La ciudad the México

Hej på er!

Det är typ lite upplopp på gatorna här i Mexico City, nån demonstration så det kryllar av poliser och mexikanare som springer runt. Men oroa er icke, vi sitter säkra på hostellet och planerar resan och tar det lugnt. Vi gick på en promenad i området innan och käkade goda hamburgare för typ 30 spänn inkl. cola. Helt ok. Mexico City är rätt fint här i centrum faktiskt, känns lite som Barcelona eller annan större Europeisk stad faktiskt. Men det är ju bara här mitt i smeten, förorterna hade vi inte tänkt utforska.

Imorgon på morgonen blir vi hämtade för lite kulturella grejer. Vi ska åka buss ut till Teotihuacan Pyramids som ligger nån timma utanför staden. Det är gamla Aztek ruiner där aztekerna ansåg att gudarna föds. Det är även ett av världens sju underverk så det ska bli otroligt häftigt att åka ut dit. Det är en heldagstur så när vi kommer tillbaka på kvällen ska vi nog bara käka och ta det lugnt, onsdag morgon åker vi härifrån till Oaxaca.





För övrigt tycker många mexikanare att vi är väldigt vackra (bonita, linda, guapa.. you name it) och de skäms verkligen inte för att skrika det efter en heller. Det är väl bara att vänja sig. För vi är faktiskt väldigt vackra :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0