Semuc Champey

Vet inte ens var jag ska börja och skriva om Semuc Champey och den turen vi gjorde där. Det var en nationalpark med massa naturliga pooler med kristallklart sötvatten. Vi hoppade från pool till pool, dök och åkte på en naturlig vattenrutchkana gjord av stenar. Vattnet var så himla uppfriskande efter den långa upp och ner vandringen i djungeln.

Efter det tubade vi lite i floden igen och chillade. Och sist men inte minst gick vi in i grottorna. Alla fick varsitt stearinljus som belysning sen gick vi in i den mörka grottan i ett led. Grottan var fylld med vatten så ibland fick man simma med stearinljuset och skor på, det var inte det lättaste kan jag säga. Massa stegar upp och ner var där också och det var ett jäkla häftigt äventyr alltså!

Tror det kan ha varit typ den bästa dagen på hela resan. Vi höll igång från 9 på morgonen till solnedgången. Helt fantastiskt var det. Tyvärr har vi inte så jättemycket bilder från det eftersom det inte gick att fota osv, men några stycken lyckades vi få till :)








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0