Manuel Antonio

Idag kom vi till Manuel Antonio som är en liten by vid stillahavskusten. Här finns en fin nationalpark som de flesta besöker men vi har valt att skippa det. Vi har sett så mycket fin natur redan så det känns onödigt att betala 10 dollar för det. Imorgon ska vi röra oss vidare redan mot San José, huvudstaden här i Costa Rica.

Regnperioden har börjat här i landet och det har regnat hela dagen i dag i princip. Så om vi kommer hem bleka vet ni varför!!

Igår gjorde vi en zipline tour i Monteverde som var skitkul! Zippade genom regnskogen, gjorde Tarzan swing som är som en stor "lian" typ som du är fastspänd till sen hoppar du ut från en liten bro typ. Svårt att förklara med det var skitkul och läskigt som fan! Jag skrek som ett barn haha. Vi avslutade med Superman zipline där man är fastspänd med ryggen mot linan och ansiktet och magen ner mot marken. Den högsta och längsta linan (1 km) i den positionen, skithäftigt! Bilder kommer när jag orkar lägga in på datorn hehe.


Kommentarer
Postat av: Anonym

hej, hur fick ni tag i biljetter och hur klarar ni boende??

2011-05-09 @ 22:02:59
Postat av: CHARLOTTA

Hejhej! Vet inte riktigt vilka bijetter du menar, men flygbiljetter köpte vi via flygstolen och zipliningen fixade vi genom hostellet vi bodde på..



Gällande boende bor vi alltid på hostel i dormrooms eller andra billiga alternativ (tält just nu haha). Kostar mellan 5-10 dollar per natt :)

2011-05-10 @ 19:08:58
URL: http://charlottasernerup.blogg.se/
Postat av: Anonym

Aha, tack för info! är det inte farligt där, framförallt om man är utlänning? För jag hade också tänkt backapacka där och fått höra att kidnappning är ganska vanligt! hoppas inte att jag skrämde dig nu hehe :)

2011-05-11 @ 23:35:24
Postat av: CHARLOTTA

Vi hörde också jättemycket om rån, mord och kidnappning innan vi åkte. Man ska inte ropa hej förrän man är över bron, en vi har rest i 4 månader nu och har varken blivit rånade, misshandlade eller kidnappade haha. Det mesta sånt handlar oftast om droger eller likande, så sålänge man är streetsmart och håller sig undan trubbel (litegrann iaf) så är det rätt lugnt. Däremot som tjej får man höra mycket "i love you baby" av locals, men det är bara att tacka och ta emot :)

2011-05-13 @ 03:19:24
URL: http://charlottasernerup.blogg.se/
Postat av: Anonym

hehe tack för svaret ;)

2011-06-01 @ 20:04:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0