the story of the Golfbil

Min första dag på Isla Mujeres träffade vi två svenska killar: Andreas och Emil, störtsköna killar från Jämtland (haha)! Jag och Kaisa hade nyligen haft en diskussion om hur töntigt vi tyckte det var att folk hyrde golfbilar och körde runt på ön, "så himla Mallis liksom". Men när Andreas och Emil sa att de hade hyrt en golfbil och frågade om vi ville hänga på, åkte vi gladligen med haha.

Vi körde runt den lilla ön i golfbilen med varsin bira i handen, medan Emil ropade åt det mexikanska folket "flyyttaa pååå eeeer!" med sin jämtländska dialekt. Det var så jääkla kul hahaha. Vi gled runt i några timmar och sen satte vi oss vid den sydligaste punkten på ön och chillade lite.

Sen började det åska, blixtra och ösregna så vi tänkte att vi skulle skynda oss tillbaka till hostellet, som låg på andra sidan ön haha. Att köra golfbil utan fönster i spöregn var en sådär smart idé. Efter många skratt, Emils bula på huvudet, skrattande mexikanare och dygnblöta kläder senare kom vi tillbaka igen i alla fall. Fast då hade regnet såklart redan slutat, typiskt haha.

Dagen efter hade Emil och Andreas dragit ifrån hostellet och lämnat golfbilen till oss.. Körkortet som Emil lämnat som deposition skulle vi visst "riva och slänga" sa han, haha. Vi hittade golfbilen, fylleparkerad i 45 graders vinkel med 15 ölflaskor i framfacket. Jag och Kaisa tog bilen på ännnu en tur runt ön, innan vi lämnade tillbaka bilen igen. Nu sitter vi med Emils körkort, han ångrade lite att han på fyllan bad oss att riva kortet, så vi ska skicka den till honom när vi är hemma i Sverige igen :)


Gänget! hahaha



när det började regna.. haha

jag gillar inte åska :(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0