Sleep all night, surf all day

Både igår och idag har vi surfat mellan 3-6 på dagen, sett solnedgången på stranden och seda käkat middag. Vi har sagt att vi ska ta oss till det beryktade Barfly, men vi har faktiskt inte orkat haha. Men idag, efter 2 powernaps, är vi snart redo!

Surfingen igår var väldigt annorlunda från första gången. Det var på vår strand Carizalillo och där var många fler surfare vilket gjorde det skitsvårt att koncentrera sig i början. Det enda man tänkte på var att inte åka in i någon annan eller att få någon annans bräda i huvudet. Men tillslut gick det bra och både jag och kaisa fångade några vågor.

Idag var det lite segare eftersom det inte var så många vågor i havet (dock fortfarande många surfare). Vi gick testa andra brädor som var lite kortade och "svårare" och det gick bra till slut. Helt slut i kropparna är vi, men det är skitkul iaf!

Nu ska vi ta oss varsin öl, slänga på oss partyklänningarna (vi har 1 klänning med oss var, man är lagom trött på den redan) och sedan ta en taxi till Calle Moro och Barfly!

P.S vi köpte skitsnygga smycken idag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0