Costa Rica

Idag lämnade vi San Juan del Sur och Nicaragua och fortsatte mot vår nästa destination: Costa Rica! Gränsen gick relativt smidigt och bussen var bekväm vilket var skönt. Klockan 18.00 kom vi fram i Liberia som egentligen bara är ett nödvändigt stopp då vi ska ta en ny buss imorgon till Monteverde.

Monteverde är en liten by i regnskogen typ, och där ska vi göra en canopy zip lining tour som ska bli skitkul. Killarna som vi hängt med både på Utila och i San Juan kommer också dit imorgon kväll, det är så kul att hitta sköna männikor att resa med.

Sista kvällen i San Juan var rätt utflippad också. Några killar kom och promotade en ny energidrink, som smakade äcklig cider i princip. Så alla blandade ut den med rom och hela stället kändes som nån scen från paradise hotell. Vi tog det dock rätt lugnt för man vill INTE vara bakis på bussarna här inte. Imorse fick vi dock veta att 8 killar och 2 tjejer hade stått nakna vid hostellets skylt Naked Tiger vid kvällens slut. Låter som en rätt lyckad kväll ändå.

Nu är det dags att ta Costa Rica med storm!


Vårt lilla gäng :) (minus tjejen längst till vänster, vem är det??)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0