2009 Årsresumé

Har inte så jättemycket tid på mig att skriva, så det får bli en kort en!

I början av 2009 gick jag sista terminen på gymnasiet och var full igång med att ta mitt körkort, så de första veckorna bestod av teoriplugg och övningskörningar. Den 11 februari klarade jag äntligen min uppkörning och inom ett par dagar hade jag körkortet i handen. Det var en otrolig lycka kan jag tala om, och även om jag inte har någon bil så är det alltid bra att ha körkort, tycker jag!

Sista terminen på gymnasiet var det också mycket nationella prov, slutprov och projektarbete. Så mycket plugg helt enkelt, men varvade det med lite fikapauser med mina underbara kompisar Sara & Anna. Tillslut var proven över, och plugget över..och den 2:a Juni stod man på Petris trappa och skrek lungorna av sig (vilket man också gjorde i stan, på flaket och på Luftkastellet haha).

Studenten var så himla rolig, verkligen en dag att minnas! Vi hade fantastiskt väder och stämningen var på topp. Lyckorus hela dagen helt enkelt! Att gå ut med fina betyg kändes också rätt gött faktiskt.

Sommaren kom, och Sveriges sommar är kanske ingen höjdare så vi åkte på en liten klassresa till Amsterdam där vi eh.. gick runt i stan och spelade kort typ? :p ahah. Nej men Amsterdam är faktiskt en fin stad, men det räcker gott och väl att vara där i 5 dagar innan man blir helt störd i huvudet hahaha.

Efter Amsterdam åkte jag till min mami i Österrike och var några dagar med henne. Där var vädret underbart och vi badade, solade, shoppade och så var jag med på en liten photoshoot haha.

När jag kom hem till Sverige fick jag det underbara meddelandet att jag hade fått en lägenhet! Så jag gick och kollade på den, skrev på kontraktet och 2 timmar senare satt jag på Kastrup för att åka till Thailand och Laos med min syster!

Vi spenderade 2 veckor i Thailand, och 3 dagar i djungeln i Laos där vi bodde i träkojor UPPE i träden. Man färdades runt i djungeln genom vandring och zip-lines. För en som är höjdrädd som jag så var det så jäävla läskigt haha, men vilken adrenalinkick! Det var en helt fantasisk resa och jag är så glad att jag fick spendera lite tid med min älskade syster!


När jag kom hem till Sverige igen så flyttade jag in i min lägenhet, och de närmaste veckorna spenderade jag helt enkelt med att köpa möbler och fixa till det här hemma.. Sen var sommaren slut, och jag började högskolan!

I september gjorde jag och min dåvarande pojkvän också slut, och jag fick mer tid att fokusera på mig själv vilket jag tror jag behövde..

Hösten i sig har mest bestått av massa plugg och en hel del festande. Jag har lärt känna många nya underbara människor, både från klassen men även utanför. Vänner för livet helt enkelt.


2009 har iofs varit ett bra år, mycket har hänt. Men jag tror faktiskt att 2010 kommer bli ÄNNU bättre! :D ♥

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA

2009's sista dag

Godmorgon alla pigga och glada (eller god förmiddag rättare sagt!)

Idag är det sista dagen på detta året, och det känns rätt skönt att 2009 är över. Jag tror och hoppas att 2010 blir ett fantastiskt år! Allt blir ju vad man gör det till.

Nu ska jag göra i ordning lägenheten här hemma, hittar vi ingen nyårsfest så får vi helt enkelt festa i min lilla etta, det är ju bättre än inget ;) Ska skriva min årsresumé också, och sen fixa till mig för 18.00 är det middag som gäller!


Bild från förra nyår..

En låt som alltid kommer påminna mig om 2009 är Leave the world behind.. och det är precis det jag täkner göra så fort klockan slår 00.00.


2009 - lista

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Absolut!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade nog inga nyårslöften (eller minns inte i alla fall), så hade väl inget att hålla :)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? En bekant blir snart förälder.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, och det är jag otroligt tacksam över!
5. Vilka länder besökte du?
Österrike, Lettland, Holland, Thailand, Laos och självklart lilla Danmark haha.


6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Finns väl alltid något man saknar..
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Rätt många datum faktiskt, men 2/6 – 09 är en av dem.


8. Vad var din största framgång 2009? Har haft många framgångar känns det som, eller växt väldigt mycket som människa. Tagit körkort, flyttat till en egen lägenhet, börjat min utbildning på högskolan osv.
9. Största misstaget? Att jag tvekat väldigt mycket och inte vågat ta tag i saker ordentligt.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Hostade i typ en månad haha. Men det har gått över nu.
11. Bästa köpet? Min soffa! I löööv my couch haha.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Möbler till lägenheten haha, och hyran! Men förutom det så kläder och mat tror jag.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, absolut.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Leave the world behind.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Lite av varje tror jag..
16. Vad önskar du att du gjort mer? Varit mer effektiv !
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Spenderat tid framför datorn, hehe.’
18. Hur tillbringade du julen? Med min faster, farbror och kusiner osv.
19. Blev du kär i år? Nej, men nästan. (Eller räknas Jacob Black? För i så fall blev jag det definitivt!! Haha)
20. Favoritprogram på TV? Kollar inte på TV..
21. Bästa boken du läste i år? Breaking Dawn (Människokroppen – Anatomi & Fysiologi HAHAH)
22. Största musikaliska upptäckten? Haha, Housemusic in my heart
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Saker till hemmet, haha
25. Något du önskade dig men inte fick? Hade en önskan som jag visste att jag inte skulle få haha, och fick det inte heller :p
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Blev 19, så gjorde väl inget speciellt tror jag. Var på KB och med faster & styvmamma.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Finns det alltid!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Rätt blandad, men snygga kläder jag känner mig bekväm i helt enkelt :)
29. Vad fick dig att må bra? Mina underbara vänner

30. Vilken kändis var du mest sugen på? Taylor Lautner haha (och Chace Crawford)
31. Vem saknade du mest? De som inte finns i min närhet tyvärr.. Mamma, pappa & syster
32. De bästa nya människorna du träffade? Har träffat många underbara människor i år, men de bästa är UTAN tvekan Sofia, Kaisa och Sanne. Helt fantastiska människor i min klass som jag klickar med på flera nivåer. De gör det definitivt värt att sitta på tråkiga föreläsningar i flera timmar dagligen. Ni är helt underbara ♥

 

 


 

Blev lite knasigt på vissa ställen med fetstil osv, men skitsamma.. ni fattar!

 


Hur jag inviger det nya året

Imorgon är det sista dagen för år 2009. Otroligt mycket har hänt detta året, och jag tänkte skriva en årsresumé imorgon, med några av de stora händelserna som skett i år.


Hur som helst kommer jag se ut något liknande detta imorgon! Kommer ha en paljettklänning, fast med långa armar, nitpumps och självklart skumpan i handen (här använder vi inga glas inte..)!


O'Learys

Det blev en heldag på Mobilia med Ray & Martina! Köpte en rutig skjorta från H&M och äntligen en mobil! Den jag ville ha fanns tyvärr inte mer :( men köpte en liknande istället, hehe. Känns tryggt att ha en Nokia igen.

Nu bär det av mot Entré och O'Learys för lite bowling med vännerna! Ska bli trevligt =)


My new love

Dagens:





Inget speciellt egentligen, en enkel kofta från H&M och jeans från Dr. Denim

Älskar mina fina armband från Pandora (med en hjärtberlock) som jag fick från min älskade Sara

Back to normal.

Okej, idag mår jag mycket bättre och känner att jag börjar komma på rätt spår igen. Ibland har man helt enkelt sämre dagar då allt bara känns som skit. Men idag skiner solen, jag har fått sova ut och vaknat på rätt sida så att säga.

Ska snart röra mig mot Mobilia för att kolla in mellandagsrean. Måste även köpa presenter till min mamma, mormor och syster, som de ska få när jag kommer till Österrike! Men framförallt ska jag köpa min älskade mobil idag! ÄNTLIGEN, säger jag bara!


Jag längar till sommaren!


And just like that you realize which people really matter to you.

Idag är jag tröttare än tröttast, och orkar inte med någonting (och har inte gjort någonting typ heller?). Har degat hemma hela dagen och kollat på District 9, och sovit. Sen tog jag bussen till min styvmamma och käkade lite middag där och fick en försenad julklapp.

Ikväll ska jag nog bara vara hemma själv, vilket känns lite konstigt faktiskt... Får se om det blir fler inlägg idag, känner mig inte riktigt på topp.


Min Älskling...

JAG KOMMER SAKNA DIG SÅ OTROLIGT MYCKET! ÄLSKAR DIG och lovar att skicka massa mejl med smaskig info till dig :D hahahah.

LÄNGTAR TILL DEN 25:e MAJ

♥♥♥♥



Crazy Night

(och jag lovar att jag ska försöka komma till Miami..)


I'm burning like fire

Har inte varit hemma mycket senaste dagarna och därför inte kunnat blogga heller. Decibel i fredags va helt fantastiskt i alla fall. Mycket folk, ett ordentligt tryck och en jäkla massa dans! Sjukt skoj! Igår hade vi en myskväll hemma hos Ray med lite middag och film, och idag ska jag iväg på 20-års fest. Mycket som händer på en gång, hehe.

Snart kommer i alla fall Anna hit sen ska vi bege oss! Lite bilder från Decibel i fredags:


Jag & Martina on the dancefloooor

Skumpa och grejer, haha

hahah Martina the Drunkie

Jag & Bubbalicious

Haha.. sen gick det rätt mycket utför :p

THE PARTY...

... IS OOOOOOOOOOOON!



5 månader ifrån varandra..

Lite bilder från avskedsfesten har kommit upp på facebook, dock långt ifrån alla! Men tänkte i alla fall ta tillfället i akt och lägga upp några av de här!

Vi spelade pyramiden, haha


Skånska pyramiden haha. Faaarligt!

Jag & Martina

God Jul gott folk!


Lång dag

Hade jättekul på festen igår, massa dans, dricka och trevliga människor! Dock blev det lite strul med vissa personer, men det löste sig nog tillslut.. Sov sedan hemma hos Martina, och kom hem för ungefär en timme sen hehe. Nu väntar jag på Bubba som är seg... Sen ikväll ska vi alla till Helsinborg.

Jag är egentligen helt slut i kroppen efter alla sena nätter och tidiga mornar, men det är samtidigt kul att det händer grejer så jag ska väl inte klaga!

Bilder kommer sen, när jag fått från folk (va inte så aktiv med min kamera..).


Inte riktigt som jag tänkt mig..




Hade först tänkt ha min svarta klänning, men den satt inte så bra så jag får nog fundera på att ge bort den eller nått. Sen började den eviga kampen om "va-fan-ska-jag-ha-på-mig?!" och jag testade i princip ALLT som fanns i min garderob haha.

Tillslut blev det ändå detta, en vippig kjol från MQ och en bastopp från Lindex!

Jag orkar inte meeeer!


*suck*
Varför måste allt bli stökigare innan det kan bli renare?

(allt som ligger på golvet låg under sängen innan, hehe...)

It's just a phase

Godmorgon alla glada!

Ännu en dag av trötthet, då Ray, Martina & Bubba va här igår och chillade. Vi såg även Underworld: Rise of the Lycans, gillar sånna filmen (vampyrer & varulvar <3) haha. Men sömn är ju överskattat, sällskap på kvällarna är ju så mycket trevligare!

Nu hade jag tänkt ta tag i alla lådor som ligger under sängen, och julstäda lite här hemma! Får se hur länge jag orkar innan jag ligger helt utmattad i soffan och kollar på How I Met Your Mother istället haha.

Senare ikväll är det Saras avskedsfest, kommer bli kul men samtidigt världigt sorgligt... Har inte riktigt bestämt mig vad jag ska ha på mig men visar sen!


Husmanskost

Nu sitter jag hos min faster och ska snart äta massa god hemmalagat mat. Yum yum yum, säger jag bara! 
Sen kommer Sara och hämtar mig så blir det lite fika, och till sist ska jag träffa Sofia & Kaisa. Rätt trevlig dag måste jag säga.


Min favoritgrupp på Facebook



Nattpulka is the shit

Igårkväll var jag och några vänner ute på Holmakullarna och åkte nattpulka! Det va skitroligt, förutom att man blev ju heeelt slut i kroppen när man skulle gå upp för de dödliga kullarna. Jag fick i princip krypa upp på knäna för att klara mig, hehe.. Men kul var det i alla fall! Självklart lyckades jag även träffa en fint gupp i marken, så att min p ulka hoppade till rejält å jag slog i ryggen i ryggstödet rätt hårt. Ett fint blåmärke har jag idag kan jag säga.

Efter pulkaåkningen gick några hem till mig och så kollade vi på Paranormal Activity och käkade massa godis. Filmen var rätt läskig, i alla fall om man tror på andar och liknande, dock ganska seg mellan nätterna så att säga.. Men jag lyckades somna inatt trots allt!

Idag ska jag köpa de sista julklapparna, sen ska jag till min styvmamma, sen fika med Sara & Anna och tillsist ska jag träffa Sofia & Kaisa. Hoppas bara jag hinner med allt, lat som jag är..


Martina & jag uppe på kullen

Robin & Ray är redo att åka ner haha

Posers

Jag va glaaaad! haha. Ge mig termobyxor till nästa gång säger jag bara!

Give or take?

Har varit på en lång runda i stan med Martina nyss och köpt massa julklappar! Har en del kvar att köpa, men det fixar jag imorgon.. Personligen brukar jag inte gilla julen så mycket, av olika anledningar, men nu när jag köpt lite julklappar tycker jag det ska blir rätt mysigt trots allt. Idag är dessutom fjärde advent vilket innebär att alla 4 ljusen ska tändas :)

Nu ska jag laga mat och gotta mig, senare ikväll blir det kanske lite pulkaåkande (hahah) eller filmkväll, eller nått annat mysigt.


Vad gillar ni mest, att ge eller få julklappar? Själv tycker jag mest om att ge faktiskt, i alla fall när jag lagt ner en tanke i klappen :)

Idag ska jag leka tomte

Godmorgon alla pigga och glada!

Trevligt igår, även om jag var lite deppig med tanke på att ALLA dom ska åka iväg till usa, mexiko och över hela världen och jag är fast i tråkiga Sverige med mina studier och praktik där man börjar 06.45. Känns lagom lockande just nu...

Idag ska jag ut i stan och försöka få köpt alla julklappar! Problemet är att jag inte riktigt vet vad jag ska köpa osv.. Men jag hittar säkert något, får jag hoppas. Så ska föra över pengar från mitt sparkonto (csn kommer ju inte förrän 23:e..) sen ska det shoppas för hela slanten!

Charlotta goes Jultomte!


hahahah!

Nightfit


+


Snart kommer tjejerna hit, så ska vi föra lite innan vi beger oss vidare till Slagt! Detta är sista utgången innan Sara & Nathalie åker jorden runt i 5 månader (Avundsjuk? Jadå!) så vi får köra ALL-IN denna kväll!!



Är dock skeptisk över hur det kommer gå att gå runt i dessa klackarna med tanke på den jäkla snöstormen där ute.. I kön till slagt lär jag väl säkert se ut typ som.... ja, såhär hahah:


It was a night for the ladies




Vi kom inte med på så många bilder, vilket nog va tur för man blir ju ändå aldrig snygg på dom haha :p Men kul hade vi i alla fall :D

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig för ännu en lång natt full med dans!

Caught in a bad romance

Trött & sliten är de två ord som beskriver mig bäst just nu (som varje lördagmorgon?). Igår var det jättetrevligt i alla fall, middagen va välplanerad, tentafesten va trevlig och hade det ballt på Crown som vanligt!

Idag ska jag nog bara ta det lugnt. Orkar inte ens lyfta röven från soffan utan vill egentligen bara ligga här hela dagen och softa haha. Men jag måste verkligen handla, så får väl ta mig ut i snöstormen trots allt..

Bilder kommer lite senare! =)



Förra tentafesten!

Dinnertime!

Jag hoppas på ofattbart god mat och massa vin, då vi betalat 200 spänn!


Hej trötter.. hehe

och självklart världens finaste outfitbild! HAHA

Tröjan är från Monki

25 kg lättare..

..känner jag mig just nu! Tentan är avklarad, och det gick väl skapligt bra. Det är svårt att veta just nu, vi får se om några veckor helt enkelt! Huvudsaken är att det är över och nu väntar bara massa trevligheter :D

Först ska vi ha en klassmiddag på Mosaik, sen ska jag hem och fixa till mig inför kvällen då det är teeentafeeest!!

För övrigt, orka detta väder? Snö är mysigt, javisst.. Men man kan inte cykla (vilket jag alltid gör, hehe) och man ser inte så vacker ut med halsduken upp till ögonen, luva, en fede jacka och asfula vinterskor hahaha. Dessutom blir det ju bara en massa slask sen här i Malmö..


utanför mitt fönster just nu.. det är så svinigt kallt om nätterna, och att det nu är minusgrader gör dt ju inte mycket bättre!

Bara för att jag har så fin adventsstake, *stolt*

Snart har jag tid till mig själv!

Imorgon har jag tenta, vilket innebär att idag är sista dagen då jag sitter från 10-4 i skolans bibliotek och pluggar! Eller i alla fall tills julen är över, hehe.. Men jag kommer känna mig SÅ mycket lättare imorgon och bara släppa alla tankar om skolan och festa loss!

Vi ska först ha en klassmiddag på Mosaik, och sedan ska vi till Sanne för en fede tentafest och sist men inte minst till Crown :D

Så nu håller vi både tummar och stortår att det går bra för mig på min farmakologi/immonulogi/mikrobiologi/klinisk kemi & fysiologi tenta!


Ettan i gymnasiet, det va tider det! Man trodde man hade sååå mycket att läsa.. men det är INGENTING jämfört med högskolan kan jag säga ;)

No time or space

Blir irriterad på vissa människor, saknar några, vill ha andra å vill inte ha och göra med en del.

Men det säger jag bara, godnatt!


Biljett fixat!

..Österrike here I come!

Den 6 -11 januari åker jag och hälsar på min älskade mami i Österrike. Dessutom kommer min syrra, moster och mormor även åka dit för att fira både mammas och mormors födelsedag! Så det ska bli trevligt med en liten family-reunion.

Men det jag ser fram emot mest är självklart the lovely shopping! Under mellandagsrean också.. Helt underbart! Måste bara komma på en fin present jag kan ge mamma också...

När jag va i Österrike senast i juni..

Mozart statyn!


This feeling is killing me


LYCKA

YEEEEEEES! I oturen att min mobil har gått sönder och allt, hittar jag idag äntligen min älskade iPod!!! :D
Så nu håller jag på att installera nyaste iTunes och sen ska jag bara mata den med en massa underbara houselåtar! :D Helt fantastiskt.

Imorgon väntar ännu en dag med massa plugg i skolan, så det blir dålig update.. sorry!


*WOOOHOO*

Nu är det jul, här i mitt hus




Tredje advent idag så min lilla julgran fick åka upp.
När jag säger "lilla" så menar jag verkligen LILLA haha. Blir nästan sugen på att köpa en riktig gran (läs: plast) och köpa massa pynt, sätta på lite julmusik och nynna med och klä granen. Men det har jag verkligen tid eller pengar för, så det får vänta till nästa år.

Mysigt har jag det här hemma i alla fall. Synd att adventsstaken inte funkar (tack kaisa!! haha), så får ta och köpa nya lampor till den också...

Har fått lite plugg gjort också, så resten av kvällen ska jag ta det lugnt och kanske se någon film


Sliten söndag

Trött och sliten är de två ord som beskriver mig bäst idag! I fredags var vi först hos Robin och festade lite och käkade pizza. Sen körde vi in till stan och stack till Crown där vi dansade loss resten av kvällen. Kvällen hade givetvis varit mycket bättre om vissa personer kunde hålla sig därifrån, men finns ju inte man kan göra åt saken nu...

Igår så orkade jag inte göra ett skit i princip haha, vilade hela dagen och var som en zombie haha. Men på kvällen samlade jag energi och hade en förfest här hemma innan vi drog till Slagthuset och dansade där!

Idag ska jag faktiskt ta tag lite i plugget, så gått som det går i alla fall.. och vila vila vila vila vila!!


Jag och Sara hemma hos Robin..

Anna... och jag hahahah

Fina flickor på Crown :)

Party everyday!

I'ts partytiiiiime! Jag är redo och nu ska vi strax iväg till Robin å festa lite, sen vidare till Crown. Ska bli najs :D


Har på mig något i denna stilen + massa smycken
Kavajen är från Zara!

och Conversen till det! (så vita är de dock inte längre.. hehe)

Inga onda fötter ikväll inte, utan dansas rejält ska de! :D

DECIBEL

Imorgon är det äntligen fredag = fest igen wohoo!. Robin fyller år så vi ska först till honom i någon håla i Skåne, hehe. Sen drar vi vidare till Crown där DECIBEL lyfter taket med feta sounds!

TId: 23.30 - 04.00
100 kr i entrén, 50 kr innan midnatt!
18+




Förra fredagen, jag Andy och Martina

I'm doing it for the thrill

Kass uppdatering, I know! Men har varit lite överallt och ingenstans senaste 2 dagarna. Igår var jag först i skolan och övade på KTC, lite venprovtagning och annat skoj hehe. Sen åkte jag, Kaisa och Sofia hem till Sofia och bakade en jäkla massa lussebullar! Otroligt gott, som vanligt :D

Idag har jag bara varit hemma och försökt plugga, inte gått så bra dock.. Känner mig otroligt omotiverad och kan inte riktigt få grepp om detta är det jag vill göra egentligen. Men jag ska fortsätta tills vidare och så hoppas jag att jag får svar på den frågan, snart.

Nu ger jag upp plugget, för det har ju ändå inte gått så bra haha. Det blir en film ikväll istället, Saw 6 kanske?

 

Vill också passa på att säga grattis till min älskade mami, som fyller 46 år idag! Grattis mamma, älskar dig massor ♥


So just pull the trigger.

Otroligt dryg dag idag. Allt bara går sönder, alla kontakter på mobilen är borta och toppa det med en föreläsning man inte fattar ett skit på! Ikväll ska jag bara ta det lugnt i alla fall, Sanne och Kaisa kommer kanske hit så ska vi se Paradise Hotell, haha. Vilket otroligt underhållande program alltså!

Är lite inspirationslös just nu, så därför blir det inte mer än bara massa babbel.. Men ska komma igång snart, jag lovar.

 

I'm terrified, but I'm not leaving
know that I must pass this test..


Drulle? Ja tack!

Jaha.. denna dagen började ju bra... Vaknade av mardrömmar, snoozade 5 gånger sen tog jag mig äntligen ner till tvättstugan lite halvsovandes.. Gick upp och la mig igen, och när jag vaknar inser jag att jag inte har min mobil på mig! Ber min kompis ringa den och hon säger att den är avständg.. HELVETE!! Jag springer ner till tvättstugan, stoppar maskinen.. och där ligger den.. min älskade Nokia :( :(

Jag har plockat isär den så gott jag kan, fönat och hoppats på det bästa. Men den startar inte... *suck*

Nu ska jag bara göra klart den förbannade tvätten, sen gå till skolan och lyssna på en föreläsning om immunologi och sen hem och typ.. gråta, haha. Nej men ooh så irriterande bara. Så typiskt mig. Varför måste jag va så ofattbart klumpig hela tiden??

Första dagen jag hade min mobil, så tog jag självklart sönder skärmen.. Men det löste sig relativt billigt.. nu får jag dock fundera på att köpa en ny...


Things are finally becoming the way they were supposed to be.

De senaste månaderna har varit en riktig berg&dalbana för mig. Jag har gråtit, jag har skrattat, jag har velat gå tillbaka eller bara hoppa ett år framåt. Jag har aldrig känt mig så fri, så självständig.. men samtidigt aldrig så ensam.

Nu kännes det i alla fall som att saker och ting börjar falla på plats, röra sig i rätt riktning. Eller, jag hoppas det i alla fall. Dom iskalla mornarna och mörka kvällarna hjälper ju knappast mot deppet heller.. Men snart är det jul, sen kommer ljusare dagar, sedan kommer värmen och den efterlängtade sommaren! Efter regn kommer solsken..


Om mig.

Att skriva lite om mig själv kan ju också vara bra.. Charlotta heter jag, är 19 bast och läser till sjuksköterska på Malmö Högskola. Hade tidigare bloggen "Missbuyalot" som jag hade i lite mer än 1 år. Jag älskade att blogga, ta bilder och dela med mig av mina tankar.. men sen hände det en del saker privat, och jag kände att jag ville hålla allt för mig själv, så jag stängde ner den (vilket jag nu ångrar för det hade varit kul att kunna gå tillbaka och skratta och gråta över sakerna jag skrev!)

Jag är rätt modeintresserad, men är ingen sån som följder trender bara för att det är "inne", utan klär mig helst i snygga kläder som jag känner mig bekväm i (nu blir det oftast jeans, mjukiströja å converse dock.. hehe..). Älskar också musik, och det är aldrig tyst i min lilla lägenhet kan jag säga! :D

Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva.. resten kommer väl fram under tiden jag bloggar ;)


Det kommer bli en salig bildblandning här i bloggen. Allt från de lite snyggare...

...till de lite mindre snygga, haha! (man måste ju bjuda på sig själv)

Here we go again

Är något irriterad över att jag inte kan få designen som jag vill ha den. Har kollat igenom stilmallen säkert 25 gånger nu, och ALLT bör vara i samma teckensnitt, men ändå så är "Kommentarer" i Times New Roman. För jävligt helt enkelt, så jag ger ännu en gång upp för dagen!

Kan ju börja skriva lite så att bloggen blir fylligare istället. Och om någon som läser detta kan lista ut vad jag gjort för fel, skriv mer än gärna!

För övrigt är det en hel del till med designen som ska ändras.. förbättringar kommer!

RSS 2.0