San Cristobal de las Casas

Efter 12 timmar pa en svinkall buss, massor av svangar, smastopp, ingen somn och trangt utrymme kom vi fram till San Cristobal de las Casas, som ocksa var svinkallt. Vi tog oss till hostellet och LANGTADE tills vi kunde fa lagga oss i vara sangar och sova lite.. men oh no, vart rum var fullt sa vi fick snallt ta upp vara sovsackar och lagga oss i tv-rummet.

Efter lite frulle tog vi oss sedan till centrum och gick runt lite. Drack varsin acklig smoothie och sen gick vi upp for en litet berg for att fa en fin utsikt over staden. Vi vandra runt lite till och sen hittade vi en supermarket och kopte lite mat. Nar vi kom hem la vi oss antligen och vilade och sen lagade vi mat! Idag har vi varit duktiga och hallt budgeten minsann!

Nu ska vi chilla lite och sen ska vi till en reggaebar och ta en kaffe eller sa. Imorgon ska vi upp tidigt for att aka pa en tour, sa det blir en tidig kvall har ocksa. Fragan ar om man ens vill va ute pa kvallen faktiskt, jamfort med Puerto Escondido och Zipolite ar har svinkallt! Men ja, sakert varmare an vad ni har det hemma i Sverige, men lite far vi ju faktiskt klaga pa ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0