EVERGLADES

Idag vaknade vi alla tidigt och åkte på utflykt till Everglades Safari Park. För er som inte vet så är det ett naturreservat och sumpmarksområde där det finns väldigt många olika fågel och sköldpaddearter, men framför allt massvis med alligatorer.

Vi tog bussen dit och sedan fick vi åka på en "flygbåt" (airboat) genom reservatet samtidigt som vi fick se massa djurliv. Efter det var det en lite aligatorshow och sen fick man vandra runt lite i parken. Det var jättemysigt och vi hade fint väder dessutom. Kul att vara samlade alla 4 och göra något ihop :)

Imorgon ska Sanne tatuera sig så vi ska sitta och hålla henne sällskap och förhoppningsvis chilla lite på beachen under tiden med. Det är lite kyligare nu i Miami, runt 20 strecket fast kyligare vind. Håller tummarna för fint väder imorgon, jag har ju räknat med att få en snygg bränna!




(det är en riktig bebis aligator)


Det är typ vi 4 brudar från Sverige, ett gäng med 3 svenska brudar till, 2 svenska killar och minst 2 andra svenska tjejer som reser själva. Och några från Norge också. Scandinavian Invasion.


Sjukligt nöjda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0