OAXACA

Efter 6 timmar på bussen kom vi äntligen fram till Oaxaca. Dock måste jag först påpeka att både jag och Kaisa var så otroligt nöjda med första-klass bussarna här. Stora mjuka säten, tv, ac och det känns väldigt säkert att resa med dem.

Oaxaca är en otroligt mysig stad! Centrum är inte så jättestort i sig och det är där vi håller oss. Annars har Oaxaca lika många invånare som Malmö! Vårt hostell ligger precis i utkanten till centrum nästan, men det är rätt skönt för här är det lugnt. Precis utanför hostellet (som har en asmysig takterrass!!) ligger en park, och sen mysiga gator ner till torget - Zócalo.

Igår käkade vi middag på en restaurang på Zócalo, sen tog vi en öl med några läkarstudenter från USA. Idag ska vi gå och promenera runt hela centrum tänkte vi, checka in marknader, dricka deras kända chocolate con leche (varm choklad med mjölk) och kanske t.o.m testa att äta gräshoppor!! Ikväll tänkte vi ta oss till den rekommenderade salsa baren La Candela och svinga våra höfter för första gången här i Mexico. Kommer bli en trevlig dag, vädret är på vår sida dessutom!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0