päls, som ingen sett förut och som dessutom inte finns i affärerna hihi. Något gammalt som blev något nytt helt enkelt :) Lovely!





Kappan är köpt för 2-3 år sedan, i Österrike.. och pälsen (fejk) är från en annan kappa som kommer från H&M, och köptes i höstas :)

Juste, shoppingen!



Tema: Blå & Vit

Var ju i stan med kaisa och sanne häromdagen, och vi länsade H&M haha. För min del blev det ett  härligt marint linne, lite underkläder, och ett par örhängen och massa armband! Lite annorlunda saker är det jag brukar köpa faktiskt. Det blev även ett par brillor, men de visar jag en annan gång :)

Gårdagens festligheter.

Festligheterna pågick hela natten på Partyklubben! Det va mycket folk, bra tryck och härliga människor. Gratis rosé-vin tackar jag inte nej till heller, även om det smakade piss haha. Kul att det kom rätt många man kände också.. Allt som allt var det en trevlig kväll :)

Ikväll blir det ännu mer festligheter, denna gång med min kära klass. Vi ska förfesta hos Johanna, där alla förfester är lite vildare än va de borde vara haha. Vart kvällen avslutas återstår att se!


Snygga brudar på partyklubben igår :)

Jag & Martina

Emelie & Petri & Jag :)

VÅRIGT.





Nu när jag tänker efter.. allt är från H&M haha, utom min ring från KumKum :)



PUSS på er! Hoppas ni får en fantastiskt kväll! ♥

The sun makes me smile.

Hello sunshines!

Är hemma från praktiken och solen bara lyyyser rakt in i mina ögon! Helt underbart! Sitter hemma nu och har satt på massa gamla härliga house låtar som påminner mig om sommaren. Högsta volym, grannarna måste älska mig hehe..

Nu är jag på sådant glatt humör, så jag ska laga lite god lunch och måla naglarna (!!). Det gör jag typ aldrig, då de är väldigt korta och jag är väldigt lat. Men idag, då jävlar!

Senare ska jag iväg till Sofia och käka räkor och dricka vin, ska bli trevligt. Inatt bär det nog av mot nya Partyklubben. Hoppas på succé!

Vad gör ni denna vecka vårfredag? (då även lönen kommit, yay!)


snart blir det häng vid kanalen med en strut Rönneholmsglass :) *Längtar*


Edit: Det börjar bli molnigt nu... NOOOOO! fasiken.

Lång dag i solen.

Hej alla!

Är precis hemkommen, och magen kurrar som bara den! Det blev en lång men kanska spännande praktik-dag. Efter det mötte jag upp Sanne och Kaisa i stan. Vi började med en liten fika på Espresso House och njöt av solen, samt planerade lite inför Norge. Tror vi har hittat en lägenhet nu, skönt!

Efter det tog vi en runda på stan. Vi var nog inne en timme på Din Sko, och typ två timmar på H&M haha! Kom hem med lite fina grejer i alla fall, bild kommer senare!

Nu blir det en påse nudlar! Mums.

Kaisa & Sanne :)


And I'm off!

Anjelica var här för en stund sedan och testade några av mina kläder som jag inte använder längre. Vi brukar byta kläder med varandra då och då, så båda våra garderoben förnyas lite gratis då och då. Alltid najs ju.

Nu ska jag springa iväg till gymmet och ta en lång powerwalk, kanske lite magträning också :) Känns som det var evigheter sedan, haha.


c.h.a.r.l.o.t.t.a.  s.e.r.n.e.r.u.p.

Ska man satsa?

Imorgon kommer lönen, äntligen säger jag bara! Det känns nästan som går längre och längre tid mellan dessa lönedagar, särskilt nu på våren när man vill uppdatera sin garderob...

Är jättesugen på en jeansjacka just nu.. och en oversize stickad tröja. Kan inte riktigt bestämma mig vilket jag ska satsa på.. eller båda kanske?

Gillar dessa från Gina Tricot:



Jeansjackan kostar 349 kr & tröjorna 149 kr styck. Om man köper tröjan i strl XL, så sitter den nog fint oversize på mig.. vill inte den ska vara för tajt :) Den stora frågan: Vilken färg är snyggast??

Sommarklänningar.

Plockade fram mina gamla sommarklänningar för att se hur de passade. Gav mig lite sommarkänsla, och ännu mer längtan givetvis.. Ska försöka använda de lite flitigare i sommar, oftast blir det ju jeansshortsen som åker på. Då får man ju färg på låren, lite högre upp iaf hehe. Här är några av klänningarna :)






Den svarta och den sista klänningen kommer båda från Thailand. Kostade kanske en 50 lapp stycket? hehe. Den vita klänningen med stora blommor är från Gina Tricot, och var en present från Anjelica :)  Har även en annan goding här hemma, men den ska sys upp lite. Så bild på den kanske kommer senare!

Rotade även fram mina bikinis för att se hur de satt (okej, jag erkänner.. jag vill inte sätta mig ner och plugga bara.. eller diska..)



Givetvis tänkte jag inte lägga ut massa bilder på mig i bikinis haha. Så redo för beachen är jag inte än! Men ska bli härligt när man kan ha på sig alla dessa färggranna plagg snart!

Almost ready for the beach.

Blev en liten shoppingtur på Entré med min fina bäver. Hon letade jeansskjorta, jag letade efter solbrillor! Vi körde även runt halva Malmö kändes det som, haha.. och när vi (jag) kör så går ingen säker. Särskilt inte de jävla ungdomarna som går mot rött ljus när jag kommer körandes i full fart.. Det var för jävligt säger jag bara!

Hur som helst, då pengarna är knappa på kontot.. kom jag endast hem med följande:

 

En snygg hatt, perfekt till stranddagarna då solen lyser hett över huvudet. Snyggt är det också, hihi. Samt ett par wayfarer-inspirerade brillor med reflekterande yta.

Både är från New Yorker och kostade 99 resp. 89 kr :)


Ingen vanlig solsemester del 1.

Förra sommaren var jag i Thailand på en liten äventyrsresa så att säga. Det var ingen vanlig solsemester i alla fall. Då jag har många bilder från resan, och längtar som satan till sommaren.. Tänkte jag dela med mig av resan + bilder, del för del. Kan ju vara lite kul läsning för den som är intresserad :)

Jag åkte tillsammans med min syster, och vi möttes upp i Helsingfors och åkte ner till Bangkok i 10 timmar.. Det var övernatten, och det var förjävligt att sova i planet haha. Längsta flygresan jag haft än så länge.. Väl framme i Bangkok fick vi vänta där i några timmar tills nästa flyg kom, som tog oss norrut. Där övernattade vi, och på morgonen åkte vi på en elefanttur!




Jag var så otroligt jetlaggad, och mådde jätteilla, så kunde inte direkt njuta av turen haha. Men det var en spännande upplevelse, definitivt!

Efter elefantridningen, började en lång tur mot djungeln.. Det var tuktuks, små trånga bussar som vi åkte i under flera timmar. Longboat, terrängbil och tillslut massa massa vandring.. Vi var tvugna att fixa visum, och ett extra boende vi inte hade räknat med.. Och helt plötsligt var vi i Laos!


Min väska vägde minst 15 kg.. fatta att han bara slängde upp den sådär.. haha

Sjukt trång buss, våra ben fick knappt plats.. haha

På andra sidan floden har ni Laos!


FORTSÄTTNING FÖLJER!

BUSigt

Nu när solen lyser och sommaren närmar sig med stormsteg, börjar det ju nästan bli dags att börja jobba på brännan. Jag är inte så mycket för solarium, har väldigt ljus hy och är lite smånojjig när det gäller sånt. Gradvis Brun-Utan-Sol däremot, det gillar vi!

Hittade faktiskt två stycken till specialpris på coop, för endast 10 kr/styck. Som hittat ju! Så jag köpte en för na tten och en för dagen. Efter några dagars användning har jag faktiskt märkt lite skillnad. Huden ser lite fräschare ut, men det är ju ingen direkt bränna. Men jag är ändå rätt nöjd för de priset!




Båda kommer alltså från Natusan och är för "fair to medium skin". Två negativa saker med dem är att de luktar inte så jättegott faktiskt, därför är det nog ingen kräm man smörjer in sig med innan man ska ut, på dejt osv.. En annan nackdel är att man måste vara väldigt noga med att applicera krämen jämt över kroppen, annars är det lätt hänt att man får "fläckar" vilket inte ser så jättesnyggt ut..


som denna fläck jag har vid handen t.ex...


..

Fikadags, uppdaterar senare :)

Chailatte  ♥


M Å N D A G

Ännu en måndag då ja!

Denna veckan kommer inte bestå av något speciellt tror jag. Idag har jag varit på praktik och är nu heeelt slut. Vill egentligen bara slänga av mig alla kläder och hoppa i säng (okej, det lät visst fel..) och avsluta dagen! Men har lite småfix att ta tag i.

Är i alla fall ledig imorgon. Tänkte passa på att tvätta då, och ta en runda i Entré och fortsätta jakten på solbrillor. Ska även träffa Anna & Frida, känns som det var evigheter sedan. Har ni andra några roliga planer i veckan? :)

Ångrar att jag inte lastade på mig massa brillor när jag shoppade i Thailands marknader. Där hade de ju massor, superbilligt dessutom. Nej, mycket dåligt av mig faktiskt.. Om ni ska till Thailand, åk dit med en tom resväska typ ;) hehe


PARTYKLUBBEN



Ni missar väl inte Malmös nyaste nattklubbskoncept som kör igång nästa fredag, lönehelgen!

Ni finner mer info på deras blogg, länken finner ni lite längre ner.. och HÄR!

Vårstädning

Håller på att städa här hemma. Har plockat undan, dammsugit, städat hela badrummet, köket med mera.. Känns skönt. Dock får städandet fortsätta nästa helg, för nu orkar jag inte mer haha. Ska nog ta mig till gymmet snart och sen blir det nån god middag. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och förbereda mig inför en vecka med sömnbrist!


Mitt i städandet!

Två perfekta köp!

Mina nya fina kavaj från H&M. Nude-färgad & oversize.. helt perfekt! Kommer användas flitigt nu till våren som vårjacka tillsammans med ett par jeansshort och ett ljust linne. Funkar även bra till festligheter till en svart kort klänning :)



H&M - 499 kr

Samt en vit/svart randig oversize tisha, med lite krimskrams på axlarna. Skitsnyggt! Kommer nog ockå användas mycket till jeansshorts och gladiatorsandaler, eller som i fredags till utekvällarna ;)



H&M - 199 kr

Goodmorning sunshine!

God morgon på er alla!

Söndag morgon idag ja, vilket innebär massa städning och hem-fixande för min del. Men det känns faktiskt helt okej idag. Jag är utvilad och har definitivt vaknat på rätt sida. Kan bero på mejlet jag fick från min älskade Sara ♥

Blir mer bloggning under dagen, tills dess kan vi ju nöja oss med denna korta lista + bilder:

Vinter eller Sommar


Klackar eller Converse


Spara eller Slösa (shoppa)


Fest eller hemmakväll


Bil eller Buss


Blond
eller Brunett


RnB eller House


Hus eller Lägenhet


Sex eller Kärlek


Dator eller Mobil


Twilight eller True Blood









Livets olika vägar.

(varning för långt personligt inlägg)

Det blir en lugn lördagkväll för min del. Ska faktiskt snart lägga mig tror jag, är ganska trött... Har suttit och filosiferat lite nu på kvällskvisten. När den lugna musiken åker på, och tekoppen kommer fram så vimlar tankarna förbi..

Jag funderade lite på det här med val och andras åsikter. Jag menar, val man gör i sitt eget liv bör man väl göra för sin egen skull? För sitt eget välmående och ens egen lycka? Om man gör ett val som får en att må bra eller bli lycklig, på ett eller annat sätt.. varför kommer det sig då att det kan göra någon annan olycklig då?

Om jag gör ett val för min egen skull, som påverkar mitt liv, då är det mitt beslut och andra bör egentligen inte lägga sig i det kan jag tycka. Om jag mår bra av det, och då är lycklig, varför kan inte andra glädjas av min lycka då?

Tycker många människor har blivit väldigt negativa. Trångsynta. Kan inte se andras välmående, utan bara sitt eget. Visst, om jag gör ett medvetet val som jag vet kommer göra någon annan olycklig så kan det också kännas fel. Då kan jag tycka det är svårt att välja, ska man basera valet utifrån vad man själv vill eller utifrån vad andra vill?

Jag tycker personligen att jag är en väldigt positiv människa. Jag försöker alltid se det goda i människor och i olika situationer. Inte alltid för att jag vill, utan för att jag måste. Annars hade jag aldrig varit där jag är idag... Jag kan glädjas åt andra människor som lyckats bättre än mig, och jag kan även glädjas av andras beslut som kanske egentligen gör mig olycklig. Även om jag inte hoppar av lycka inombords, så kan jag faktiskt svälja min stolthet och visa mig glad utåt. När andra fattar sina beslut försöker jag att inte tänka för mycket på mig själv, men ibland får jag känslan att jag inte ens kan tänka på mig själv när det gäller mina egna beslut heller. Jag är kluven..


McDreamy?

Kom igen, vem vill inte ha Edward som pojkvän egentligen..?


BILDERNA!

Här kommer ett urval av bilderna från gårdagens festligheter!


Vi skulle säga "mooose" men jag verkar ju vara den enda som hängde med i svängarna!

sen hängde alla med och sa mooooose! (älg på engelska för den som inte är med haha)

Sandra & Martina

Det blev lite pyramidspel med busschaufför och körkort ;)

Katta & Panniniii & Sparris ♥ (GymarNA haha)

Sanne & Cassandra & Martina inne på Crown

Kvällen bjöd även på en finfin Tequila shot!


Nämen hej!

Jag lever. Jag är trött. Jag skriver lite senare.



(bild från Miloo.se)

Ack detta ständigt svåra val..

.. vad ska jag ha på mig ikväll?!

River ut garderoben nu, gästerna är på g! Bilder med mera kommer imorgon. Ha en great fredagkväll ♥

 

Känn peppen!


ÄNTLIGEN!

Sitter hemma hos min faster nu, vi ska äta god torsk med potatis och sås hihi. Fikan med Anna var jättetrevlig, det kändes lite konstigt att komma ikapp de 7 år vi varit ifrån varandra haha. Men kul var det, båda våra liv har ju förändrats otroligt mycket!

Tog sen en runda på stan, och äntligen hittade jag kavajen jag letat efter i evigheter. Sitter som en smäck och är precis den färgen jag vill ha! Så fick springa hem igen och hämta pengar (genomtänk att inte ha pengar med sig liksom..) och sen mötte jag även upp min faster, och här sitter jag nu!

Nu blir det mat och kolla på gamla foton, hörs när jag är hemma igen! ♥


7 år sedan...

Usch, jag sov riktigt dåligt inatt. Vaknade hela tiden, mobilen trillade i golvet och gick i bitar, alarmet ringde inte så missade min powerwalk och vaknade med världens huvudvärk. Ingen bra start på denna fredag i alla fall..
Slängde ihop en jäkligt god frukost i alla fall, då den är annorlunda från det jag brukar äta (rostade mackor med o'boy) kände jag ett behov att skriva ut den här. Havregrynsgröt + banan + honung + björnbärssylt = riktigt god kombo!

Nu ska jag bege mig ut i stan och träffa Anna.
Anna och jag bodde grannar för flera flera år sedan, och umgicks hela tiden.. Sen ändrades massa saker i mitt liv och vi flyttade.. och jag har inte snackat med henne sen dess. För nån månad sen hittade hon mig på facebook, och idag ska vi fika ihop! Vi har nog inte umgåtts på 7 år, så ska bli spännande att se henne igen! Vi båda har nog förändrats ganska mycket, så det ska bli intressant och kul :)


Jag när jag var 12 år "gammal", resp. 19 år hehe..

Fin låt..

som verkligen får en att tänka till...♥

 

Not ready to let go
Cause then I'd never know
What I could be missing
But I’m missing way too much
So when do I give up what I’ve been wishing for.


Mer glädje!



Påskrivet och skickat!

Norge - party - work - money - trängas i en liten etta med två andra tjejer - upplevelser
- HERE I COME!

and some stripes..





Jag vet att jag ser mindre fräsch ut.. Bilderna är tagna efter praktiken, därav ofräschheten haha.

Tröjan är från H&M medan byxorna är från VILA :)

Pinsamheten & Glädjen.

Pinsamt idag när jag gick och handlade efter träningen! Jag plockade på mig ett antal varor med sänkt pris (fattig student går hellre på kvanitet än kvalitet haha), som jag kan visa och berätta lite om imorgon haha. Blev även bröd och cornflakes för den som är intresserad.

Hur som helst, gick till snabbkassorna som vanligt och klickade in mina varor och drog mitt kort.. Tro fan mitt kort inte funkar för jag inte har tillräckligt med pengar!! Det var så pinsamt.. Fick ta bort flingorna och scanna om allt igen.. så gick det inte IGEN. Så tog bort provivan (allt det nyttiga fick åka liksom).. och scanna om allt ännu en gång. Det va toppen av pinsamhet.

Som om det inte var nog att jag redan stod i affären i skabbiga träningskläder, svettigt hår och hade min plånbok i en påse. Så går det till när blondinen besöker mataffären!


Nu till den lilla stunden av glädje. Mamma berättade precis att hon förlovat sig!!! Är jätteglad för hennes skull, hennes pojkvän (numera fästman) verkar vara en väldigt bra man, och jag hoppas de får det underbart tillsammans! ♥


Hos mig just nu...

Organiserat kaos..



adderat med lite musik..

 


En skön säng och några timmar extra på dygnet hade inte varit fel.

Trött, tröttare, Charlotta? Ja, jag känner mig jäkligt sliten just nu faktiskt hehe. Men ska trycka i mig lite mat sen möta upp Johanna för lite Body Pump följt av ett stretchingpass :) Varierad träning är bäst. Du tränar igenom hela kroppen, samtidigt som du inte tröttnar på träningen!

När allt är likadant gång efter gång är det lätt att man tröttnar, kanske därför jag är trött på mitt tråkiga liv just nu? haha.

Nej men nu blir det mat, hoppas jag har något roligare att komma med snart!


Två bilder på mig när jag var 18 år tror jag :)


Äntligen färdig!

Sådärja, nu är jag äntligen klar med mitt lilla arbete till skolan. Seminarie inom detta ämne nästa vecka troligen. Får nog finslipa texten lite till imorgon dock, om jag orkar! Blev även en tripp till gymmet (men gud, vad duktig jag är idag då!) och ett indoor walkning pass, härligt!

Imorgon väntar ännu en dag av tråkigheter: praktik, plugg, träning and so on.. Rutiner är ganska tråkigt ibland om de pågår förlänge.. Jag vill ha lite förändring, eller fler lediga dagar! I alla fall trevligt att jag bokat in några fikor med vänner jag inte träffat på både år och dar!

Nä, nu blir det dusch, en kopp te och sen min goa säng. Godnatt alla fina läsare


Glädje efter att ha blivit klar med det tröga arbetet! haha, wooohoo

Demons & Angels

Had some hours to kill, och i brist på annat satt jag och lekte lite med photoshop istället. Inga avancerade grejer direkt haha. Ska försöka skriva klart min skoluppgift nu, och sen röra mig mot le gym. Ska bli najs.


Dagens :)





Tunika från en designer market i Bangkok. Väldigt spännande marknad faktiskt! De har öppet på kvällen, och så är det nya unga designers som har små "bås" där de säljer sina kläder. Fanns en del riktiga fynd där, dessutom är det kläder man inte lär hitta på vartenda person här hemma i Sverige :) Tror det kostade runt 50-lappen, definitivt prisvärt, haha.

Jeansen är från VILA.

Nighty Night.

Aaah, det blev ett härligt pass på gymmet idag. Kort med effektivt! Blev faktiskt lite förvånad över hur "länge" jag faktiskt orkade jogga. Jag hatar att jogga, mest eftersom jag är ju dålig på det haha. Men idag gick det bra, varvade joggandet med powerwalk :)

Nu är jag nyduschad och fräsch, håret blev även tvättat vilket känns skönt haha. Och nu beger jag mig till sängs och inväntar ännu en lång dag imorgon.

Godnatt alla


Jag drömmer mig bort..

Just nu vill jag bara känna solens varma strålar bränna min kropp, vattnets härliga svalkande och den kalla cocktailen i min hand!




(ja, jag är medveten om att jag inte bli så brun.. hahaha)

Sweeeeeeeet!

Hemma och glad som en solstråle, vilket antagligen beror på just alla solstrålar! Gytt.

Haft faktiskt fått gjort en hel del idag, och känner att idag kommer bli en bra dag. Pumpar lite svensk hiphop ur Spotify samtidigt som jag plockar undan lite här hemma. Ska snart laga middag, sen blir det ett träningspass på gymmet. Tror jag går till den "vanliga" gymmet idag och joggar lite :)

Nu är det dags att plocka fram solbrillorna, eller för min del, hitta snygga solbrillor!


Jag just nu.. Måste verkligen tvätta håret idag!


My only dream is about you and I.

Godkväll på er alla!

Har precis kollat på Percy Jackson och kampen om åskviggen, tyckte faktiskt den var rätt bra. Vissa saker var rätt uppenbara, men det är det ju i alla filmer nästan, hehe.

Nu tänkte jag sätta mig ner med en kopp fruktte och försöka skriva lite till på min patientberättelse. Den ska vara inne på torsdag och sen ska vi diskutera allt på seminariet tisdagen efter. Det ska nog gå bra, har bara svårt att få grepp om det..

Men men, imorgon är det ny vecka. Och nya tag.


Härliga färger, saltvattentrassligt hår och solkysst hy.



H&M's webshop har ju bara bombats med massa härliga vårnyheter. Som om inte min längtan redan var tillräcklig liksom?!

Här är några godingar som jag mer än gärna skulle lägga vantarna på!

Våren har även nått min garderob.

Jisses, solen har ju lyst hela dagen! Underbart!

Har mest suttit hemma idag och pluggat lite. Kom ut en stund när jag skulle till Entré i alla fall, vilket är skönt. Det känns verkligen som att man inte hinner med något på vardagarna längre, jag är otroligt trött efter praktiken. Så allt det jag inte hinner med på vardagarna: plugg, träning, egen-tid, städa, diska, laga mat och så vidare, får jag ta igen på helgen.

Nu tror jag att jag lägger ner för dagen och bara slår på någon film och förbereder mig inför kommande vecka.

Nu känns det i alla fall som att våren är påväg, plockade fram lite vårplagg ur garderoben :)




Tisha från Gina Tricot
Jeans från Miss Sixty

Sen åkte skinnjackan, halsduken och de vita conversen givetvis också på!

"Detta kan jag ändå unna mig"..

.. eller "men detta förtjänar jag ju faktiskt" är två meningar som jag intalar mig varje gång jag handlar något mer eller mindre onödigt trots att jag inte har pengar till det haha.

Idag tyckte jag faktiskt att jag förtjänade denna väska eftersom jag går upp så tidigt på morgonarna för praktiken, hahah. Så snäll jag är mot mig själv!




Väskan är inte lika grå i verkligheten som på bilderna, utan mer åt det beige:a hållet.

Kommer från Gina Tricot och kostar 249 kr. Lär nog användas flitigt nu till våren och sommaren :)

Sen blev det lite hårspray från Proffs och ansiktstvätt från L'Oreal också. Två favoriter som funkar bra för mig.

Yesterday.

Igår fyllde Anna alltså år, så vi var först på en liten förfest hos hennes kompis Emma och sen drog vi vidare till Crown. Trevligt att träffa lite nya människor :).

Det blev ingen dricka för min del, vilket känns väldigt skönt faktiskt. Kanske något jag borde köra på varje helg nu? haha. Jag har ju faktiskt kul ändå!





Både kjolen & kavajen är från H&M :)

Som ni ser så började kvällen med lite smålockigt hår.. icke höll det sig som ni ser, haha.

Norway Motherfuckers!



Juste, jag har ju helt glömt berätta detta här! Insåg det inte förrän jag fick denna kommetaren..Minns ni drömmen som kanske går i uppfyllelse som jag skrev om för någon vecka sedan? Well, det gjorde den!

Under en middag med Sanne, Kaisa och Sofia bestämde vi oss att söka jobb i Bergen, Norge. Vi tänkte att vi kunde jobba där några veckor som undersköterskor och bo tillsammans. Sofia fick dock ett annat jobb på akuten.. men både jag, Sanne och Kaisa fick jobb i Norge, och dessutom samma jobb!!! Så runt mitten/slutet av juni åker vi dit och jobbar fram till början av augusti.

Jobbet är inom hemtjänsten, vilket ger bra erfarenhet inför mitt kommande jobb som sjuksköterska. Bra livserfarenhet är det dessutom också.. Och ännu bättre är att det är asbra lön (jämfört med Sverige). Så vi ska kötta jobb där nere, bo fattigt och lösa pengarna flöööda in haha. Sen när vi kommer hem till Sverige igen blir det väl nån semester kanske?

Hur som helst är jag riktigt glad att jag fick jobbet, och att mina vänner också fick det!


syrrorna intar Norge. kommer bli galet!

Okej då...

... kan väl bjuda på nån liten bild innan jag drar iväg, hihi.





GRATTIS MY BABY!

Idag fyller min älskande, underbaraste, ballaste, galnaste Anna 20 år! Detta ska vi ju givetvis fiiiras, med fest!

Så nu beger jag mig, bilder får ni imorgon. God fredagkväll på er alla ♥




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Rock n Blue.

Tog en liten runda på stan och letade kavajen, hittade som vanligt inte ett piss hehe... Gick sen vidare till min faster och hämtade mat. Hon är så otroligt snäll och lagar alltid storkok, så fryser hon in till mig. Super-fastern ♥

Det blev även en tripp till gymmet efteråt, så kan stolt säga att jag faktiskt fått något ut av denna dag. Nu ska jag börja förbereda mig inför kvällen..

Såhär såg jag ut i stan idag:



Skinnjacka - Rock n Blue
Kofta - Gina Tricot
Jeans - Dr. Denim
Converse
Vintage väska
.

Två favoriter som har återvänt!

Godmorgon alla!

Har precis tagit en lååång varm dusch, och det var så otroligt härligt att kunna få sova ut denna morgon. Fredagskänslan börjar krypa in nu..

Termometern visar +3 grader, lovely! Det innebär att två  favoriter äntligen kan återvända:


Den ena är självklar skinnjackan! Äntligen slipper jag gå runt stor som ett hus i min Everest jacka.. Nu är det min fina skinnjacka från Rock n Blue som gäller! :)

Den andra favoriten är luggflätan! Nu har min lugg äntligen växt ut tillräckligt så att jag kan göra en liten fläta (notera: liten). Ska låta den växa nu så jag kan testa på andra frisyrer. Börjar tröttna på min nu..

What a long day.

Har haft en lång dag på praktiken idag. Fick göra lite nya saker, som att ta blodprov och sen fick jag även ta en patient till akut röntgen på MAS. Är så otroligt trött nu bara, det tar verkligen alla krafter ur er, särskilt när man går upp halv 6 på morgonen.

Ska i alla fall börja skriva lite på min patientberättelse, lovade ju mig själv att ta tag i saker idag, hehe. Är i alla fall ledig imorgon och ska försöka hinna med alllt jag inte gör på vardagarna. Blir en runda på stan, träffa min faster, städa, plugga och sen något roligare på kvällen :)


jag just nu..

En lista såhär på kvällskvisten!

Vad heter du: Olga Charlotta Sernerup
Längd: cs 168 cm
Vikt: brukar inte väga mig längre, men runt 55 kg
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Blåa
Beroende av: Musik
Hur mycket smink använder du dagligen: Mascara och solpuder
Vad har du ätit idag: Hemlagad soppa, hehe
Dagens klädsel: Mjukiskläder (man orkar inte klä sig fint 6 på morgonen liksom..)
Glädje just nu: My lips are sealed!
Irritation just nu: Psykbrytet..
Senaste låt du hörde?: M.I.A – Come around
Senaste inköp: Mat? Haha
Vilka hårfärger har du haft: Bara blond =)
Brukar du äta frukost?: Japp, alltid!
Vad gör du om helgerna: Festar, umgås med vänner, tar det lugnt osv..
Gillar du att få uppmärksamhet: Haha njea, bara om jag vill ha det då för stunden..
Husdjur: Nä =(
Hur är ditt hår: Trassligt värre
Brukar du bädda sängen: Oftast
Har du mest skivor eller filmer?: Filmer
Favoritaffär?: Zara.
Vad har du på väggarna?: Ingenting tyvärr, går inte..
Hur gammal var/kommer du vara när du flyttar hemifrån?: Jag var 18
Hur många timmar sover du per natt: mellan 6-9 timmar kanske?
Beskriv dig själv med tre ord?: Positiv, snäll och glad!
Vem betyder mest för dig: De vet vilka de är
Föredrar du att vara singel: Både och faktiskt. Jag gillar singellivets friheter, att slippa behöva säga var man är och vart man ska, umgås med vem man vill osv. Men jag är mer förhållande typen, älskar att ta hand om någon och ha någon att mysa med på kvällarna, hehe.
Är du singel?: Ja det är jag.
Senaste hångel?: Haha…..
Är du nöjd med dig själv: Ja det är jag =)
Hur mår du just nu: Trött
Senaste program du såg på: Kollar nästan aldrig på TV, men Oprah idag på praktiken haha
Senaste film: The Cove
Vad var det senaste du sa: ”Faaaaaaan”
Hur ofta tvättar du ansiktet?: Varje kväll
Vem vet mest om dig: Självklart jag själv, annars vet jag inte riktigt..
Vad har du i ditt fönster: Fototavlor, askar från Thailand och ljushållare.
Vem var den senaste personen du umgicks med?: De från min praktik haha.
Hur dags gick du och la dig igår?: 00.00
Och klev upp?: 05.30 (ångest)
Vad behöver du mest just nu?: En macka, glas varm o’boy och en kraaaam!
Har du fler kort på dig själv än dina vänner?: Troligtvis på mig själv haha.
Har du bra minne?: Oftast
För eller emot plastikoperationer?: För, i viss mån.  
Vad ska du göra ikväll?: Sooova!
Svårt eller lätt för att sitta still?: Både och, haha.
Hur vill du avsluta det här?: Genom att säga god natt! =)

 


GRIPANDE.

Shit, se The Cove säger jag bara. Riktigt gripande dokumentärfilm om slaktning av delfiner och sådant runtomkring! Det är ofattbart egentligen, hur det kan ligga i människans natur att döda andra levande varelser... Okej något paradoxalt då jag inte är vegan eller liknande, men i dokumentären konstaterades det att det är giftigt att äta delfinkött, så vad är poängen med slaktingen egentligen?

Usch, skithemskt verkligen. Mår nästan dåligt efter att jag sett den, inser hur lite jag faktiskt gör för denna värld. Och jag har verkligen svårt att förstå hur de japaner som jobbade med att slakta delfinerna, och hur de som stöttade dom kan sova om nätterna. Personligen hade jag inte kunnat leva med mig själv om jag hade varit dom...

Cred till Ric O'Barry också, väldigt modig man som jag beundrar nu. Han ger verkligen sitt liv till något bra han står för. Se den!


The call.

Imorgon kommer jag förhoppningsvis motta ett viktigt samtal som kommer avgöra hur min sommar ser ut. Jag hoppas verkligen jag inte gjort bort mig totalt nu, och att de andra småproblemen också löser sig!

Har för övrigt inte fått gjort ett skit hemma ikväll, ovanligt haha. Orkar verkligen inte efter att ha varit på praktiken hela dagen. Men imorgon, då tar jag tag i det. Lovar mig själv det!

Nu hade jag tänk kolla på dokumentären The Cove, har hört att den ska vara väldigt sevärd, så det blir säkert intressant. Hoppas ni alla haft en bra torsdag, snart dags för vårjackan juuuu.


Jag & min vackra mamma i höstas. Inser ju att vi inte kommer ses på ett bra tag nu ju. Senast vi sågs var i januari, och troligtvis ses vi inte igen förrän i sommar kanske... :(

It's not what you think.

Onsdag, även känt som lill-lördag. Önskar jag kunde gå ut ikväll då jag är på gott humör, men med tanke på att jag ska upp halv 6 imorgon så är ju det nog ingen bra idé.

Har praktik hela dagen idag, har varit en hyffsad dag faktiskt. Jag trivs rätt bra där, och lär mig mycket. Nu ikväll ska jag försöka ta tag i plugget som måste göras parallellt med praktiserandet. Seminarier, inlämningsuppgifter, tentor... jag är dränkt i skola typ..

Det finns i alla fall en sak som håller mitt humör uppe. Kan inte säga vad det är tyvärr, men jag är bara så otroligt glad! Kan bara beskrivas med ett ord: Awesome!


DAGENS TRE FAVORITER.

Hemma från praktiken. Har sovit, ätit och druckit en treo då jag ligger inne med årets huvudvärk idag. Vilket innebär att jag inte kommer få ett skit gjort ikväll. Great.


Spolar i alla fall bort bitterheten med att presentera mina 3 favorit-outfits för denna dag.



Enkelt & stilrent med fina detaljer. Precis som jag gillar det ♥

(allt är från Nelly.com)

05.30

Idag steg jag upp 05.30, alltså för en timme sen. Och nu ska jag cykla i typ en halvtimme, som en zombie typ. Jag är ganska säker på att min kropp fortfarnade sover, och att det bara är jag som lyckats få upp ögonen på något sätt. Hade mascara i hela ansiktet när jag sminkade mig, och ser faktiskt inte alls piggare ut nu när jag är färdig.

Men men, nu är det alltså praktik som gäller. Från 07.00 - 16.00. Hardcore.

t.r.ö.t.t.


ögonen börjar...

0-6223a2ccd47729b753c939523b41f32a.png

ögonen börjar sakta men säkert bli tyngre.. Imorgon ska jag upp vid 5 tiden så snart väntar sängen. Passar även på att testa om mobilbloggsfunktionen funkar :)


Saknar dig, min vän.

Har fullt upp med planering, schema och annat fix så har inte riktigt tid för ett seriöst blogginlägg. Ville bara säga till min älskade Sara (och givetvis du också Nathalie) att jag saknar dig jättemycket!!


Looove you guys.  Längtar tills vi alla sippar cocktails igen ♥

Monday morning.

God morgon alla!

Ska bege mig till skolan nu, men tänkte bara slänga in ett litet inlägg snabbt innan jag går. Är så otroligt trött, och så ska vi ha heldag idag också från 8.15-16.00. Otroligt drygt. Men det är ungefär så de kommande veckorna kommer se ut, mer info kommer senare.

Hoppas ni alla får en bra start på veckan, nu rusar jag iväg!


Picture Perfect Part Two.

Fler bilder från i fredags..







Nu blir det nog inte fler inlägg idag. Är ganska seg, så ska nog slå på någon film och chillax. Upp tidigt imorgon.

Godnatt alla ♥

Vi mår inte riktigt bra. Egentligen.

I princip varje kväll då min syster var här, kollade vi på någon film. Allt ifrån drama till komedier till action till disneyfilmer haha. En kväll passade vi även på att göra en god dessert bestående av koka äpplen med kanel, vaniljvisp och lite kakao ovanpå. Medan vi åt denna ljuvliga dessert tog vi även några bilder, resultatet såg ut såhär:





Dessa bilderna på mig är egentligen inte riktigt okej, och borde verkligen inte publiceras här haha. Men kan väl bjuda på det denna söndag ;) ♥


Sleepy sunday.

Godmorgon alla!

Vaknade upp vid 10-tiden, alldeles ensam första gången sedan tisdags. Min syrra åkte fem imorse (givetvis vaknade jag och sa hejdå osv) så nu går livet tillbaka till rutin igen, nästan.

Ska försöka ta tag i saker idag, plugga lite, träna, planera osv. Troligtvis kommer jag nog inte göra ett skit dock, som alla andra söndagar haha.

Är ni redo för en ny vecka nu då?



Man ska vara glad för det man har, istället för att sörja det man inte har.

Disney-dags!

Fanns det inte något program sån gick på tv som hette Disney-dags för några år sen? Har för mig det.. Det var goda tider!

Jag och sis tar en tripp tillbaka till 90-talet, tiden då man var ett barn utan problem och det värsta som hänt var att Mufasa dör i Lejonkungen. Vi ska nämligen kolla på både Lejonkungen och Djungelboken. Nejdå, vi är inte alls 19 & 25... inte på insidan i alla fall. ♥

♥♥♥

Picture Perfect.

VARNING FÖR BILDBOMB!

Igår innan vi gick ut så tog vi en massa flipp-bilder. Hälften raderades under tiden pga dåligt ljus, dålig pose eller helt enkelt "inte okej" - haha. Men det blev en del bilder ändå. Kul att ha lite snygga bilder utan en glas vin i handen eller en fyllepose haha.

Här är några av bilderna i alla fall:

 

Går ganska segt att ladda upp bilder just nu, men fler kommer med tidens gång.

 


Good morning saturday.

God förmiddag på er!

Jag och syrran har precis kollat på några avsnitt How I Met Your Mother och Grey's Anatomy, och käkat en riktigt stor och god frukost. Hon gick och la sig igen, medan jag luffar framför datorn..

Igår började vi alltså kvällen på möllan
med några öl. Längesen man satt där med klassen, och man fick det här känslan som man hade i början av terminen nästan. Efter möllan gick vi till crown och dansade där en stund, för att sedan avsluta kvällen på KB. Tyvärr fick vi gå lite "tidigare" för jag hade otroligt ont i fötterna från att ha gått mellan klubbarna haha. Inte så välplanerat med höga klackar då ju!

Tror det blir en långpromenad i det fina vädret så fort syrran vaknat, och ikväll blir det myskväll!


Ready to go.

Nu är jag och sis taggade och redo för denna fredagkväll! Vi ska börja lite chill på möllan och ta några öl, sen rör vi oss nog vidare :)

Hoppas ni alla får en underbar fredagkväll. massa bilder imorgon! ♥


En dröm som kanske går i uppfyllelse.

Hur ofta är det inte egentligen, då man sitter på ett café och gör massa planer för framtiden och de faktiskt sker tillslut. Oftast sitter man och drömmer och drömmer, men kommer aldrig till skott.

Precis fått ett mycket glädjande mejl, om att en liten dröm som kom till efter en god tjejmiddag, faktiskt kanske går i uppfyllelse. Nu bara håller vi tummarna att det inte blir något strul.



Todays simple.





Dagens simpla, men sköna klädsel.

Jeans från VILA & en mjuk grå tröja från Gina Tricot.
Örhängen från Pilgrim & ring från KumKum.

Ny design.

Har lekt lite med photoshop hela morgonen, och tillslut blev det en ny design (okej, ny header). Väldigt enkel och stilren, men det är så jag gillar det. För mycket krimskrams distraherar tycker jag.

Ska försöka byta lite oftare också faktiskt, variation förnöjer. Så när det blir lite varmade ute och man slipper vinterkläderna, får jag ta lite nyare bilder. Tills dess hoppas jag ni gillar denna :) ♥


New in the closet.

Har ju glömt att lägga upp bilder på det jag köpte i tisdags, så här kommer de!




En mörkgrå kavaj & en chanel-inspirerad tröja, båda från H&M.

Och nej.. tröjan är inte glittrig som det kanske ser ut på första bilden :p
Gillar verkligen mönstret på den tröjan. Och att kavajen är oversize!


Todays cravings.



Nu när solen äntligen vågat visa sig igen är jag riktigt sugen på ett par RayBan Wayfarers!
Det känns lite som att alla passar i det utom mig, haha. Får ge mig ut på jakt för att hitta ett par som jag trivs i!

Är även sugen på Clinique krämen för ansiktet. Varit det länge nu då jag haft en liten version hemma som är super, men som tyvärr börjar ta slut..

Synd bara att pengar inte växer på träd. Än.

I always feel the sun shining on me.

Bilderna från gårdagens lilla shoot.












Detta är inte alla bilderna, men nog mina favoriter :)

Hope you like them ♥

Spring is coming...

Är äntligen hemma! Det blev en lång promenad hem, mötte upp min syrra på vägen och så handlade vi smoothies igen haha. En bra vana, men kanske dålig för plånboken...

Måste fixa lite saker här hemma nu först: söka jobb, ändra CV:et och annat tråkigt. Efter det återkommer jag med bilderna :)

Tills dess kan ni få ett litet smakprov..



Synd att man inte kan ladda upp i större format...

T H U R S D A Y.

Sitter just nu i skolan med kära bäver! har haft föreläsning om demenssjukdomar, väldigt intressant faktiskt även om jag var hungrig som en häst haha. Ska ha en föreläsning till nu om Parkinsons, sen slutar vi äntligen.

Tanken var att jag skulle lägga upp bilderna här ifrån skolan, men det gick visst tydligen inte. Får fixa det ikväll istället!

Bäver hälsar!


Coco Avant Chanel

Har precis kollat klart på filmen Coco Avant Chanel, och det var en väldigt fin film måste jag säga. Lite annorlunda än de filmer jag brukar kolla på, och att de talade franska gjorde inte det hela mycket lättare heller haha.

Vi har i alla fall haft en trevlig dag i stan och fotat lite i några närliggande parker. Tyvärr dog min syrras batteri innan vi blev klar med vår fotorunda, så vi ska fortsätta imorgon.

Efter fotosessionen så hamnade vi ännu en gång på Redfellas haha. Testade på en BodyGuard smoothie, god var den men man blev ju alldeles blå om läpparna pga alla blåbär haha. Inte så snyggt kanske.

Nu väntar sängen eftersom det är föreläsning imorgon. Bilderna publiceras nog imorgon också =)


Mycket inspirerande kvinna faktiskt.

W E D N E S D A Y.

Godmorgon alla!

Just nu sitter vi båda och chillar, jag uppdaterar mig genom att sitta på facebook medan min syster läser en bok. Vi ska snart ut i detta underbara väder och fotografera lite! Kanske blir lite nya header-bilder!

Senare i eftermiddag ska jag även släpa med henne på lite träning haha. Vi tänkte gå på ett bodypump-pass och sedan indoor walking. Härlig dag detta! ♥


En härlig vår-dag på ströget för några år sedan...

T U E S D A Y.

Jag och min syster har precis käkat otroligt god mat, och sitter nu i soffan hos min faster och snackar loss. Det blev en liten runda på stan där vi shoppade loss, för att sedan sätta och ner och chilla lite på Redfellas. Low G.I smoothien är nog min nya favorit!

Nu ska vi dricka lite kaffe och snacka lite till innan vi rör oss hemåt. Kanske blir bilder lite senare på mina inköp!

Hoppas ni alla haft en härlig tisdag


Mysigt.

Det blir kass uppdatering, sorry. Men jag har fullt upp med att mysa och skratta till gamla minnen med min älskade syster ♥



DAGENS





Tröja från Massino Dutti
Kjol från H&M
Ring från H&M





Min kamera hade svårt att fokusera imorse så fick ta typ 100 bilder kändes det som. Något irriterande..

"Be bitter or be better"

Måndagen den 1 Mars, för er som missat. Även denna dag då min syster kommer hit (vilket ni säkert inte missat då jag tjatar om det hela tiden, hihi).

Ska först ha föreläsning kl. 1 och när jag kommer hem ska jag koka ihop en snabb middag och sen fixa lite saker här hemma. Vid 8 tiden ska jag möta henne på centralen!

Tråkigt att det regnar nu faktiskt. Det är ju skönt att snön är borta, men jag hade tänkt att jag och min syrra skulle åka skridskor och ta fina bilder i snön haha. Detta går ju inte nu i detta pissväder, men vi kommer säkert ha kul ändå!

Nu ska jag klä på mig och sminka mig, vi hörs lite senare!



Ska leka lite med hennes MacBook sen när hon kommer hit, och ta lite balla bilder!


RSS 2.0