MAZUNTE

Idag tog vi oss i kragen och tog en taxi till närliggande stranden Mazunte (population: 700). Taxiresorna på dessa smala, krokiga vägar är alltid lika spännande. Man vet aldrig riktigt om man kommer överleva haha. Men det gjorde vi och vi spenderade några timmar i solen i Mazunte och badade lite. Sen tog vi lunchpaus och käkade pommes och drack smoothies.

Efter det åkte vi tillbaka till Zipolite och tog det lugnt några timmar. Sen gick vi och käkade våran älskade spagetti a la boloñesa á 35 kr stycket. Nu chillar vi i rummet igen och packar så smått. Imorgon tar vi bussen 20.00 till San Cristobal de las Casas. 12 timmars nattbuss är kanske inte det roligaste, fast vi sparar i alla fall pengar och slipper betala boende.

Kärlek till alla er där hemma!



Mazunte var faktiskt lite mysigare än Zipolite. Dock var där ännu mindre folk och troligtvis ännu mindre att göra, så därför bestämde vi oss för att inte flytta dit i några dagar..

Jag fick en ny vän! Fast träffade på en granne idag som tydligen blivit biten av en hund inatt och spenderat hela dagen idag på sjukhus och fått rabiessprutor. Man får vara försiktig med vilka hundar man gosar med.

På väg hem..

Vår älskade spagetti a la boloñesa!

Vår sista kväll här i Zipolite faktiskt. Vi tänkte försöka få en så bra sömn inatt som möjligt eftersom man inte sover så bra på bussarna. Klockan är 22.14 här och vi säger GODNATT!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0