on to the next one

Igår lånade vi cyklar och cyklade runt hela ön, in i djugeln haha, det var kul. Sen la vi oss på stranden här vid "the split" som är ett ställe där en orkan delade ön i två delar. Så vi simmade över till den andra delen men där fanns visst inte så mycket. Vid solnedgången gjorde vi yoga tillsammans med en man här från hostellet, det kändes jätteskönt och fridfullt.

Idag vaknade vi tidigt för att först göra yoga på stranden igen, och sen begav vi oss iväg på en snorkeltur. Tog segelbåten ut tillsammans med 15 andra och lyssnade på härlig reggae musik. Sen var det 3 olika snorkel ställen där ett av dem hade hajar och stora stingrockor! Det var skithäftigt och en härlig heldag. Nu kan man checka av ännu en sak på sin cool-stuff-to-do-list: simma med hajar i världens näst största barriärrev!

Kaisa ligger just nu utslagen på sängen och jag sitter och småplanerar inför morgondagen. Imorgon lämnar vi Caye Caulker och Belize (vår stackars budget..) och tar bussen vidare till Flores i Guatemala! Spännande, spännande, äntligen Guatemala som vi hört så mycket bra om!


(i brist på andra bilder så kan ni få se ett exempel på hur många pelikaner det är som hänger vid bryggorna här!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0